Toto téma obsahuje celkem 53 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 15 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 46. až 58. (celkem z 58)
Cože? Tohle ma bejt anthem pro „biggest trance event in the world“ ? Kam se to hrabe na Thrill…
Cekal jsem, ze po jejich crap setu na TM5 uz od nich nic horsiho prijit nemuze. Zmylil jsem se sm7
jak beats@rank1, tak Advenced, tak The Future, tak Thrill měli grády, tohle je oproti zbytku odpad, jen ta minutová hlavní část ujde, jinak omáčka fuj..
nějak se nám vyloupla na netu tahle nová hymna pro TE2009.
Jsem si skoro jistý, že tohle je ten poseldní track co hráli Rank 1 tady na transmission (v tracklistu uvedeno jako ID).
Mno musím říct, že jsem čekal něco daleko horšího od těhle ksoro až antitrancerů 🙂 Hymna to bude docela dobrá si myslím, má to takovou tu anthemičnost, i když je to dost pomalé a koneckonců nefungovalo to ani tady na TM5…no ale uvidíme…osobně se mi to celkem zamlouvá a je to jedna z těch lepších věcí od Rank 1 za poslední dobu. Po prvním posechu je to tak na sedmičku no
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 46. až 58. (celkem z 58)