TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PUSTÍ MNĚ NA TIESTA, KDYŽ JE MI 14 A POJEDU TAM S MAMKOU?

• Toto téma obsahuje celkem 111 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Damph a poslední změna proběhla před 16 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 122)
  • Autor
    M.i.k.e
    Člen

tohle je taky věčný téma…takhle na internetu se to kolikrát dá ještě akceptovat,protože kolikrát to lidi dělaj schválně…nejsmutnější ale je,když pak něco podobnýho předvede váš nadřízený v práci (a ještě takový který si hraje na hogo fogo).U něj jsou na dením pořádku takový perly jako vyděl,vydle atd…občas je fajn po něm číst nějaký ten oběžník…

Newman
    Člen

Nechápu, že se ještě někdo pozastavuje nad „je my 16“, když i zde na fóru se nacházejí jedinci, pro které je napsat jednu větu bez hrubek neřešitelný problém. Tohle je ještě slabý odvar sm0

Lukin_
    Člen

Czech smejd : tohle je slabší kousek 😛

Občas je mi z toho pravopisu na zvracení. Nejlíp to vystihl asi tenhle typson…
    [b]UPOZORNĚNÍ[/b]: nevhodné pro slabší jedince…

[Ajiinka] Tosh sem byla s kamoshama w lihu jak sviň. Ty wole ani newísh o cos přyšel. 🙂
    [Tomano] Musím ti říct, že mě značně irituje tento moderní trend – psát W do slovíček kam nepatří. Stejně jako psaní hrubek a jiných disproporcionálních chyb, a při tom to považovat za znak sociální nadřazenosti. Ergo musím tě požádat, abys zanechala tohoto hanebného ničení českého jazyka, jinak budu nucen urazit tvůj původ a přidat hanlivý přívlastek.
    [Ajiinka] Co to melesh ty woe????
    [Tomano] PIŠ JAKO ČLOVĚK TY PÝČO PLESNIVÁ!!!!

(tento příspěvek neni osobně proti nikomu mířen, jen kua občas přemejšlejte dřív než něco napíšete)

Kotwa
    Člen

Neboj neboj … Ja som niekde inde ako tato slecna co to tu napisala sm3 uz mam nieco odpocuwane (trosku aj odhrane sm13 ) a aj odchodene po akciach. Takze odo mna nebudes pocut vetu typu: „Mam rad DJa Tiesta lebo robi najlepsie diskoteky“ sm18 sm0

M.i.k.e
    Člen

škvára : třeba jich je víc…co ty víš…sm11

dardic
    Člen

Kotwa : Už ti to došlo jo? sm15

Kotwa
    Člen

sm15 aaa do prdel

dardic
    Člen

Kotwa : +1

sm15sm15sm15sm15sm15

Kotwa
    Člen

Ja mam 17 sm13 dufam ze ma nerozbijete sm0

Palda61
    Člen

Škvára: ano, taky jsem se zděsil.

Sq4Raa
    Člen

[quote=DJ Bravura]je my 16[/quote]

Pomoc!

Kotwa
    Člen

Ja som bol na PvD 2x s celou rodinou sm3 mamka,ocino a segra a zabavili sme sa luxusne ale to bolo 2-3 roky dozadu

Anonymní uživatel
    Host

ty voe co tohle je to je mela :D:D:D:D:D omg ani neví už ti lidi co je to hudba omg neříkám že sem velkej je my 16 a taky už delší dobu se zaobírám djingem ale tohle se přehnalo 😀

Měnim názor – pište na to forum dál ale nekritizujte. Jak tam ostatní uvidí pozitivní ohlasy na Tiesta tak tam zas začnou psát. Napište tam třeba nějakou píč…inu mě už totiž nic jiného na světe nabaví než si číst marionku :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 122)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.