TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse PVD – 20.9. 2008 – O2 arena

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 321)
  • Autor
    Fox Mulder
    Člen

2 hellman: Jo jo, TLFA 2007 bylo super, taky to hodnotim jako jeden z nejlepších zážitků na party! sm4

mountainer
    Člen

právě, to je ono…docela mě mrzí, že už tyhle velké halovky nejsou čistě tranceparties jako kdysi a cesta, kterou se vydávaj přední stars se mi nezamlouvá sm9 ale to je holt vývoj, nedá se nic robit…každopádně všem, co jdou, budu přát, aby si akci užili, o tom žádná sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já teda furt doufám, že se tohle vystoupení bude podobat aspoň trochu tomu pólovýmu vystoupení loni v létě v berlíně na lfa, to je pro mě doteď asi nejlepší party zážitek.. kéž bych se nemýlil!
    jinak z parties se koncerty stávaj už dlouho, a ani tam nemusí bejt živý zpěváci

a na okraj, lupen už je taky doma 🙂

Binary
    Člen

mountainer: Přesně tak sm15

z halovek „velkých“ trance djs jako je PVD a spol. se spíš stávaj koncerty pop-rockových hvězd. Ještě když si s sebou vozí zpěváky a zpěvačky. sm6

Fox Mulder
    Člen

2 mountainer (30.04.2008 16:52):
    Souhlasim! 2004-2006.. To byla zlatá doba halovek… A souhlasim i s tim co jsi psal předtim..

Nulda
    Účastník

áááá lupen už je doma sm3

Pavlas
    Člen

tak to mě zase line -up na PVD docela láká – už jen kvůli pvd, takže asi vyrazimsm2

mountainer
    Člen

to, že o tom píšou takové shitky byla jenom poznámka mimo, neni to pro mě důvod nejít sm4 prostě mě neláká lineup ani ten fakt, že jde o halovku, jednoduchý sm4

Dolikus1
    Člen

jeeeee,to jsou zase keci…takže když se o party objeví někde mimo EDM servery,tak je to hned špatný a nejdem,jo?sm15sm17

Josh
    Člen

na super.cz se o píše o každé párty, co dělá UM, dokonce i o Creamfields..
    A psalo se už před rokem..

Flash2001
    Účastník

Blesk a podobnej xindl holt nema o cem psat a honi senzace vsudesm13 Ale to uz je trochu OT, sorry.

mountainer
    Člen

jak psal kolega mistr hellman – druhá Sensation…bohužel tyhle akce jsou díky promu a médiím čím dál větší komerční show a timhle tempem nebude trvat dlouho, co budem v Blesku vídat nadpisy: „Agáta Hanychová na PvD opět ukázala kalhotky“ nebo „Sámeru Issovi v O2 Aréně šlápli na nožku“ sm12 z mýho osobního pohledu halovky rulez v období 2004-2006, od tý doby to jde do řiti

Partygirl
    Člen

ja jich koupim hafo a pak s nima budu kseftovat sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

z toho bude druhá sensation :-/

Fox Mulder
    Člen
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 321)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.