TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Rank 1 – L.E.D. There Be Light (Trance Energy Anthem 2009)

• Toto téma obsahuje celkem 53 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 15 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 58)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

No ty vole to je odpad … Cakal som nieco aspon s naznakom pocuvatelnosti no o tom v tomto pripade ani reci

ChunKi
    Člen

Náhodou … já jsem napočítal 5 tónů sm15 … pár zajímavých okamžiků se tam najde 🙂

alexx
    Člen

zpočátku se mi ten track vůbec nelíbil, ale časem jsem si ho oblíbil …osobně se mi líbí Marcel Woods rmx

Lukin_
    Člen

Myslel jsem že remix od Scota se mi bude líbit ale to je kekel!!!

K1aptcha
    Člen

[b]Scot Project Remix[/b] – full verze k poslechu na http://www.myspace.com/scotprojectofficial

sheppi
    Člen

[img]http://i9.tinypic.com/4xojspk.gif[/img]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Woodsův remix není zdaleka tak hroznej jak jsem si myslel, to docela ujde, ale Wippi to zase zmastil no

woods 6-/10
    wippouš 3/10

ceero
    Účastník

Woodsov remix sa mi teda nepaci ani naznakom, Wippenberga som nepocul a ani ma to moc nelaka.

Anonymní uživatel
    Host

No podle mě woods rmx he nejlepši. Jinakl celkově ten track nějaké dělo není.

DJ Bastard
    Člen

Od Rank 1 parádní věc, original senza…Rmx nevím, poslechnu za chvíli..

Roman
    Člen

strašný remixy…takže celkově nejhorší znělka TE

K1aptcha
    Člen

tak jsou venku i remixy od [b]Wippenberg[/b]a (hroznej kolovrátek) a [b]Marcel[/b]a [b]Woods[/b]e (takovej big room remix, ale stejně, neba)…

seven
    Účastník

[quote Stoupa]Natix: zmyšili... sm15

Nevim kde Rank1 prodělali tu lobotomii, ale tohle je na anthem ukrutná nuda, je to primitivnější než chcíplá myš (skoro), "melodie" o čtyřech tónech... sm6
    Někdo by jim měl pouštět 2 hodiny v kuse Superstrings a před xichty jim dát ceduli, že takhle se dělaj hymny, ať si ráčej vzpomenout.

Fuj to sem se rozčílil sm15[/quote]
    stoupa+1

Tohle jako hymnu TE09? Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat?!?!sm17 Jedině nějakej moooooooc luxus remix

Fart Trance je trefný, mě ten současnej přeslazenej sound vůbec nebere, abych našel něco dobrýho a novýho musim prohrabat tuny bordelu, ale vždy najdu sm3 třeba tohle je sekeráš jak swiňa http://www.youtube.com/watch?v=YFTXxmZ9Ww0

Napadá mě že je docela možný že clasic stage na te09 bude nacpanější než main.

krishke
    Člen

Lol, měli vybrat Burianovu Vltavu 😀
    Jinak písnička není špatná 7/10 postačí 😉 A pro ty, kteří si stále nejsou jisti, tak ano, je to ta, kterou zahráli Rank1 na konci setu TM 2008, sami to řekli v jednom rozhovoru…

K1aptcha
    Člen

no melodie a breakdown je sice hymnický, ale ze židle mě tenhle trancoidní house teda nezvedá…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 58)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.