TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Remix „The Legacy“ od Push z Trance Around The World #223?

• Toto téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel yaroukh a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)
  • Autor
    yaroukh
    Člen

[quote Newman]yaroukh: jestli jsi sháněl Mat Zo remix k Push - The Legacy, tak ten před nějakou dobou dal Mat ke stažení spolu s dalšími nevydanými věcmi na jedno fórum. btw já tu o tom taky zakládal topic, [url=http://forum.trance.cz/read.php?2,119861]zde[/url] sm3[/quote]

Mat si to tu přečetl a hnulo se v něm svědomí. sm0
    [b]THNX[/b]

Newman
    Člen

yaroukh: jestli jsi sháněl Mat Zo remix k Push – The Legacy, tak ten před nějakou dobou dal Mat ke stažení spolu s dalšími nevydanými věcmi na jedno fórum. btw já tu o tom taky zakládal topic, [url=http://forum.trance.cz/read.php?2,119861]zde[/url] sm3

yaroukh
    Člen

[quote Freezer]na to není potřeba dar, ale jen google, já zadal název do googlu a hned 3 a 4 link jsou přímo linky na stažení...nevim co na tom tomu kámošovi trvalo těch pár minut :)[/quote]

„No páni! Že mě to nenapadlo!“ sm17

Nemyslíš, že přesně tohle jsem udělal? Co bys řekl? Viz původní dotaz i odpovědi.
    Schválně si zkus ty soubory stáhnout a poslechnout. Co jsem našel a stáhnul já, sice podobně znělo, ale nebylo to přesně ono. A tebou zmiňované linky jsou přesně ten případ.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

na to není potřeba dar, ale jen google, já zadal název do googlu a hned 3 a 4 link jsou přímo linky na stažení…nevim co na tom tomu kámošovi trvalo těch pár minut 🙂

yaroukh
    Člen

Mááááám!
    Kámoš to našel během pár minut.
    (Já zkoušel e-shopy, RS, … Asi nemám ten dar. :o)

COsMiC-Ray
    Člen

[quote Freezer] a jinak Shah udělal rework k Universal Nation, ne k Legacy[/quote]

aha tak sorry

Palda61
    Člen

Kreeki: Ne. Ale známe to… 😀

kreeki
    Člen

f1d0: asi neni venku, co? sm7

f1d0
    Člen

u mě jednoznačně vede bootleg Legacy od Simona Hunta sm5

[i]Push – The Legacy (Simon Hunt 2009 Bootleg)[/i]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ten Matův remixk Legacy mě až tak moc nenedchnul, a jinak Shah udělal rework k Universal Nation, ne k Legacy

yaroukh
    Člen

[quote COsMiC-Ray]existuje aj daky Roger Shah rework sm3 ale to asi neni ono[/quote]

Tak ten zatím hledám marně.

COsMiC-Ray
    Člen

existuje aj daky Roger Shah rework sm3 ale to asi neni ono

yaroukh
    Člen

Nepotěšil jsi mne, leč patří ti můj dík. sm17

Palda61
    Člen

Je to Mat Zo remix, jenže to, co se povaluje na netu není Mt Zo remix, nýbrž jen fake. Mat Zo remix je a bude nevydanej.

yaroukh
    Člen

Mám problém s tímhle trackem: [url=http://www.youtube.com/watch?v=NR6wJH2bkAc&fmt=18]Push: „The Legacy“ TATW#223[/url].
    [i]Měl by[/i] to být Mat Zo’s rmx/remake. Jenže když si poslechnete Mat Zo’s rmx (kterej se poflakuje na RS), není to přesně ono.

1) Co je tohle za verzi? (Jenom doufám, že to není nějaká ad-hoc verze od A&B jen pro TATW, která nikdy nevyšla.)
    2) Kde to koupit, sehnat? Zkoušel jsem BeatPort, Audio Jelly / TrackItDown, DJ Download… Vše marno. (Co jsem našel na netu, buď neni přesně ono, nebo je to jenom rip-off z TATW.)

Help PLZ!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.