TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Qlimax 2007

• Toto téma obsahuje celkem 196 odpovědí. Do diskuze (27 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ics a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 200)
  • Autor
    ceero
    Účastník

tak ja som nasiel ze toto by mal byt pravdepodobny lineup …… az na lunu myslim ze vyborny

QLIMAX 2007 – Line-Up:

Pila
    Zany
    Pavo
    Technoboy
    Luna
    Lady Dana
    Tatanka
    Showtek
    Charly Lownoise
    Deepack
    Korsakoff
    Day-Mar

SHP
    Člen

2 starf: Lístek je „skoro“ zadarmo…jde o cestu no….

Starf
    Člen

SHP: no me diky tomu urazu mozna zustane dost penez na takovouhle akci, otazka je, jestli je neutratim za neco jinyho 🙂

SHP
    Člen

2 Starf: no musíš pochopit, že je to Belgie no……jinak špatnej není, ale vrchol taky ne. Zany & The Prohet 😛 škoda, že ste se mnou nikdo nechtěl jet……

Starf
    Člen

lineup Belgie (1.12. 2007), podle me hodne luxusni 😉 (teda az na ten jump) 😮

Lobotomy Inc
    Ghost
    Ruthless
    Headhunterz
    Technoboy
    Zany & The Prophet
    Deepack
    Dana
    Vince

SHP
    Člen

Javoooooooooooooooooooooooooooor :oD

ceero
    Účastník

atronoss : tak to je nadherna ukazka toho ake odvetvia hs/hc neznasam :oD ale v pohode kazdemu sa paci nieco ine 😉

Atronoss
    Člen

Můj snový line-up je taky třeba Showtek, Zany, Luna (Early Hardstyle set), Endymion, Neophyte, Paul Elstak, Partyraiser… ale rozhodně ne na Qlimaxu 🙂

inferno
    Člen

Atronoss:

Já jsem si tyto umělce nevymyslel, dal jsem příklad těch nejoblíbenějších, které lidi píšou do svých snových line-upů. A opravdu každý tam má 1-2 hardcore umělce..

Atronoss
    Člen

inferno napsal(a):
    ——————————————————-
    > Přirozený vývoj, většina lidí z NL jde na qlimax s
    > tím, že chtějí slyšet lidi jako Promo, Outblast,
    > Panic, The Viper – chtějí slyšet hardcore.

Tak s tim nesouhlasim, verim ze se Qlimax stale snazi profilovat jako HARDSTYLE party a k ranu je proste treba unavit i ty nejodolnejsi holt necim trochu rychlejsim nez je HS 🙂

pupi
    Člen

ceero: To jsem nějak moc neřešil, v jumpstylu se skoro téměř vůbec nevyznám :oD Ale je to tam no ;o)

Já bych to viděl na 1 jumpstyle DJ, 2 – 3 hardstyle, 2 hardcore a jedem speedcore či industrial B-] to by byla party 😀

ceero
    Účastník

jeden hardcore dj na koniec ano ale viac nie proste NIE :_)

Starf
    Člen

pupi: vim, uz sem si to poslechl vcera… :p

jinak me hardcore nevadi, naopak mi to pride jako klasicka gradace party

ceero
    Účastník

pupi : jeckyll and hide su ruthless and vorwerk nie ? tak to je aj na discogs….

ceero
    Účastník

na hardcore existuju partyes ako dominator, ked chcu hardcore tak nech idu tam … ak chcu viac stylov tak nech idu defqon alebo niekde inde ale qlimax bol vzdy hardstyle party tak nech to preboha nekurvia hardcorom ….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 200)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.