TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Rank 1 – L.E.D. There Be Light (Trance Energy Anthem 2009)

• Toto téma obsahuje celkem 53 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 58)
  • Autor
    M.i.k.e
    Člen

když koukám na ty hymny let předchozích,tak tohle je jednoznačně nejslabší,ale i tak se mi to docela líbí a těch 6/10 tomu klidně dám…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote]2000 Svenson & Gielen - Beauty Of Silence
    2001 Push - Strange World
    2001 Svenson & Gielen - Twisted
    2002 Svenson & Gielen - We Know What You Did
    2002 Svenson & Gielen - Answer The Question
    2003 Cygnus X - Positron
    2004 Svenson - Sunlight Theory
    2005 Rank 1 - Beats@Rank-1 Dotcom
    2006 Marcel Woods - Advanced
    2007 Joop - The Future
    2008 Ernesto Vs Bastian - Thrill
    2009 Rank 1 - L.E.D. There Be Light[/quote]

když na to tak dívám, tak si myslim, že hymna TE spíš než cokoli jinýho odráží tvář trancu v tý době

Palda61
    Člen

Tady bych trošičku souhlasil s Binarym, ale samozřejmě hymny před pár lety byly 10x lepší :)).
    Když se totiž kouknete na tohle, tak se mi to tam hodí víc, než uplift s 2 minutovým breakdownem.

Binary
    Člen

Meh!
    Tak tohle neni hymna ani omylem, a to mám dost velkou fantazii.
    Thrill a The Future byly hymny jak víno.

mno a ohledně upliftový znělky jsem hodně skeptickej… musí to bejt pořádnej napumpovanej techtrance.

Dexx
    Člen

Toš dobréé to je! sm5 Mě se to líííbíííí…..

Flash2001
    Účastník

musim ale uznat, ze je to naprosto genialni a trefny vyrazsm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

njn fart trance, to je již běžně používaný výraz na zahraničních forech a chatech

Flash2001
    Účastník

„fart trance“sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hellmič: ano je to tak, protože uplift = trance, to ostatní jsou různé podžánry, progressive, tech a nyní nově taky už skoro oficiálně mnou nenáviděný fart trance sm3

Housik
    Člen

Když jsem slyšel poprvé Thrill, tak jsem si říkal, že to je strašný odpad… taky že jím i zůstal. A protože je odpad snadno identifikovatelný, hodí se na anthem… asi tak.

Sanchez
    Člen

sm13 fuj

Anonymní uživatel
    Neaktivní

náhodou advanced je fajn a thrill je hraný na 140+ bpm peklo 🙂
    asi chápu, kam míříš, že by hymna měla bejt uplift, ale trance neni jenom uplift a navíc současnej uplift (ten alá kandi) se hymnou bude stávat horko těžko
    ještě bych si uměl představit něco od colontonia, ale ten má málo ostrej zvuk

a když o tom tam přemejšlim, tak produkce orbital frame má vše potřebný (snad krom epičnosti)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

potenciál by právě měl, ale souhasím se Signum nebo třeba ještě Brandt, Onova, Ottaviani, 8 Wonders nebo znovu klidně Push…prostě kdokoliv kdo by z toho udělal nějakou tranceovou smršť, ale co mají ty poslední asi 4 hymny společného s trancem to teda fakt netuším

Anonymní uživatel
    Neaktivní

kandi nemá potenciál udělat hymnu, myslim si, že by hymna měla bejt malinko nadčasová a energická
    mně se líbí hymny k ah.fm od signum a teď ronnyho k 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

s těmy hymnama je to na hovínko, nejdřív takový pecky jako Strange World nebo Twisted a pak to byly samé tech-tranceové průměrnosti, které nedělejí tranceu dobré jméno, respektive to ani trance není…proč nenachají udělat hymnu od někoho, kdo je jakýmsi synonymem pro trance…Kandi apod…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 58)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.