TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace ReOrder & JayCan – Come With Me To Varanasi

• Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel K1aptcha a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 16. až 25. (celkem z 25)
  • Autor
    mountainer
    Člen

Šqára: peněz zatim nula, ale toho uznání, co se jim dostane…sm0 stejně tak menší producenti jako třeba právě tady ReOrder & JayCan si myslím spíš čekají, jakou bude mít track odezvu, kde se bude hrát atd., spíš než aby čekali s otevřenou kasičkou, kolik jim to hodí…je fakt, že čím větší jméno, tím jsou peníze výraznějším faktorem, ale pořád je dost producentů, kteří dělají hudbu takovou, jaká se jim líbí a ze které mají pocit dobře odvedené práce bez ohledu na výdělky…

Sq4Raa
    Člen

Já nemyslel, že pro peníze kopírují, ale pro peníze hudbu dělají (třeba ne všichni).

Kandi se plete. Jako DJ by se totiž neprosadil, jen ty tracky mu zajistily hraní na špičkových akcí. Příjmy má z hraní a to hraní si zajistí produkcí. Špatnej systém, uznávám.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mountainer to vystihl dobře sm4

škvarky: to nedělají pro peníze..jestli teda narážíš tímhle směrem…
    řekl bych, že se jim to prostě líbí a tak to napodobí a to je v pořádku si myslím….

a dovolím si sem pastnout přibližnou citaci Kandiho: [i]Trance nejde dělat pro peníze…výdělky producentů jako já jsou tak malé, že bych skončil brzy na dlažbě, kdybych chtěl dělat hudbu pro peníze, tak dělám hip hop, protože tam tečou prachy![/i]

Sq4Raa
    Člen

A kolik za to přítekyně, mamka a babička berou peněz? sm2

mountainer
    Člen

no jo no, to nejde přeslechnout…ale v tomhle případě mi to taky nějak nevadí, to je jako jíst svíčkovou od přítelkyně, od mamky nebo od babičky – navzájem od sebe kopírujou domácí recept, každá to podá trochu jinak, no a mně pokaždé chutná sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jo mírná podobnost tam bezpochyby je, ale to je přeci dobře…Slider i Maybe Next Time jsou asi moje nej uplifty tohodle roku, tohle je prostě můj nejoblíběnější styl upliftu…ať si to napodoběj třeba stokrát, mně se bude i t a stá napodobenina líbit, tohle je za 9+/10

K1aptcha
    Člen

2Sexy: no a Maybe Next Time je okopírovanej Slider od Nickeyho sm15

2Sexy
    Člen

Koukám, ze jeden z nejlepsich upliftu posledni doby Maybe next Time je velmi oblibeny i u dalsich producentu… mozna, ze to meli navzat jako „ReOrder’s Edit“.

Anonymní uživatel
    Host

Jo a s čím? Obal vypadá jako Above & Beyond booklet na Alone Tonight.
    Skladba je takova anjunovská, ale nic mě v tom netrklo.

K1aptcha
    Člen

tak tohle už trošku přehnali sm12 aneb najděte s něčím podobnost…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 16. až 25. (celkem z 25)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.