TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Qlimax 2010 – ZÁJEZD!!!!

• Toto téma obsahuje celkem 77 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel DjDkD@ve a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 78)
  • Autor
    Rendolf
    Člen

Samozřejmě bez drog! Jsou tam takový kontroly, že tam mladý sebrali i kinedril do autobusu a antikoncepci sm15 mě dokonce rozebrali telefon sm15 Já z toho měl taky strach, ale když si vezmeš do autobusu pár plechovek, tak cesta celkem uteče a jsou zastávky na pumpách… Na akci to chce přísun alkoholu, jinak bych asi taky usnul… Akorát jsem si musel kupovat 6 piv najednou, protože na TE to čepovali do 0,2l, tak jsem tam pak chodil s platem 6ti piv sm15 ale nebyl jsem sám, s platem tam chodilo dost lidí… Ještě k tomu tohle je Hardstyle, na ten se usnout nedá…sm11

Paya
    Člen

dlouhodobý trénink ;o) když jedeš za rok desetkrát do Beneluxu, tak už ti to ani nepřijde … a jsou tací, kteří odřídí cestu tam, zapaří a okamžitě řídí zpět (ať žije Langy)

dardic
    Člen

No tak to já na TE pil jen vodu (žedné drogy) a vydržel jsem normalně pařit až do konce a užil jsem si to na 100%.

Sunrise
    Člen

To jsou starosti, chlapy vážně nic nevydržej…

D4ve
    Člen

spawn.leo: tak zasoby do kapsy jsou prece jenom jistota sm15 sm15

iamek
    Člen

spawn.leo : Je to silene … Ja tak jel na TE 3x … Jednou jsem byl strizlivej a usnul jsem asi kolem druhe rano a spal az do konce 🙂 …

spawn.leo
    Člen

a jako je pak člověk schopen si tu akci pořádne naplno užít až dokonce i bez drog? ja o tom pořád přemýšlim. jako je to hodne penez nato abych tam v 1 hodinu usnul a mel z toho hovno:(

dardic
    Člen

spawn.leo -> Ono ta cesta tím busem je fakt rozsekávající, ale ono to pomine když dorazíš na místo, protože se na tu akci neskutečně těšíš. Cesta zpátky je v poho protože spíš tak to rychle uběhne.

spawn.leo
    Člen

hele chlapi mam dotaz. to jako dokážete pařit celou noc když jedete dejme tomu 12 hodin busem? bez toho aniž byste si dali nejaky povzbuzovadla? já rozlámanej z busu bych to asi nevydejchal:(

dardic
    Člen

Rendolf -> Není problém lístky na TM prodat …. sm4

Paya
    Člen

tak pro mě lajna nezajímavá, Syndicate rulez – only f***ing hardcore

Rendolf
    Člen

Společnou maj jednu vejplatu sm15, když je v Praze nějaká akce, tak jedem s mladou většinou na celej víkend, no a minimum je tak 6000,- a to nepočítam benzín…
    Tak to doufam, že bude úspěch…

DjDkD@ve
    Člen

to Rendolf:

A co maji listky na TM spolecneho se zajezdem, ktery bude 3 rydny pote???

Dalsi HS a HC akce budou pouze v pripade uspechu tohoto na Qlimax, pokud nevyjde, tak nema cenu pokouset se o nejaky jiny……..

Rendolf
    Člen

Doprdelekurvafix, kdybych už neměl měsíc lístky na Transmisssion, tak bych na Qlimax 100% jel!!!
    D@ve neplánuješ příští rok třeba Defqon1??? To by byl namástrovanej zájezd… Q-base by taky nebyl špatnej?

inferno
    Člen

Ten Zatox mi přijde jako Nosferatu…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 78)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.