TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PVD – 20.9. 2008 – O2 arena

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 321)
  • Autor
    kreeki
    Člen

on má rád tmu no.. mě to nevadí, fotografům hold asi joo sm2

editka
    Člen

určitě jdu, Paul byl můj první, takže ho nevynechám ani teď sm2

Gizmo
    Člen

Inu s největší pravděpodobností budu tam … Alexe v libovolném množství … PvD – uvidíme jak zahraje někdy mě nadchne jindy … ani ne no … Toacadisco – neměl jsem tu čest – aspoň si doplním názor na dalšího DJje

Doufám, že se konečně probudí pánové zajišťující zásobování stánků …. v O2 jsem byl 3x (z toho jednou an hokeji) a 2x sem přemejšlel jestli neposlat obsluhu … do krajních mezí … pořád něco neměli a snaha 0 … na kvalitu obsluhy a zásobování prostě i T-M měla na vrch … s*r* mě samozdrřejmě absence pro mě poživatelného pěnivého moku, ale co se dá dělat no …

Voky: obávám se, že zase bude černočerná tma a nasvícenej bude jako tradičně jen při střídání 🙁

Nulda
    Účastník

nevím jestli to tu už někde není ale další na seznamu je MORPH

Paya
    Člen

Fox: vidíš, já trust in Dyk a zároveň můžu hs/hc … zvláštní, že sm0

Fox Mulder
    Člen

2 Atronoss: Jsem nevěděl, že jsi taky na Dyka. sm3 Já myslel, že frčíš jen na hardu…

mountainer
    Člen

mno Pavel se myslim ani za trance DJe nepovažuje sm2

Atronoss
    Člen

Hů hů… hurááááá! 🙂

Mistr a jeden z posledních opravdových Trance DJs se nám vrací do Čech!!!

dumar
    Člen

ja pujdu . Ted zrovna posloucham setik od PvD co hral v Space Miami 2008-3-29 a je to luxusni.Ten by mohl zahrat v Praze a jsem spokojenej. Kdyby mel nekdo navic lupeny po 550kc beru aspon 2 plssm11sm3

Fox Mulder
    Člen

PVD hrál někdy z CD playerů? Já myslel, že z vinylů přešel rovnou na Ableton.. No možná jsem nějaký to mezidobí nepostřehl nebo nestihl…

No lupen za 550,- je už doma… Doufám, že mi to časově vyjde a nic mi do toho nevleze, přeci je to ještě hafo daleko. Vloni nezklamal, i když hrál něco jinýho než sem tedy očekával. Každopádně letos to bude zase trochu jiný kafčo sm3

Paya
    Člen

honzátos napsal(a):
    ——————————————————-
    > a PvD
    > jak teď nejede z CD playerů tak je to taky slabší,

sm10sm10sm10sm10sm10sm10sm10sm10sm10sm10

Marden
    Člen

Jo taky mi dneska trafikantka tvrdila, že to nejde… Po 10 minutách se jí to na podruhý podařilo.sm0
    Větší lupeny fakt už bejt nemůžousm13sm12

GiGiDAGia
    Člen

Lístek je doma 🙂 Jinak hláška při nákupu lístku přes poštu: „To nejde“ … naštěstí to šlo vedle v trafice + nabídka spoloúčasti od mladé „trafikantky“ 🙂

armind
    Člen

ja sa urcite chystam sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 321)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.