Toto téma obsahuje celkem 196 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ics a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 200)
nazdar vsichni maniaci na hardstyle …..koukam ze se konecne rozjizdi i u nas…posloucham ho 7 let…mam neco malo prez 800 setiku…..co kdyby se mnou udelal nejakou megaparty????????????mixovat je co….neco treba od Donkey Rollers….to je bomba….jejich smrtici Strike Again………..nema proste chybu………..nekdo tu psal…ze shani lidi na Qilmax…….tak tam chci jet taky…….bydlel jsem ted dlouhou dobu ve Spanelsku…a takovyhlke akcicky tam fakt frci….nejlepsi zazitek je asi z Dj Luna…to je fakt Hardstyler jako svina…….pokud je na tenhle zanr stejne nekdo ulitlej jako ja…at pisne…skladam i na compu :_):_):_)
nazdar vsichni maniaci na hardstyle …..koukam ze se konecne rozjizdi i u nas…posloucham ho 7 let…mam neco malo prez 800 setiku…..co kdyby se mnou udelal nejakou megaparty????????????mixovat je co….neco treba od Donkey Rollers….to je bomba….jejich smrtici Strike Again………..nema proste chybu………..nekdo tu psal…ze shani lidi na Qilmax…….tak tam chci jet taky…….bydlel jsem ted dlouhou dobu ve Spanelsku…a takovyhlke akcicky tam fakt frci….nejlepsi zazitek je asi z Dj Luna…to je fakt Hardstyler jako svina…….pokud je na tenhle zanr stejne nekdo ulitlej jako ja…at pisne…skladam i na compu
ten modern science mix je dost nudny …. v podstate to iste co original iba ovela horsi breakdown a ine kicky …. cakal som na b side nejaku tvrdsiu a temnejsiu verziu ako to bolo u darkside … skoda ….. btw uz je vonku zanyho a prophetov set 😛