TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Rank 1 – L.E.D. There Be Light (Trance Energy Anthem 2009)

• Toto téma obsahuje celkem 53 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 15 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 46. až 58. (celkem z 58)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

wow, elektrouhousovej šit hymnou trance energy sm6

2Sexy
    Člen

Cože? Tohle ma bejt anthem pro „biggest trance event in the world“ ? Kam se to hrabe na Thrill…
    Cekal jsem, ze po jejich crap setu na TM5 uz od nich nic horsiho prijit nemuze. Zmylil jsem se sm7

kreeki
    Člen

ne, nejde sm12

hectic
    Člen

de to

*_Marek_*
    Člen

přesně tak ta první minuta mi připomíná staré dobré Trance časy kolem roku 01-02,pak už o ničem ….pomalé,nezáživné

Ruuda
    Člen

kreeki: +1

kreeki
    Člen

jak beats@rank1, tak Advenced, tak The Future, tak Thrill měli grády, tohle je oproti zbytku odpad, jen ta minutová hlavní část ujde, jinak omáčka fuj..

Newman
    Člen

iamek: u všech dobrých warez distributorů sm2

iamek
    Člen

Kde mam moznost to slyset ? 🙁

Kamca_
    Člen

hodně povedená věc 🙂 nějak si nemůžu pomoct, ale hlavně ze začátku tam furt slyším Tijsovy samply …

Newman
    Člen

hellman: nepruď sm15

Já ji ještě neslyšel, pak tu zanechám nějaký ten dojem.

edit: tak jsem to slyšel a upřímně nic moc…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

7 u freezera je imho dost špatný 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nějak se nám vyloupla na netu tahle nová hymna pro TE2009.
    Jsem si skoro jistý, že tohle je ten poseldní track co hráli Rank 1 tady na transmission (v tracklistu uvedeno jako ID).
    Mno musím říct, že jsem čekal něco daleko horšího od těhle ksoro až antitrancerů 🙂 Hymna to bude docela dobrá si myslím, má to takovou tu anthemičnost, i když je to dost pomalé a koneckonců nefungovalo to ani tady na TM5…no ale uvidíme…osobně se mi to celkem zamlouvá a je to jedna z těch lepších věcí od Rank 1 za poslední dobu. Po prvním posechu je to tak na sedmičku no

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 46. až 58. (celkem z 58)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.