TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Qlimax 2007

• Toto téma obsahuje celkem 196 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ics a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 200)
  • Autor
    SHP
    Člen

Kdo si myslí, že je NL hds tvrdší ať….to napíše no :oD

* Dutch Hardstyle – Typically harder and darker than other hardstyle, mostly known for its hard base line, wicked kicks and dirty vocals
    * Italian Hardstyle – More serious, usually has a bigger melodic breakdown and typically ‚gangsta‘-themed lyrics
    * Nu-Style – Usually overly synthed mashed out with samples and excessive use of reverse bass and or reverb

S tímto názorem souhlasím 😉

Starf
    Člen

ja si teda taky myslim, ze to je asi jak u koho 😛

treba na Qlimaxu 2003 zahral podle me Mondello celkem dost tvrde
    viz. http://www.youtube.com/watch?v=WKN2z-8VgMo

ceero
    Účastník

atronoss : ehh holandsky hardstyle a tvrdsi ? tak to je dost diskutabilne …. ja osobne si myslim ze tvrdis hardstyle ako robi trebars talian sisma dj neexistuje….

Atronoss
    Člen

Taky mam radsi tvrdsi Holandskej,… a prave si myslim ze na Qlimaxu naopak se prostor novym DJum moc nedava, tam se cpou ty stary dobry overeny… pro ty novy je misto treba na Blue Stage (Hardstyle) na DefQon One a tyhle klasici jako napr. Luna jsou na Red (Main). I kdyz pravda moc si nevybavuji letosni DefQon lineup… nicmene na toho Zatoxe jsem nejak zapomnel… toho bych si na Qlimaxu predstavit dokazal.

Sq4Raa
    Člen

Souhlasím, ale mně právě ten taliánskej styl moc nesedí 🙂

ceero
    Účastník

starf : nema hudobny sluch :´-))
    Sq4raa : podla jedneho setu nemozes sudit cely styl, trebars mondello hra uplne odlisne ako zatox alebo technoboy ….. odporucam ti vypocut si napriklad tento set, pre mna najlepsi set vsetkych dob, krasna ukazka toho co dokazu taliani…. ja osobne si myslim ze holandsky hardstyle nesiaha talianskemu ani po kolena …..

Starf
    Člen

sqaraa 😉

Sq4Raa
    Člen

Showtek 😛

Starf
    Člen

Mondella sem slysel asi 5min, odpocival sem venku, pac mi bylo nejak blbe a chtel sem bejt ready na Lunu (coz se mi stejne moc nepovedlo, ale tak Showtek sem projumpoval cely a to byl hlavni duvod, proc sem tam vubec sel) 😛

Sq4Raa
    Člen

Souhlas se SHP 🙂 . Soudě podle produkce a mondellovo setu na Energy.

Starf
    Člen

K1aptcha nebo ten 😉

K1aptcha
    Člen

a co teprv Daniele Mondello 😀

Starf
    Člen

me nahodou takovej DJ eF, Technoboy nebo Davide Sonar prijdou docela fajn 🙂

SHP
    Člen

Hádej :´-))

Starf
    Člen

SHP: se nelibi italskej hds? :O

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 200)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.