TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PUSTÍ MNĚ NA TIESTA, KDYŽ JE MI 14 A POJEDU TAM S MAMKOU?

• Toto téma obsahuje celkem 111 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Damph a poslední změna proběhla před 16 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 122)
  • Autor
    Anti
    Člen

Tenhle je podobny 🙂

[314] drobek, web, 19.9.2007 21:04

dj-tiesto ma mix pult v cr za 450 000 0 gramofony ani nemluvim papapapapa moje icq je 458-476-597 :pokec piste na icq papapapap

Last
    Účastník

Ma tam fakt dobry prispevky 🙂

[137] OMITRONIC, mail, 10.12.2006 13:08
    ja dj tiesta posloucham asi 2roky poslouchal sem ho a porovnal s jinyma dj singama ale tiesto ma jednu vihodu ze ma tu nejlepsi dj techniku na např. ja bich si chtel koupit mix pult kterej neni v obchode ale existuje a tiesto ho uz ma tak ja si mislim ze je vibornej ale ta dj technika mu to usnadnuje jinak tiesto je very godd tož vše to je muj nazor ale posloucham ho dal

Horvi
    Člen

:oD:oD Chudák mamka.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ouuu tak teď sem se musel zasmát :oD

hellman: +1
    já jsem se taky ani neusmála X[]

ondrab
    Člen

tohle je taky dobry..se nekdo rzojel na tom foru:_)

[326] Joshua, 17.10.2007 22:34

Hmm, velice zajímavé. To že píšeš že Tiesto je nejlepší DJ na světě nebo že je bomba atd. tak to myslim sem tu už čet a ne jednou a taky určitě nikoho nezajímá že sis koupil lístek za xxx korun tak už určitě ne. Takovéhle přízpěvky od ,,Fanatic“ fan clubu Tiesto bych zařadil do banneru ale to by tady asi nebyl žádný příspěvek. Zkuste někdy tohle napsat na http://www.trance.cz a uvidíte kam vás pošlou …
    [327] Joshua, 17.10.2007 22:40

JO a kdyby se ještě někdo ptal od kolika se může na koncert Tiesta tak je to od 5 do 16-ti let. Starší nepoštějí protože by to dělalo špatný dojem na kinderpárty
    [328] Joshua, 17.10.2007 22:43

I LOVE SCHRANZ
    Fucking DISCO (Tiesto)
    [329] Joshua, 17.10.2007 22:46

Mrdam na to. Sem si aspon trochu vybil (vypsal) svou zlost. Stejně ste všichni sráči. !!!!! Ste mi všichni v kulách. !!!!!!! A vyližte mi prdel. !!!!!
    Doufam že se uvidíme na APOKALYPSE a samozřejmě na Tiestovi den poté. Čest Ďecka a vykuřte si !!!!!!!!!
    [330] Joshua, 17.10.2007 22:56

Každý říká že z techna člověk zmagoří ale poslouchám ho přes rok a ještě pořád nejsem tak debilní jak VY a řek bych že mi to ještě žádnou ujmu na zdraví a v mozku neudělalo.A co poloucháte VY????

ondrab
    Člen

tak tohle je kruty…prej DJ Čenda:-D:-D:-D

[59] Miki, 9.10.2006 20:41

Jak by mohl DJ Tiesto zemřít já mám všechny jeho cd tak že je nejlepší než DJ Kid nebo DJ Čenda to jsou hovada ale DJ Tiesto je nej

Palda61
    Člen

cheché :oD:oD

Natix
    Účastník

hellman:
    To je takzvaný gogolovský smích skrz slzy. 😉

Tecko
    Člen

:oD:oD:oD:oD tak to je husty tenhle topic…a pro mne taky jeden z duvodu proc ne tiesto…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

asi sem divnej, ale tohle mi moc směšný nepřijde

Sq4Raa
    Člen

Kurwa nemam slov!!! Jestli nake pitome decko mi na koncerte slapne na nohu tak ho asi prizabiju…. kretenci….

To je zkopírovaný, nebo si to napsal opravdu ty? %-)

PS: Boro: thx :_)

iamek
    Člen

Kurwa nemam slov!!! Jestli nake pitome decko mi na koncerte slapne na nohu tak ho asi prizabiju…. kretenci….

mountainer
    Člen

bože :oD a teď si představte, že takovejch bude v T-Mobilce několik tisíc :_) pro mě hlavní důvod, proč nejít

ceero
    Účastník

mafia :oD :oD :oD :oD :oD (a neni to kec cetl sem to v lidlovim letaku) :oD :oD :oD :oD :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 122)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.