TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PUSTÍ MNĚ NA TIESTA, KDYŽ JE MI 14 A POJEDU TAM S MAMKOU?

• Toto téma obsahuje celkem 111 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Damph a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 122)
  • Autor
    Newman
    Člen

member: co já vím, já začal s trancem až v šestnácti, tj. před deseti lety :´-))

btw ze mě padaly akorát tak Antiperle :oD

member
    Člen

ted jste vsichni chytri, ale jaky perly padaly z vas, kdyz vam bylo 14? :oD

ceero
    Účastník

tiez si myslim ….. neviem naco sa vobec ozyval ….

leqtrik
    Člen

sračky;-)

ceero
    Účastník

collin :

1.na to sa nedalo nezareagovat, keby to zostalo len pri jednom blogu … akurat ze oni sa s tym prezentuju vsade a tym robia zle meno celemu tranceu, ludia si o nom utovria mienku ze je to zmiesanina techna diska a popu
    2.co ma sere je to, ze tam tie deti si myslia ze vedia o trance vsetko, nestvalo by ma keby tam hovorili iba o tiestovi … ale ked tam napise niekto ze tiesto je najlepsi trance dj pretoze vie pekne spievat tak to je vazne na zaplakanie …. ja som im do toho chcel vniest trocha svetla ale pochybujem o nejakom ucinku
    3.ja mam 16, trance pocuvam od 12 a nemam s tym problem …
    4.tych mien je tak vela ze keby som ich tam mal vsetky vymenovavat tak to by zabralo pekne vela, ja som tam napisal tych co pre mna znamenaju najvecie talenty dneskajska
    5.tiesto a jeho labeli ma trapia asi tak ako eskimaci v gronsku, teraz ja nie som trancer za to ze som myslel ze to neni sublabel ale dalsi tiestov label ze …. ty si zas nevedel ze mark norman su dvaja tak nemachruj
    6.no comment ? a preco, nemas co povedat ? to by taki tranceri ako oni mali vediet
    7.prva nahravka o ktorej sa da povedat ze je to trance, trancer by to mal poznat (nie vsak nevyhnutne..)

este raz opakujem ja som tam reagoval preto lebo secia tam vravia aki su tranceri, nie koli tomu ze maju radi tiesta …. tiesto mne osobne az tak nevadi, viac ma stvu jeho fanusici …. tvoje prispevky ja vazne neberiem, ja uz mam o tebe spraveny nazor, ty musis reagovat na vsetko co suvusi s tiestom, vynadat kazdemu kto ma nieco proti a vzdy mas pravdu len ty …. navrhujem tuto temu uzavriet lebo sa nam to zase zvrhava na diskusiu collin vs. niekto z fora ….

Chelseaplayer
    Účastník

No je to zle..-((je jasny ze necim se musi zacinat ale proc zrovna takhle..OMG..ja na Tijse jdu ale kuva jak tam uvidim nejake 14leteho smrada tam mu dam zazpivat love comes again..:_)

bob
    Člen

Taky nechápu,co se tu řeší, když mi bylo 12, 13, poslouchal jsem Zlatou Prahu s Lubošem Novákem a vrchol trancu pro mě byl SM Trax, Paffendorf, nebo Dario G a když jsem prvně slyšel For an Angel byl jsem z toho měsíc hotovej (nakonec z ní jsem dodnes, pač mě to přivedlo k PvD, labelu MFS a nakonec do Roxy na ZEN)….

corsten30
    Člen

good:´-))

Collin
    Člen

2 ceero..

tak

1. Uz len to ze si tam vobec nieco napisal.

2. a divite sa preco sa na vas smeju na trance.cz ? pretoze vy viete o trance PRD a robite tu zo seba najmudrejsich na svete
    a ty tam robis co? :oD:oD:oD

3. to co vam tu vravim pochopite ked budete mat 16-17 nie 12 ako vecina tuna
    Ty ked si mal 12 tak si nevedel ani to co oni… a v tvojom veku budu vediet viac ako ty.

4.dnesne mena ktore hybu svetom tranceu su Sander van Doorn, Marcus Schossow, Marcel Woods, Sean Tyas, Oliver Smith, Nic Chagall, Super8 and Tab, Andy Duguid
    :oD Myslim si,ze kazdy trance vnima po svojom…. u niekoho to moze byt First State,Leon Bolier,Faktoria,Darren Tate,Airbase ,Mojado

5. ale to je vam skoda vysvetlovat pretoze vy ste tuna vsetcia rodeni tranceri, tiesto je najelpsi dj na svete pricom ani neviete co je to set
    Ty si nevedel ze Magik Muzik je sublabelolm Black Hole a tiez sa ti nikto nesmial. a to sa povazujes za trancera :oD

6. ak sa tuna vsetcia tak strasne vyznate tak mi povedzte aky je rozdiel medzi techtrance a progressive trance, aky je rozdiel medzi uplifting trance a high-nrg trance …… neviete ??
    :oD :oD: oD no coment

7. hovori vam nieco nahravak KLF – What Time Is Love ? jasne ze nie lebo to neni od tiesta ze sa vobec pytam vsak
    co si tym chcel povedat,lebo ani mne to nic nehovori a Trance pocuvam dobrych 8 rokov.

toto mi na tom znie detinske…ze su tam deti,kltory maju svoj idol a ty tam napises taku blbost…
    ak mas viac ako 18 tak sa aj tak spravaj !

Anonymní uživatel
    Neaktivní

2 Natix: ne to si myslej zase že to zpívá jeho žena 😀

ceero
    Účastník

Collin napsal(a):
    ——————————————————-
    > 2 ceero
    >
    > Tvoj prispevok na blog.cz sa vyrovna vekovej
    > kategorii deckam co tam pisu….
    > Dufam,ze sa stanes aktivnym clenom…..
    > Tvoj prispevok ma strasne decky podton….:oD

jezisi kriste ja uz som len cakal kedy sa do toho naserie tento kreten 😐
    no a uz ked sme pri tom tak mi povedz co ti na tom znie detinsky ? ja som tam napisal cistu pravdu neviem co riesis, jedina vec co sa ti nepaci ze som sa opovazil dotknut megahviezdy tiesta vsak 😐 inac to forum je ako stvorene pre teba, sami blbci co ine ako tiesta nepoznaju

Ty piko ta Análka si fat dělala prdel. To fakt nejde poznat a to si tam ještě dávala e-mail :-O
    Sem si říkal že na ty děcka tam píše až moc dobře :oD

inferno
    Člen

Natix

To je pak hrozně zmate 😀 :oD

Natix
    Účastník

Freezer:
    Třeba i Just Be? :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mno jako vy si z toho děláte prdel, ale víte že tohle si myslí každej druhej Tiesto fanda, že to fakt zpívá on? 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 122)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.