Toto téma obsahuje celkem 34 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sharx a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 36)
No.. trochu jsem poupravil svůj názor… líbí se mi hlavně na začátku ta drsná electro basovka, ale pak už moc nemusim tu elektrickou kytaru, která je tak vlezlá, že se hodně rychle zprotiví…
original je taka priemerna vrzacka, tak 6+/10
remix je snad este horsi nez the bass sm17 mozno mam divny sluch ale ked si odmyslim ten otrasny breakdown tak mi to pripada ako schranz
Po sehnání celého singlu jsem zjistil, že to, co jsem považoval za rmx od Rank 1 je vlastně originál. Čili:
Original Mix – ne zrovna inovativní vrzací tech trance, ale naživo to musí být dobrý masakr.sm3
Rank 1’s Minimal Progressive Techno Electro Trance Mix – připomíná mi to některé experimentálnější tracky od SvD nebo Duranda, zvukový chaos, nelíbí. Navíc ten název, no… sm13
Já jsem stejně čekal, že to napíšeš, když jsem to srovnal s Big Sky. Problém je ten, že kdybych skákal jen na to, co se mi líbí, mohl bych rovnou zůstat doma.