TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse RE-WARD ve Fabricu 4.4.2008!!!!!

• Toto téma obsahuje celkem 58 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tracidek a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 62)
  • Autor
    tracidek
    Člen

Přesně tak!!!….Michael C patří k mým nejoblíbenějším CZ djs….a na každé jeho hraní ve Fabricu se těším,ale jen je prostě zvykem všude na flyerech presentovat hlavní lákadlo dané akce….a tím je bezesporu Re-Ward!!!
    ale jak už jsem psal v předchozím příspěvku,tak je to jen maličkost a spíš malý detail….myslím,že dneska stejně je jen mizivé procento lidí co se o nějaké akci dozví až někde na ulici kde si všimne vylepeného flyeru!!!….zvlášť pak když má dorazit taková osobnost jakou je Re-Ward….vzhledově se mi jinak ten Flyer líbí a je o poznání atraktivnější než předchozí flyer na Entrance s Mike Foylem….

dukelak
    Člen

asi tak,jak to napsal andre…nic vic,nic miň 🙂

andre
    Člen

Martin: nic proti Michaelovi nemám, ale když vemu trochu logiku, tak přednost (na prezentaci) by měl dostat host, resp. tahák akce, což je v obou těchto případech ReWard. Michael je residentem této party ve Fabricu, takže tam bude víceméně hrát furt, zajímavější budou jeho hosté a ne hlavně on sám (ikdyž on určitě taky sm4 )
    jinak samozřejmě je to jen „okrasná záležitost“, samotnou akci to určitě neovlivní sm4

Ahoj, jsem tady take poprve a pouze reaguji na prohlaseni vsech, kteri nemohou pochopit prioritu Michaela C na vizualu. Je beznou politikou naseho klubu obsazovat do celnych mit sve rezidenty a umelce, kteri neco dokazali. Na tomhle nespatruji neco zkazeneho, ci poburujiciho.
    Michaela a jeho umeni respektujeme a proto si myslime, ze prezentace jeho party a jmena ma mit patricnou uroven. To, ze se najdou jedinci, kteri Michaela na vizualu nemohou prenest pres srdce, je jen jejich osobni problem, ktery na kvalite noci, potazmo vykonu umelcu nic nemuze zmenit a ovlivnit.

tracidek
    Člen

2 Michael C: Zdravím a děkuji za příspěvek:))….Dodal bych k tomu jen tolik,že přece na jednom flyeru zas až tolik nezáleží…..zpackaný flyer nemůže pokazit dojem z žádné akce….No a o téhle Entrance jsem přesvědčený,že bude jedinečná,nezapomenutelná a taky pěkně vyčerpávajícísm0….od půlnoci to totiž vidím,že se z placu nehnu a budu kalit až do úplného konce!!!!!….Ať bude časově line up rozdělen jakkoliv tak je jisté,že jak tvůj,tak i Senderův a Re-Wardům set prostě zase prokalímsm0

Takže tedy v pátek,ahojsm4

Michael C
    Člen

Ahoj všem,
    poprvé píšu na trance.cz forum, ale musím se k tomu vyjádřit.
    Rozhodně jsem nechtěl, aby to takhle vypadalo a už vůbec si nemyslím, že bych měl být důležitější než Re-Ward a pro mě hodně oblíbený Eddie Sender.

Flyer má vyjadřovat, že jsem rezident Entrance ve Fabricu, kterou se snažíme budovat společně s klubem Fabric – promotérem, který má i výrobu letáků ve své kompetenci.

Rozhodně to není jakákoliv snaha se povyšovat nad dje a producenty, kterých si nesmírně vážím, nýbrž politika klubu Fabric, který své rezidentní dje promuje stejně nebo více než samotné hosty, rozhodně bych nechtěl, abyste ten flyer chápali špatně.

Michael

komar
    Člen

Fuj, co to je za flyer? sm17

Karel
    Správce

jsem si nevsiml ze uz tu je thread . .ten predchozi smazan 🙂

tracidek
    Člen

no jak už psal Lukin,tak jsem čekal,že Michael C bude na Flyeru jako hlavní hvězda,protože se taksamo presentoval už i na Entrance s Mike Foylem!!!!!sm10….když už jde o to,tak by měl být podle mě až jako třetí,protože i Sender toho podle mě dokázal o poznání víc než on…..i když ho mám hodně oblíbeného a jsem rád,že tady hrajesm3

deivis
    Člen

A ani velkej font 😀

pokoko
    Člen

nevim no co na řict asi nemeli velkou fotku od wardtasm15

Lukin_
    Člen

Takhle to bylo také s Foylem že Céčko byl první napsán na flyeru

dukelak
    Člen

tak toe klauniáda, MC jako hlavní star sm2

Palda61
    Člen

Hlavní hvězda je MC jo? sm15

tracidek
    Člen

[img]http://www.rave.cz/obrazky/partylist/entranceweb.jpg[/img]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 62)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.