Úvod › Fóra › Skladby, Alba, Kompilace › ReOrder & JayCan – Come With Me To Varanasi
- Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
K1aptcha a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
22. 12. 2009 v 21:40 #151573
Anonymní uživatel
Neaktivnímno pokud by to udělali tím jejich stylem tluče bubeníček a budou do toho řvát šmoulové tak nevim nevim kolego 🙂
22. 12. 2009 v 20:52 #151562K1aptcha
Členmyslim, že je to jasnej tip pro Scootry, aby věděli jakej motiv vykrást sm2 s handz-up snarama by to mohlo znít skvěle sm0 doufám že by tomu Freezer opět nedal nižší než 9/10 sm13
21. 12. 2009 v 19:50 #151403Anonymní uživatel
Host[b]nika:
[/b]
Ale ja se tu nehadam jaka je Armada a kolik [u]presne[/u] dava autorum (proto jsem napsal, jak to mam ja s nimi ve smlouve). Uvedl jsem to jako priklad, ze produkovanim trance se zivit neda a myslim si, ze tohle muze potvrdit vetsina producentu (kdyz nepocitam TOP 10). I kdyby to bylo jak pises 3-5x vice nez jsem uvedl ja, tak by museli minimalne jeden track mesicne ze sebe vysypat. Neni to moc, ale neni to malo. Taktez neodsuzuji Armadu a ani jiny label, pouze jsem konstatoval, ze ja bych volil dobudoucna mezi temi co jsem uvedl Perceptive, protoze je mi nejblizsi. To neznamena, ze bych proti Armade nebo jinym labelum neco mel sm4. Kazdopadne chci rict, ze ja se rozhodne hudbou nezivim, delam ji pro lidi a na labelu, kde to bude vydane mi fakt nezalezi.[b]Freezer:[/b]
Az na detail, ze ta podobnost je tu vice jak 90%, kdyz uvazim ze to je nejspise o pulton transponovane, ale transpozice se nepocita jako zmena. Samozrejme podobnost beru u hlavni melodie, nikoli omacky celeho tracku.
21. 12. 2009 v 19:36 #151401Anonymní uživatel
Neaktivníale nepřehánějte, je to jen trochu podobný, nic víc…
21. 12. 2009 v 18:37 #151369Anonymní uživatel
HostTy vole, Reordere, to si snad děláš prdel. Vzít komplet MIDI od Nicksona a upravit pár zvuků je ta nějvětší ubohost, co jsem v poslední době slyšel. Někým se inspirovat nebo použít námět je jedna věc, ale tohle je čistá krádež na 10 minut práce. FUJ!
21. 12. 2009 v 14:00 #151310nika
Člen[quote Anonymní uživatel][b]iamek[/b] nemyslel mne, ale Andreie Komatovice alias Andy Blueman. On je pouze producent a ne dj. Kazdopadne tady souhlasim s Kandimanem, protoze produkce trance neni na obzivu ani kdyby ten producent mel vydane vsechny tracky u Armady. Ta dava za kazdy track vydanyu ni autorovi €200-250 zalohu (alespon takhle to mam ve smlouve s nimi ja sam), takze si sami muzete spocitat, kolik tracku by musel ten dany producent chrlit mesicne aby si vydelal na zivobyti. Ale take je pravda, ze pokud producent ma kvalitni produkci a to lidmi zadanou a uznavanou, tak pak nema problem s djingem. Tady chci upozornit, v soucasne dobe je jiz jedno, zda-li producent ma vydane tracky u Armada Music, nebo u nejakeho neznameho labelu (v pripade, ze ten noname label ma dobre zmaknute promo a kontakty na top djs aby mohli releasy podporit), protoze tady zalezi na lidech. Pokud obycejny konzument chce slyset [b]"toho"[/b]dje, tak je fakt jedno, jestli ma vydane tracky tam, nebo onam. A musim rict, ze znam mnoho malych labelu, kteri delaji vetsi promo jako dodnes opevovane armada, nebo anjuna, ci vandit. Na druhou stranu zase vim, ze sen kazdeho producenta je mit release u tech nejznamejsich, takze asi tak no. Z meho hlediska je mi jedno kde moje tracky maji release, dulezite je to, ze se dostanou k lidem a djs. No a kdybych si mel vybrat treba mezi Armada, Vandit, Anjunabeats, nebo Perceptive, tak nevaham a volim Perceptive, protoze jejich releasy jsou mi nejblizsi. Rozhodne delam a budu delat hudbu podle sebe a nebudu ji prizpusobovat zadnemu labelu. sm0[/quote]
co sa tyka armady, to aku advance ty dostavas by som si asi radsej nechala pre seba na tvojom mieste…pretoze u ostatnych producentov je to 3 az 5krat vyssia suma…z tych vsetkych vydavatelstiev co si vymenoval, je armada jediny label so sirsim a aj komercnym zaberom…ich youtube channel ma viac ako 90 000 subscriberov, atd atd.. ale to by bolo na dlhsie….
