Výborná akce, víc takových! Teda větší parket byl i na Benecku, ale co, sešla se super parta a zařádili jsme si sm2 . Co se výtek týče, tak snad jen, jak říká Joe, krom Sandeagla jsem byli jen samí řezníci, aspoň na ten začátek by to chtělo o něco volnější tempo, i když mě osobně to nijak zvlášť nevadilo sm3
zde je můj přibližný tracklist, nejsem si jist, jestli jsem na něco nezapoměl, ale plus minus by to mělo být komplet:
[i]01. Fat Boy Slim vs. Bryan Kearney – Punchline Here Punchline now (F1D0 Intro Mashup)
02. Odessa SoundFreaks & David Moleon vs Art of Trance & Richard Durand – Madagascar Ready (F1D0 Mashup)
03. The Prodigy – Charly (Joint Operation Centre Rework)
04. ID
05. The Prodigy – Omen (Reaky Rework)
06. Mr. Sam & Human Resource vs. Tocadisco – Morumbi Dominated (F1D0 Mashup)
07. Fatheadz – Sunshine (Mark Burton Monday Club Rerub)
08. Indecent Noise -Acid Rampage (Original Mix) + Dick Ray – Olle Bien
09. De Ponti & Jasmin vs. Connel & Callaghan – Hypnobomb (F1D0 vs. Biohazard Mashup)
10. SHM_vs._E&B_vs._JOC_-_One_Thrill_(Reaky_mashup) + Dj Kicken – Ain’t no Party (Acapella)
11. john_askew-battery_acid__bryan_kearneys_for_the_neighbours_remix + Luca Antolini – Control Your Body
12. Tosch – Feel the Noize (F1D0 Remix)
13. Davey Asprey – Mindless (F1D0 Remix)
——
technický výpadek, kdy mi přítomná blonďatá slečna hejbla s laptopem, až se z toho odpojila zvukovka sm0
—–
14. Svenson & Gielen vs Reaky – Twisted Storm (F1D0 & George Crusher Mashup)
15. nevzpomenu si
16. nevzpomenu si
17. Heaton – Landing Bay (F1D0 Remix)[/i]
Joe: kterej jsi ty? 🙂 A jsem rád, jestli tě můj styl hraní zaujal, mě nebaví jen stát a čekat, až dohraje skladba, neustále s tou muzikou musím něco dělat. Což je někdy možná až i trochu na škodu, ale v sobotu jsem se snažil nepřehánět to, tak to snad šlo sm0 .