TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PUSTÍ MNĚ NA TIESTA, KDYŽ JE MI 14 A POJEDU TAM S MAMKOU?

• Toto téma obsahuje celkem 111 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Damph a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 122)
  • Autor

Nebo tohle:

[120] LUCIIIIIIKKK, 19.11.2006 01:40

JÁ ZAS SLYŠELA ŽE HO PREJ ZASTŘELILI……PREJ KONKURENCE – TO JO, ALE NEVĚŘIM TOMU….JSOU TO NESMYSLY, VŽDYŤ BY TOHO BYLY PLNÝ MÉDIA……..OSTATNĚ V ČASOPISECH A NOVINÁCH NIC NEPSALI, SLÝCHÁM TO JEN OD LIDÍ A V RŮZNÝCH VERZÍCH…..MNO, NEVIM NO……………..

RE: to je jak v MAFII

[122] DjUltraSpace, mail, 21.11.2006 18:55

Zdur lidi,jsem Tiestuv Fanda uz od 12 let. Prosim napiste mi na e-mail jak to s nim je. TRANCE LIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [123] DjUšoplesk, 21.11.2006 19:05

Sem slysel ze prey tiesta (a neni to kec cetl sem to v lidlovim letaku) ze prey ho konkurence stricila do velky banky s horcici.

:oD:oD:oD:oD:oD:oD

Nebo tohle:

[120] LUCIIIIIIKKK, 19.11.2006 01:40

JÁ ZAS SLYŠELA ŽE HO PREJ ZASTŘELILI……PREJ KONKURENCE – TO JO, ALE NEVĚŘIM TOMU….JSOU TO NESMYSLY, VŽDYŤ BY TOHO BYLY PLNÝ MÉDIA……..OSTATNĚ V ČASOPISECH A NOVINÁCH NIC NEPSALI, SLÝCHÁM TO JEN OD LIDÍ A V RŮZNÝCH VERZÍCH…..MNO, NEVIM NO……………..

RE: to je jak v MAFII

Hej tak to sem teda nedal s tím ,,TRANCEMISSION“ :oD ale nejedu tam na název ale na DJs. NO to je jedno ted už to dokážu i správně napsat :oD
    Hej ale jinak to je supr blog – tam si vzdycky vybíjim všechnu zlost :oD jinak Tiesto je nejlepší :_)

Osobně mě dostal přízpěvek:

[34] alik, 5.10.2006 13:20

jj tiesto bomba chlapek a ten jeho rotomily kukuc:D:D

RE: pak nevim jestli ho poslouchají kvůli mjuzik nebo ksichtu :oD:oD:oD:oD

vasman
    Člen

Další perla z Hip-hop slovníku:
    SWAT [Svot] – Speciální úderná jednotka URNA
    :oD:oD:oD:oD:oD:oD

Nevim
    Účastník

lo ,,Uz jenom ty efekty jsou nejlepsi a zadnej jinej DJ tohle nema“:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD

Damph
    Člen

Mi se líbí tenhle:

DJ TIESTO je nejlepsi Dj na svete.Jeho muzika dostane kazdeho kdo rad pari.Je nejlepsi a nikdo na nej nikdy nebude mit.az jednou umre umre i tato hudb,ale na tiesta se nikdy nezapomene.Jeho koncerty jsou opravdu super.Uz jenom ty efekty jsou nejlepsi a zadnej jinej DJ tohle nema.Na tu jeho hudbu nikdo nikdy mit nebude.DJ jsem chtel byt od te doby co jsem ho slysel a muzu vam rict,ze mi dal hodne inspirace.

DJ AMNE
    :oD:oD:oD

DjDkD@ve
    Člen

Chran nas ruka pane !!!!!!!!!!!!!! :_)

A ted povinne vsichni 3x otcenas, aby se na nas ten mor nedostal !!!!!!!!!!!! :oD

Lukin_
    Člen

To tam píšou samé děcka ne?:oD:oD:oD:oD

ceero
    Účastník

jeho 6 hodinovy skladby :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD

ceero
    Účastník

:oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD :oD

Sanchez
    Člen

_::!!Milh@us!!::-, 4.10.2006 12:06

jestli vás to zajímá tak mám asi jeho ICQ….poslouchal sem jeho 6 hodinový skladby…a zacal tam říkat svoje ICQ…nevim jistě jestli je jeho….

:oD:oD:oD

Natix
    Účastník

Tak to je opravdu bezedná studnice moudrosti! :oD:oD:oD

Ale tohle je taky masakr.B-]
    http://hipicek.blog.cz/0605/hip-hop-slovnik

TIGI
    Člen

:oD Chciju smichy po precteni par prispevku

Newman
    Člen

Super, jak tam někteří lidi milují trance a přesto dají přednosti Tiestovi před „Trancemission“ :oD

eldee
    Člen

hej tak ten blog je hustej :_) a nejlepsi ten typek co nejde na Tiesta ale radsi na „Trancemission“ :oD :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 122)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.