Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Qlimax 2007
- Toto téma obsahuje celkem 196 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
ics a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
19. 9. 2007 v 21:48 #40226
Anonymní uživatel
Neaktivnímně se ten trailer náhodou líbí, přesně takhkle si to představujuB-]
19. 9. 2007 v 20:52 #40219Atronoss
ČlenKdyž si vezmu jaký šílenosti se předváděli na Hellraiserech tuším… a Thunderdome byl asi taky docela drsnej v těch začátcích… dneska už je to fakt jenom hudba… dřív to bylo (podle mě) v Holandsku něco víc…
19. 9. 2007 v 20:51 #40218Starf
Členatronoss: no ja ti nevim, na me to pusobi tak trochu extremisticky… 😐
19. 9. 2007 v 20:49 #40217Sq4Raa
ČlenVůbec se neslučuje s mojí představou o hardcoru…
19. 9. 2007 v 20:49 #40216ceero
Účastníkatronoss : ok nechajme to tak B-]
19. 9. 2007 v 20:45 #40213Atronoss
ČlenAle bóže,… nic z toho co se tam děje neprovozuju, ale myslím si, že tohle je skutečně pravej HARDCORE trailer 🙂
19. 9. 2007 v 20:23 #40211Sq4Raa
ČlenTak to je hodně zlý %-)
19. 9. 2007 v 20:19 #40210Starf
Členatronoss: uz sem koukal v pondeli… imo trochu prestrelili :-!
19. 9. 2007 v 20:16 #40209Atronoss
ČlenNo, nebudeme to zbytečně hrotit ne? Různí lidé mají ruzné pohledy na různé věci 🙂
Radši se podívejte na Thunderdome 15.Years, obzvlášť na ten trailer… 🙂
http://hard.atronoss.com/q-dance-id-t-cely-obsah-aktuality/articles/18.html
19. 9. 2007 v 16:49 #40176ceero
Účastníkna druhej strane ma este napdaju pri technoboyovej tvorbe vokaly so sexualnou (priam nadrzanou 😀 ) tematikou B-] ale to je zas nieco ine ako drogy a gangstery ….
19. 9. 2007 v 16:36 #40172ceero
Účastníkshp : ano ? ukaz mi ktory track 😉 … mna napada mozno zany- sky high(technoboy mix), ale to je zase original od zanyho ktory je holandan…. samozrejme mozno jeden dva sa najdu, nepoznam zas cele odvetvie stylu, ale musis uznat ze trebars taky prophet alebo headhunterz pouzivaju gangsta vokaly vo velkej miere, v ziadnom pripade by som vsak nepisal ze gangsta lyrics su poznavacim znakom talianskeho HS ….. ako som uz pisal, talianske lyrics su o beatoch, basoch a neviem o com vsetkom este B-]
19. 9. 2007 v 15:59 #40163SHP
ČlenNeslyšíš gansta lyrics v italskym hds? Tak v tom případě si asi nikdy neslyšel Technoboye 😀
19. 9. 2007 v 15:53 #40162ceero
Účastníktak neviem z kade si to zobral, no musim s tym zasadne nesuhlasit B-]
1.dutch hardstyle – nu-style (v podstate)
2.Dutch Hardstyle – Typically harder and darker than other hardstyle, mostly known for its hard base line, wicked kicks and dirty vocals, —- hard bassline – hovadina ako prasa, blademasterz, showtek, prophet, headhunterz, tito vsetcia pouzivaju uplne meke basy, ktore sa s taliankymi nedaju ani porovnat, darker, s tym mozno suhlasim ale ´dark´hardstyle v podstate robia iba alpha twins, zany a noisecontrollers
3.Italian Hardstyle – More serious, usually has a bigger melodic breakdown and typically ‚gangsta‘-themed lyrics —– gangsta themed lyrics a italian hardstyle? musim sa zasmiat :oD gangsta style lyrics su cisto holandska zalezitost, vecinou su o drogach, pasakoch alebo niecom podobnom, ale v talianskom hardstyle som na tento typ vokalov v zivote nenarazil, talianske vokaly su vecinou nieco o basoch a beatoch, pumpuju atmosferu trackov
4.Nu-Style – Usually overly synthed mashed out with samples and excessive use of reverse bass and or reverb —– nu-style a reverse bass ?? :-O tak ten kto to pisal je teda hodne mimo ….a na koniec, preco si myslim ze taliansky hardstyle je tvrdsi ? pouziva omnoho tvrdsie beaty, tie v holandskom sa ani nedaju nazvat tvrdymi. pouziva agresivnejsie syntaky ako holandsky hardstyle a v neposlednom rade vo velkej miere pouziva reverse bass, ktory je jednym zo zakladnych elementov a poznavacich znakov hardstyleu, zial, v holandskom HS v poslednej dobe takmer vymrel …. trebars pre porovnanie, pusti si blademasterz – one blade alebo showtek – fts (nl) a oproti tomu zairon – i’m techno (zatox remix) a the hose – call it hardstyle(raiders mix) a ak ti pride holnadska cast tvrdsia tak mi je ta uprimne luto 😉 peace B-]
19. 9. 2007 v 8:42 #40127Atronoss
Člen* Dutch Hardstyle – Typically harder and darker than other hardstyle, mostly known for its hard base line, wicked kicks and dirty vocals
* Italian Hardstyle – More serious, usually has a bigger melodic breakdown and typically ‚gangsta‘-themed lyrics
* Nu-Style – Usually overly synthed mashed out with samples and excessive use of reverse bass and or reverbJo s tím také plně souhlasím.
19. 9. 2007 v 8:41 #40126Atronoss
ČlenSisma DJ neznam… ale kdyz srovnam treba tvorbu Technoboye s takovym Prophetem, Lunou, Danou atd… proste mi prijde ze Italsky ma vyraznejsi, ale jemnejsi melodie a holandsky ma ty melodie acidovejsi a tvrdsi vyraznejsi basovou linku.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.