TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Qlimax 2010 – ZÁJEZD!!!!

• Toto téma obsahuje celkem 77 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel DjDkD@ve a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 78)
  • Autor
    SHP
    Člen

Evil Actvities jsou dobří kluci, ale posledí dobou uspávaj i mě.
    Na hardcoru/frenchcoru ??? jsem vytuhl jednou, a to po tom,
    co jsem poblil celej Matrix. Naštěstí jsem nebyl tu noc jedinej,
    kdo krmil ryby, že??? sm0

Starf
    Člen

ja taky usnul parkrat u hardcoru, treba pri ceste na Street parade… trance, house a minimal nic… az Evil Activities me tenkrat uspal 🙂

takže nuda jako nuda.. akorát v hollandu za víc penez ..:)

SHP
    Člen

[quote Rendolf] Ještě k tomu tohle je Hardstyle, na ten se usnout nedá...sm11[/quote]

Jeden z nejvíc diskofilních elektronických hudebních žánrů současnosti, to určitě.
    Usnout se dá u čehokoliv, doma jsem jednou dobu usínal u Angerfist.
    Na party se mi to podařilo jen jednou, a to na Sensation White 2008
    v Belgii, kdy hrál Marco V ty svoje hovna. Probudila mě až nějaká slečna,
    která mě přelejzala. Jinak pařit se dá extrémně dlouho, když má člověk
    výdrž a nechce usnout. To je jako s kokotama, co dycky usnou po hulení.
    Dementi, přijdou o super stav. Já osobně dal v roce 2007 a 2008 po
    sobě Dance Valley a Sensation Black. To znamená od 11-13 hodin v
    sobotu do 7 hodin ráno v neděli. Každej má nějakej povzbuzovák.
    Jinak kontroly jsou a jsou důkladnější, čím je ta akce komerčnější,
    viz Sensation. Na Black 08 jsem šel do spodek, když mě vyčenichal
    hafan.

Jinak jak tady někdo psal, že nepojede na Qlimax kvůli Transmission,
    tak ať si dá pěstí, zahulí si a proběhne se kolem baráku. To snad
    nemá cenu komentovat. Soci-CZ diskofilní akce vs. jedna z nejlepších
    diskofilních akcí všech dob….

Alexx: Si kuř že jo!

Sq4Raa
    Člen

Vole, na Qlimaxu jsem se ani nenapil. Serotonin se mi vyčerpal ve chvíli, kdy jsem se dostal přes ceduli 3×6 metrů hlásající 18+ sm15

Tím odpovídám i na dotaz, jak se dá taková párty vydržet. Já jsem objížděl párty všude možně takříkajíc na ledovým čaji.

D4ve
    Člen

Sq4Raa: prodal jsi tam toho dost, jo ? sm15

Sq4Raa
    Člen

No, nějak se tam ty drogy dostávají….

Mě třeba na Qlimaxu moc neprohledávali, možná to bylo i VIP vchodem, ale spíš si myslím, že ty kontroly jsou doménou Sensations, jak říká Paya.

Paya
    Člen

[quote Rendolf]Samozřejmě bez drog! Jsou tam takový kontroly, že tam mladý sebrali i kinedril do autobusu a antikoncepci sm15 mě dokonce rozebrali telefon sm15 Já z toho měl taky strach, ale když si vezmeš do autobusu pár plechovek, tak cesta celkem uteče a jsou zastávky na pumpách... Na akci to chce přísun alkoholu, jinak bych asi taky usnul... Akorát jsem si musel kupovat 6 piv najednou, protože na TE to čepovali do 0,2l, tak jsem tam pak chodil s platem 6ti piv sm15 ale nebyl jsem sám, s platem tam chodilo dost lidí... Ještě k tomu tohle je Hardstyle, na ten se usnout nedá...sm11[/quote]

když jsme u toho, tak já otevírám mobil celkem často, ty kontroly jsou mnohde opravdu zajímavé … v Amsterdam ArenA jsou schopni obracet v ruce minci po minci …

Paya
    Člen

[quote alexx][quote spawn.leo]a jako je pak člověk schopen si tu akci pořádne naplno užít až dokonce i bez drog? ja o tom pořád přemýšlim. jako je to hodne penez nato abych tam v 1 hodinu usnul a mel z toho hovno:([/quote]

pravidelný přísun vodky, výborná hudba, skvělá atmoška a hlavně super kámoši = vydržíš akci až do konce a chceš jít ještě na after ... viz. Dance Valley 2007 + SB 2007, viď Payo,Tigi a SHP sm0[/quote]

to si piš ;o)

Sunrise
    Člen

spawn.leo: Řekla bych, že pokud se na to skutečně tak těšíš, že by ses dokázal překonat, dal do toho úplně všechno a nakonec bys byl sám překvapenej, jak sis party užil…sm4

spawn.leo
    Člen

loki: jj uplne stejnej případ jako ty. chtel sem jet přez partytrips, ale bez toho hostelu na to seru:(.. tešil sem se jako malej kluk celej rok že se konečne podívam na párty do ciziny a nakonec nic:(.. sem děsne zklamanej:(

DjDkD@ve
    Člen

Ja alkohol nepiji, drogy neberu a zatim jsem usnul jen jednou na SW v Amsterdamu, ale nebylo to kvuli unave z cesty, nybrz diky ukrutne nudnym setum Fedde le Granda a Laidback Luka sm15

Jinak jsem vzdycky vydrzel az do konce (vetsinou chodivam do busu posledni sm15 )……

Anonymní uživatel
    Host

no prave, ze ta poznamka s tou cestou je pravdiva, po 12 hod vydrzat tancovat :-(. Chcel som ist cez partytrips, z BA este dlhsia cesta, ale jedine to ma utesovalo ,ze bude daky hostel a tam poobede dospime, ale hostely, ze su obsadene tak obrovske sklamanie. Z vlastnej skusenosti viem, ze by som to nezvladol,celu noc cestovat, potom niekde cakat v meste pol dna, a este dalsiu noc sa bavit. Kmarat to skusil a nedopadlo to dobre, pol qlimaxu spal na tribune a ani HC na konci ho nezobudilo, takze cely rok sa clovek tesi a teraz velke …..a ist na naj party s tym, ze tam budem dolamany a unaveny sedietsm19

alexx
    Člen

[quote spawn.leo]a jako je pak člověk schopen si tu akci pořádne naplno užít až dokonce i bez drog? ja o tom pořád přemýšlim. jako je to hodne penez nato abych tam v 1 hodinu usnul a mel z toho hovno:([/quote]

pravidelný přísun vodky, výborná hudba, skvělá atmoška a hlavně super kámoši = vydržíš akci až do konce a chceš jít ještě na after … viz. Dance Valley 2007 + SB 2007, viď Payo,Tigi a SHP sm0

TIGI
    Člen

[quote Paya]dlouhodobý trénink ;o) když jedeš za rok desetkrát do Beneluxu, tak už ti to ani nepřijde ... a jsou tací, kteří odřídí cestu tam, zapaří a okamžitě řídí zpět (ať žije Langy)[/quote]

+1

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 78)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.