TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Qlimax 2007

• Toto téma obsahuje celkem 196 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ics a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 200)
  • Autor
    SHP
    Člen

Škvára se přece strká do peněženky jako kondom 😀

milan
    Člen

škvára – To abyste tam byli hned na začátek. To bývají zmatky..Po mě na české sensation taky nechtěli občanku a začali ju kontrolovat až tak deset lidí za mnou:oD

inferno
    Člen

kdyžtak tě hodíme přes plot 😀

Sq4Raa
    Člen

Tak kdo nakonec jedete?

PS: Identification and age
    As usual there will be very strict control for identification and age at the entrance. Make sure you bring your ID (driver’s license, passport or other ID-card) to make sure you will be allowed to enter. Minimum age is, also as usual, 18 years.

Držte mi palce! :oD

ceero
    Účastník

proste to neni moj styl 😉 kedysi produkoval dobre ale v tomto roku to s nim slo 100% dole

Sq4Raa
    Člen

ceero: Jasně. Já jen nechápu, jak se ti nemůže líbit, nic víc 🙂

ceero
    Účastník

skvara : citat vies 😉

Sq4Raa
    Člen

Neví někdo jak se ten track jmenuje v originále?

Sq4Raa
    Člen

Brennan Heart pre mna bezkonkurencne najhorsie meno lineupu %-) ja nechapem preco q-dance nesasdilo radsej na niekoho mladsieho a talentovanejsieho ako trebars noisecontrollers ….. heart hra uplne otrasny nu-style ktory mne osobne rve usi a nechapem ako niekto moze tie jeho lacne pokusy nazyvat hardstylom %-)%-)%-) 1/10

Prosím?

ceero
    Účastník

u mna to vyzera takto
    Fausto – nepoznam, nehodnotim, ale ocakavam dobry setik :oP
    Ghost – strasne ma tesi ze na lineupe sa objavil nejaky jumpstyle, a duplom som rad ze to neni nejaky cheesy handz-up jump, ghost hra tekjump B-] na druhu stranu ja by som radsej vsadil na trebars ruthlessa alebo binum 7/10
    Brennan Heart pre mna bezkonkurencne najhorsie meno lineupu %-) ja nechapem preco q-dance nevsadilo radsej na niekoho mladsieho a talentovanejsieho ako trebars noisecontrollers ….. heart hra uplne otrasny nu-style ktory mne osobne rve usi a nechapem ako niekto moze tie jeho lacne pokusy nazyvat hardstylom %-)%-)%-) 1/10
    Showtek tito pani nie su zrovna moji oblubeny pretoze cela ich produkcia je na jedno brdo, tie iste syntaky, tie iste kopaky, tie iste basy ….. ale na druhu stranu dokazu zahrat celkom dobre a su zaroven najziadanejsim hardstyle projektom na svete 7/10
    Headhunterz tak tento chlapik hra cisto nu-style, patri pod prophetov scantraxx a z tohto labelu hra aj vecinu svojich veci …. ako vsetcia predpokladali robil aj hymnu, preto niet divu ze sa nachadza na line-upe ….
    Zany and The Prophet tak prophet bol, je a aj bude pre mna najvecou legendou v oblasti hardstylu, keby nebolo jeho tak hardstyle teraz nepocuvam, a myslim ze nie som jediny …. aj ked tento rok uz podla mna nehra tak dobre ako minuly, stale ma co ponuknut …. zany je celkom dobry producent, celkom dobry dj, ale to je asi tak vsetko …. ich spolocny set vsak urcite bude bomba 10/10
    Technoboy toto meno pre mna znamena najelspieho hudobnika aky kedy vobec bol, jeho produkcia nema chybu, jeho sety nemaju chybu …. pre mna bezkonkurencne najlakavejsie meno 20/10
    Neophyte poznam len podla mena, typoval by som to na early hardcore ktory neznasam, nehodnotim lebo nepoznam

inferno
    Člen

K line-upu netřeba dodávat. V pátek jdeme na Endymion, kteří mě dostali k hardcore, v sobotu The Prophet, díky kterému poslouchám harder styles jako celek. Co víc si přát..

SHP
    Člen

Fausto – Opravdová legenda hardtrancu, u nás není moc znám, ale slyšel jsem ho naživo a je to fakt borec.
    Ghost – Znám pouze jméno a vím, že hraje jumpstyle, ale má dobrou pověst….
    Brennan Heart – Jedno z nejlákavější jmen line-upu. To bude nu-style hardstyle jak má být.
    Showtek ft. MC DV8 – Předsttavitelé klasického NL hardstylu + jeden z nejlepším MCs? Mmmmmmm 😛
    Headhunterz – Mladý talent, který hraje osobitý styl a pomalu se stává hvezdou…
    Zany & The Prophet – Co k tomu říct? Dvě největší hds legendy budou hrát B2B….
    Technoboy – Hned po Z&TP třetí odshora. NEjznámější zástupce italského hardstylu…
    DJ Neophyte – Tady jsem pochopil, že půjde jen o DJ Neophyta. Je to největší překvapení line-upu a pro mě osobně největší bomba.

Je vidět, že Q-Dance jsou profesionálové, kteří umí sestavit line-up jako nikdo jiný. Škoda, že tam nebudu -((

Atronoss
    Člen

Jojo, Q-Dance stránky otočím v prohlížeči hodněkrát denně 😉 zvlášť pokud se blíží nějaká kultovní akce…

Line-up mě příjemně potěšil, Headhuntera a Propheta jsem i tipoval… skutečnou radost mám z Showtek feat MC DV8 a samozřejmě z Neophyte!

[ http://hard.atronoss.com/q-dance-id-t-cely-obsah-aktuality/articles/stranky-qlimaxu-2007-a-jeho-line-up.html ]

ceero
    Účastník

tak ghosta som tam naozaj necakal ….. ale aspom nejaky jumpstyle B-] …..

SHP
    Člen

DJ Nephyte, já tam xi, néééééééééééééééééééééééééééééééééééé -((

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 200)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.