TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Qlimax 2007

• Toto téma obsahuje celkem 196 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ics a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 200)
  • Autor
    Atronoss
    Člen

Ehe? :oD

Sq4Raa
    Člen

Tak ulítlej jako ty opravdu nejsem :oD

djdani76
    Člen

nazdar vsichni maniaci na hardstyle …..koukam ze se konecne rozjizdi i u nas…posloucham ho 7 let…mam neco malo prez 800 setiku…..co kdyby se mnou udelal nejakou megaparty????????????mixovat je co….neco treba od Donkey Rollers….to je bomba….jejich smrtici Strike Again………..nema proste chybu………..nekdo tu psal…ze shani lidi na Qilmax…….tak tam chci jet taky…….bydlel jsem ted dlouhou dobu ve Spanelsku…a takovyhlke akcicky tam fakt frci….nejlepsi zazitek je asi z Dj Luna…to je fakt Hardstyler jako svina…….pokud je na tenhle zanr stejne nekdo ulitlej jako ja…at pisne…skladam i na compu :_):_):_)

djdani76
    Člen

nazdar vsichni maniaci na hardstyle …..koukam ze se konecne rozjizdi i u nas…posloucham ho 7 let…mam neco malo prez 800 setiku…..co kdyby se mnou udelal nejakou megaparty????????????mixovat je co….neco treba od Donkey Rollers….to je bomba….jejich smrtici Strike Again………..nema proste chybu………..nekdo tu psal…ze shani lidi na Qilmax…….tak tam chci jet taky…….bydlel jsem ted dlouhou dobu ve Spanelsku…a takovyhlke akcicky tam fakt frci….nejlepsi zazitek je asi z Dj Luna…to je fakt Hardstyler jako svina…….pokud je na tenhle zanr stejne nekdo ulitlej jako ja…at pisne…skladam i na compu

Atronoss
    Člen

Pozdě ale přece… můj fotoreport z Qlimaxu 2007

http://atronoss.com/qlimax-2007-the-power-of-the-mind.html

ceero
    Účastník

ten modern science mix je dost nudny …. v podstate to iste co original iba ovela horsi breakdown a ine kicky …. cakal som na b side nejaku tvrdsiu a temnejsiu verziu ako to bolo u darkside … skoda ….. btw uz je vonku zanyho a prophetov set 😛

inferno
    Člen

1 The Power Of The Mind (Qlimax Anthem 2007) 5:28 (Original Mix)
    2 The Power Of The Mind (Qlimax Anthem 2007) 5:05 (Modern Science Mix)

od včerejška máme venku i hymnu, jen škoda, že nebyl vynil k mání už před dvěma týdny..

K1aptcha
    Člen

nějaké to videjko z Qlimaxu 🙂
    zde

inferno
    Člen

pokud bude Yoji příští rok zase na Global Gathering, mohu jen doporučit.. nikde jinde jsem ho lépe hrát neslyšel

Starf
    Člen

čau mužete mi poradit někdo? hledám akci kde vystupuje> YOJI BIOMECHANIKA< díky

super akce :-O

Atronoss
    Člen

dance-girl: jj neboj, zitra na tom reportu snad zapracuju… fotek je asi stovka 🙂

Paya
    Člen

Sq4Raa: +1

Sq4Raa
    Člen

ceero: nějak ji tam nevidím….

Jinak Aničky report si pochvalu zaslouží 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 200)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.