20. 12. 2009 v 21:48 #151256Nevim
ÚčastníkSlider ani Maybe next Time mě ale vubec nebralo sm12 sm15
ale todel mě bere sm520. 12. 2009 v 19:53 #151229Olmiq2
ČlenTak tohle už je fakt moc. Tohle je remix Robert Nickson-maybe next time.
19. 12. 2009 v 17:24 #151062Anonymní uživatel
Host[b]iamek[/b] nemyslel mne, ale Andreie Komatovice alias Andy Blueman. On je pouze producent a ne dj. Kazdopadne tady souhlasim s Kandimanem, protoze produkce trance neni na obzivu ani kdyby ten producent mel vydane vsechny tracky u Armady. Ta dava za kazdy track vydanyu ni autorovi €200-250 zalohu (alespon takhle to mam ve smlouve s nimi ja sam), takze si sami muzete spocitat, kolik tracku by musel ten dany producent chrlit mesicne aby si vydelal na zivobyti. Ale take je pravda, ze pokud producent ma kvalitni produkci a to lidmi zadanou a uznavanou, tak pak nema problem s djingem. Tady chci upozornit, v soucasne dobe je jiz jedno, zda-li producent ma vydane tracky u Armada Music, nebo u nejakeho neznameho labelu (v pripade, ze ten noname label ma dobre zmaknute promo a kontakty na top djs aby mohli releasy podporit), protoze tady zalezi na lidech. Pokud obycejny konzument chce slyset [b]„toho“[/b]dje, tak je fakt jedno, jestli ma vydane tracky tam, nebo onam. A musim rict, ze znam mnoho malych labelu, kteri delaji vetsi promo jako dodnes opevovane armada, nebo anjuna, ci vandit. Na druhou stranu zase vim, ze sen kazdeho producenta je mit release u tech nejznamejsich, takze asi tak no. Z meho hlediska je mi jedno kde moje tracky maji release, dulezite je to, ze se dostanou k lidem a djs. No a kdybych si mel vybrat treba mezi Armada, Vandit, Anjunabeats, nebo Perceptive, tak nevaham a volim Perceptive, protoze jejich releasy jsou mi nejblizsi. Rozhodne delam a budu delat hudbu podle sebe a nebudu ji prizpusobovat zadnemu labelu. sm0
19. 12. 2009 v 10:45 #151011Laucco
ÚčastníkPalda61 = +1…..jj hrál tam, měl to i na fcbooku
19. 12. 2009 v 10:14 #151009Palda61
Člen??? Hraje, dyť ml nedávno akci v Newcastlu s Lazarusem 😉
18. 12. 2009 v 17:28 #150927iamek
ČlenRonny K mi psal, ze jako DJ nehraje ( coz je skoda 🙁 … ) …
18. 12. 2009 v 17:04 #150923Sq4Raa
ČlenProdukcí by se neuživil, to si fakt myslím, že ne.
18. 12. 2009 v 13:11 #150898iamek
ČlenBlueman dela jen producenta a pochybuju, ze ma jeste normalni zamestnani. Tak zle to asi nebude …
18. 12. 2009 v 11:09 #150883Laucco
Účastník[b]2 K1aptcha[/b] : Thread již existuje : http://forum.trance.cz/read.php?2,142362,142362#msg-142362
Kdytak to někdo slučte, dík. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.