TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse RE-WARD ve Fabricu 4.4.2008!!!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 62)
  • Autor
    pokoko
    Člen

bylo uplne super jedine co bylo minus bylo malo lidi…….ostrava me sere ale proste kalba jak ma byt..sm5 a ward uplne šupa synek s každym se bavil jak kamoš je to štramaksm3

Lukin_
    Člen

ájo kdyby někdo chtěl vědět co hral tak at koukne sem
    TRACKLIST ReWarda

hoky
    Člen

lukin: nahoď aspoň něco co re-ward hrál by mě zajímalo o co sem přišelsm3

Lukin_
    Člen

Musím říct že vypečená akcesm5 po hudební stránce to byla lahoda, ReWard je užasný člověk jde vidět že mu je 19 a užíva si party, celou noc stal vedle nás s kámošema, kecal s náma, popil nějaké pití, zakalil, zahral fotbálek a především sme ho naučili „co jeeeee“ sm15 a pak na nás vytahl slovo „kur**“ který ho někdo naučilsm15…
    Jako akce skvělá jenom škoda těch lidí ve Fabru si hold člověk nevyberesm12

tracidek
    Člen

Lukin: no jak myslíšsm17….však se tam potkáme…..já si aspoň zase poslechnu jak to Ringo rozjedesm2…dám nějaký drink a pomalu se rozpařím na zbytek večere….dlouhého večerasm0

Lukin_
    Člen

tracid : No myslím že to je brzo být na 10 ve Fabru…Raději pojedu o hodinu později a budu na 11 ve Fabru není kam spěchat sm16

tracidek
    Člen

Lukin: no já pojedu busem 21:30,resp. já s Jurou,tak se můžeš připojitsm2….jestli to teda není pro tebe brzosm0

Lukin_
    Člen

Tak vidím že stačí na půlnoc dorazit sm3

tracidek
    Člen

Časový line up:

22.00 – Ringo
    00.00 – Michael C
    02.00 – Re-Ward
    04.00 – Eddie Sender
    06.00 – end

takže see ya Fabricsm2

deivis
    Člen

Autor: Johnvas (IP zapsáno) – na vyvracení bych zde udělal special forum, protože zde už jsme ot 🙂

Johnvas
    Člen

Já bych to možná viděl trochu jinak…dejme tomu, že jsem člověk, který občas zajde na party a na ulici vidím plakát s „nějakým“ Re-Wardem. Toto jméno mi nic neřekne, protože se o tuto hudbu až tolik nezajímám. Mnohem více mi řekne jméno českého DJe Michaela C.
    Tak je to ovšem u lidí, kterým nejde zas tolik o hudbu, ale možná o zábavu a podobně…čímž nechci snížit kvalitu ani jednoho z DJs, kteří vystoupí!
    Protože do toho zas tolik nevidím, klidně si tuto myšlenku nechám vyvrátit sm4 Pro mě by byl jasným lákadlem Re-Ward sm3

tracidek
    Člen

deivis: no jak říkám,je to asi o tom,že do toho vážně tolik nevidím….a na flyer vždycky čekám v podstatě jen ze zvědavosti

deivis
    Člen

Autor: tracidek (IP zapsáno) – ano a to je právě těch max cca 200lidí co chodí na ostatní akce bez výlepu a to Ti kvalitní lineup nezaplatí. Internet je silné médium, ale stále ne dostatečné..
    Proč Apokalypsa dělá na každou akci min 15.000plakátů? i když je dopředu jasné že opět bude full house 🙂 Proč lepí ostatní kluby? 🙂 Jsou zde i akce které nelepí nebudu jmenovat a ten počet lidí také tomu odpovídá. Dojdou lidé co mají zájem ale nestáhnou se další kteří by přišli mrknout a o akci se nedozví jinak než z ulice či radia..
    Já osobně si nedokážu představit že bych nelepil.. Uff. To bych fakt hned zabalil 😀

tracidek
    Člen

deivis:možná do toho tolik nevidím,ale podle mě na takové akce chodí 90% lidí co se o trance zajímá a sledují na internetu,kde kterou akci navštíví….tak je to aspoň u mě a u spousty mých známých….ale jak říkám do tohodle možná zas tolik nevidím,tak je přece jen možné že flyery na ulicích táhnou lidi do klubů….ale tomu vážně moc nevěřím….

deivis
    Člen

Autor: tracidek (IP zapsáno) – dovolím si nesouhlasit s tím výlepem 🙂
    Bez kvalitního výlepu nemůžeš čekat že dorazí lidé. Právě velké procento lidí dorazí kvůli plakátu na ulici..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 62)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.