TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse RE-WARD ve Fabricu 4.4.2008!!!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 62)
  • Autor
    Lukin_
    Člen

Re-Ward
    Michael C
    Eddie Sender
    Ringo

tohle je line up a cenu zatím nvm a ani na webu to není

Creams
    Člen

Jinak Marcus Schossow s tím nepočítejte 18.4. je to posunutý na Jun 21 2008 http://collect.myspace.com/index.cfm?fuseaction=music.showDetails&Band_Show_ID=28432189&friendid=181034344

Athro
    Člen

hoky: tolik znamych na jednom miste, tolik dobry muziky, tolik darku…no kde jinde nez v Praze to uvidis sm4

Magico
    Člen

Kdybych to neměl přes celou Českou republiku, tak bych o tom uvažoval… :- /

hoky
    Člen

ty jo to je dilema jak prase do prahy bych musel jet sám pač odsaď tam asi nikdo nejede takže fakt budu dlouho váhatsm3

deivis
    Člen

Autor: hoky (IP zapsáno) – pojed s nama do Prahy 🙂

hoky
    Člen

tracidek: jn já vím navíc je to blíž, no uvidím ale dám včas vědět jak to dopadnesm4

tracidek
    Člen

hoky: v Praze je skoro každý víkend nějaká dobrá trance akce,což ve Fabricu tak často nenísm17….no a Re-Ward a Eddie Sender na jedné akci je záruka skvělého zážitkusm4

hoky
    Člen

tracidek: no právě že nejsem vůůbec rozhodnutej, váhám mezi tímhle nebo jet do prahy,pořád nevím

tracidek
    Člen

pro Hokyhosm4:třetím jménem k již známemu Re-Wardovy a Michaelu C,je slovenský Eddie Sendersm2 viz http://www.myspace.com/eddiesender

tak teď už doufám,že seš rozhodnutý a 4.4. tě uvidím ve Fabricusm0

Lukin_
    Člen

hellman napsal(a):
    ——————————————————-
    > lukin: co kecáš, my tě s paldou lákali do prahy
    > furt a tobě se furt nechtělo sm16sm15

Asi to nebylo moc lákavé a zajimavésm15 Ale hlavně že přijedu na oslavu(snad bude) sm16

pokoko
    Člen

třeba ja jako nechci se chlubit do prahy volne a brno tak samo nevim co vy stou cestou pořad nadelate že……jo a jsem z ovy jsem zapomel řícism0sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

lukin: co kecáš, my tě s paldou lákali do prahy furt a tobě se furt nechtělo sm16sm15

hoky
    Člen

lukin: dikec

nu Sander byl mooc super na Tranceparadu…nu taky nerad jezdim do Ostravy je to pro streka…sem z hranice mezi jihoceskym a zapadoceskym krajem…to Brno je tak maximum…ae mrzi mi to…musim nekdy naplanovat vetsi vejlet a zavitat i do Ostravy, hlavne do fabricu sm11

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 62)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.