TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Pure – Tocadisco 13. února v Praze

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 168)
  • Autor
    mareno
    Člen

Burian na všech třech následujících PURE bude vždy ve 3 hodinovém setu sm13
    Vždy od 22:00 – 01:00, tak to už je moc.

eXrate
    Člen

ciggi: to je dobře, obrázek jsem si udělal a dal jsem ho najevo takže vyřešeno a tečka.sm6

SE7ENqUK
    Člen

Takže takhle.
    1. Na armina lístek mám a těším se na něj .. už jsme na něm byl v jednom malém klubu a byl to luxus.
    2.Tocadisco mě nějak neláká a Morillo taky ne.
    3.PVD jsme za svou párty kariéru ještě neslyšel . .což je divné 😀 …. takže pokud budou prachy ( a spíše ještě lístky) tak bych ho a Asuzu rád viděl 🙂

Anonymní uživatel
    Host

moje ego jsi fakt neurazil 😀 napsal jsem svuj nazor podle toho jak si to myslím nebo vím… obrázek si muže další udelat kdo chce jakej chce.

ondrab
    Člen

[quote Sq4Raa]Výkvět fóra sm15[/quote]

a to melo byt jako na koho?sm18sm13

Sq4Raa
    Člen

Výkvět fóra sm15

GiGiDAGia
    Člen

ondrab: Jasně, pro mě MIKE, ATB (ano v roce 2005 asi byl levnější) nebo Woody s Alexem byly malý akce s velkými jmény.

bob
    Člen

ondrab: Ano, vyjde to nastejno, ale o tom jsme se vůbec nebavili, mluvïl jsem k vleznýmu….

ondrab
    Člen

[quote bob]to bych mohl parafrázovat například Tijse, když říkal, že pro východní Evropu na tour šel pod cenu....[/quote]

a ty beres vazne co napise a vymysli Tijsuv manazment??..ja teda vubec ne…..

bob
    Člen

DjDkD@ve: PvD, Morillo beru, ale za Tocadiska v Mecce s dalšíma 699lidma?? sm17

ondrab
    Člen

giga:a prave o to de..nerejzoval…a proto se takovyhle levnejsi akce se zvucnyma jmenama moc neobjevuji…..

BTW: tim, ze UM bude delat hodne casto ty klubovky na kterych bude asi vydelavat muzou jit dost nahoru jejich halovky…na daleko vyssi uroven…

bob
    Člen

2prochi: Snílek možná jsem, nikdy jsem neřekl nic o tom, jestli na tom někdo vydělává, jen říkám, že pokud je někdo schopen přivést DJ za 200kila vleznýho, nevidím důvod ho nepřivést za 500, s těma dálnicema je to stejnej fakt…já na to mám holt jinej názor než ty, podle mě to je tím, že UM je monopol, nic jinýho za tím nehledej. Ani ty větší honoráře, to bych mohl parafrázovat například Tijse, když říkal, že pro východní Evropu na tour šel pod cenu….

GiGiDAGia
    Člen

ondrab: jo MIKE byl podle mě co se týče návštěvnosti slabší, místo na parketu je sice fajn, ale čekal jsem víc lídí … a na té akci pořadatel nerejžoval …

DjDkD@ve
    Člen

Cena je podle me umerna tomu, kolik berou ti dani DJs za sve vystoupeni……….

Tocadisco je na zapade docela hvezda (u nas jeste asi ne) a jeho partyprasatko bere za vystoupeni peknej balik……..
    Morillo – to snad radeji ani komentovat nebudu, je to jeden z nejdrazsich DJs sveta – docela me udivilo, ze je na nej tak levne vstupne!!!!!!!!
    PvD – zase jeden z nejdrazsich a nejvehlasnejsich DJs sveta, taky se mi cena 750,- zda jeste hooooodne pri zemi………

to Newman:
    To nebylo proti tobe, ale vseobecne proti te negaci co se tu na foru neustale objevuje…….
    Bylo to mysleno tak, ze kritizovat umi kazdy „Lojza“, neco konstruktivne vytvorit to je uz tezsi a ocenit neci praci to je zrejme to nejtezsi tady na foru…….

ondrab
    Člen

prochi:+1

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 168)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.