TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PUSTÍ MNĚ NA TIESTA, KDYŽ JE MI 14 A POJEDU TAM S MAMKOU?

• Toto téma obsahuje celkem 111 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Damph a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 122)
  • Autor
    Sickboy
    Člen

Já jsem taky dítě.

.:veon:.
    Člen

tak ako som sa nasmial na tomto topicu a este onom blogu..uff dlho ma tak brucho nebolelo :´-)) ono to netreba brat vsetko sedo. su to deti 🙂 ako bolo povedane oni raz dospeju a spravia si nazor na hudbu. teraz sa este formuju. je dobre, ze poznaju aspon nieco z trance a casom sa z nich ozaj stanu tranceri. ja len dufam, ze to nebudel len preto, lebo „je to in“ tak ako tym teraz trpi hip hop a degeneruje sam seba (hudbu tvoria ludia a scenu smeruju stale ludia, na to nezabudat 🙂 )

Chelseaplayer
    Účastník

Jj presne tak holt kazdej nejak zacina mozna skoda ze trance obecne zacinaji poslouchat lidi jenom kvuli tomu ze je to v kursu..snad me chapete jak to mysli..ale taky si myslim ze tady vyrusta dobra zakladna..snad teda:oDa jinac kdyz jsem byl na Tiestovi v Belgii tak tam chodi normalne i 14 lete decka a naopak neni vyjimkou 40 lety tatinek a maminka..;-)

seven
    Účastník

ceerovi je 16 myslím že tím se vše vysvětluje , díky vaší kritice se bude vyvíjet (bude se ptát proč se mu to děje) stejně tak jako se díky jeho kritice budou vyvíjet ty děcka na onom blogu. Pro mě osobně je na tom krásná ta komunikace řekněmež dospělé (ne všem je osmnáct) české trance komunity s mladou základnou možná pak jednou všichni pochopí že TRANCE je opravdu ten jediný a nej style in the world (myšleno s nadsázkou). 🙂

swhite
    Člen

ceero: ja som sa s tym nestretol v takejto podobe, ale v inej.. ked poviem trance, tak hned ze aaaaaaa techno :oD a mne sa to nechce vobec vysvetlovat.. ale raz som sa na to dal a jednej babe som to vysvetlil aj s ukazkami a bola z toho dost mimo (v pozitivnom zmysle) a sa jej zapacil trance 🙂

Collin
    Člen

Cerro ws niekto z fora :oD

Sickboy
    Člen

Rozumnej člověk by se nad tím pousmál 😉

ceero
    Účastník

swhite : viem ze asi nema velky vyznam im tam nieco pisat, ale vravim ze mna stve ze takyto ludia vsade hlasaju ze trance je tiesto a scooter, tym padom mu vsade robia zle meno …. ja ked niekde pridem a poviem ze pocuvam trance tak vsetcia na mna pozeraju ci som diskofil alebo co 😐 a v tom je ta podstata

ceero
    Účastník

member : ee, reagujem na to co si napisal, ted jste vsichni chytri, ale jaky perly padaly z vas, kdyz vam bylo 14? 😉

Magico
    Člen

Po přečtení toho blogu jsem se utvrdil v názoru proč nechodím na Tiesta, bych ty Tiesto kids kolem sebe na parketu nerozdejchal:_)

swhite
    Člen

no tak som si precital skoro cely tento topic.. a moj nazor je taky, ze ceero sa zbytocne vytahuje na nejakom trapnom fore, kde si dokazuje, aky je on velky znalec. Neviem, nepoznam ho, mozno je mozno nie je, ale ceero robis to uplne zbytocne. Pocuvam elektornicku hudbu a obzvlast trance uz dost dlhu dobu a robis to zbytocne. Komu sa tato hudba pacit bude, tak sa o nej bude dozvedat cim dalej tym viac a sam bude poznavat, ako to chodi. Tiez si nejako zacinal a to, ze oni zacinaju s tiestom a tiesto je ich boh a najlepsi na svete je jedna vec. Ako som uz pisal, kazdy nejako zacinal a kto chce, ten o toho pride. Tiez som sa smial na tych prispevkoch, ale vobec som tam nemal chut prispievat a vyvracat im to, co tam pisu. Nech len pisu, aspon sa mame na com bavit 😉

Czernousek
    Člen

že vás to pořád baví .. 😐

member
    Člen

ceero napsal(a):
    ——————————————————-
    > member : trance som zacal pocuvat ked som mal
    > 12-13 :´-))

ale tohle prece neni diskuze o tom kdy kdo zacal poslouchat trance, ne? 😉
    btw, to se chlubis, nebo si stezujes? 😉

ceero
    Účastník

member : trance som zacal pocuvat ked som mal 12-13 :´-))

member
    Člen

> btw ze mě padaly akorát tak Antiperle :oD

tak to jsi mel asi spatne otoceny vicko 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 122)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.