Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Roger Sanchez – 20.9.2009 – 9th Anniversary of Mecca
- Toto téma obsahuje celkem 47 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Josh a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21. 9. 2007 v 18:56 #40654
káčko
Členhah, koukám, že to plánovalo dost lidí : )) fakt škoda teda..
Jenom eště si postupně vzpomínám co ještě proběhlo, a napadaj mě Chemici – Do It Again a pak takovej další neskutečnej nářez, kde ženskej „drsnej“ hlas stále opakoval „fuck me like a bitch“ a pod tim jel podkres ne s bubnama, ale s monstrózníma hutnýma ránama.. no čili další extáze.. A jak tak znovu poslouchám ten jeho set z letošního ML, tak hned druhej track tam taky proběhl – náký člověci:)) zpívaj „bá bá bá zimbabweee“ .))))) a eště se mi vybavuje luxus Kings Of Tommorow – Finally, a z jinýho setu poznavam i Green Velvet – La La Land ( http://uk.youtube.com/watch?v=u9D5hzMtNOA ) hergot ten to kalilB-]
Ad černý vokály? Myslíš jen u toho Masters at Work? Podle mě to tam sedí jak nejlíp může a funkci to splňuje výborně.. Ten track hrál Eric E na holandský SW na konci a bylo to taky brutální.. právě ten „zpěv“ na tom nejvíc cenim, zbytek černě už nezněl
21. 9. 2007 v 18:03 #40647Sonique
ČlenPar setu jsem od Rogera slyšel a vubec me teda neoslovil. Navic kdyz koukam na ty klipy z youtube tak to uz ma bliz k cerny muzice nez k elektronice :_) Ty cerny vokaly jsou otres teda :oD
21. 9. 2007 v 17:50 #40646milan
ČlenPaya – Jj, Yves Larock je luxusní track. Jenom nevím, co tím myslí tím Direction sky „I try to fly so high direction sky“. Zkusím vyletět vysoko na oblohu?:oD
21. 9. 2007 v 17:25 #40644FDI
Členjj nova aquaviva samba rox
21. 9. 2007 v 16:47 #40642Sanchez
Člen:-O do pííííííííítcheeeeee
ja na to zapomnel jak na narozeniny tchyne… neeeee, sem kus debila-((21. 9. 2007 v 16:24 #40639M.i.k.e
Člendo pr…ja na to uplne zapomnel…a to sem se na rogera tesil…do prd.ele…muzete prosim priste davat aktualni topicy nekam vejs:oD…nejak ted nestiham a nemam o akcich prehled a tahle se mi uplne vykourila z hlavy…
21. 9. 2007 v 12:18 #40591electric_flower
Členno, Sanchez je luxusní pán.. potvrdil mi to minulej tejden 7hodinovým setem v Pache.. výtečnost, výtečnost, výtečnost… v Mecce sem nebyla.. chřipka je jaksi silnější než já:-/
21. 9. 2007 v 12:01 #40588Paya
ČlenYves Larock – Rise Up je pecka, zvlášť v podání Davida Guetty (to mi potvrdí nepochybně i Pulpi) 😉
21. 9. 2007 v 9:11 #40536BoRo
Člendo prdele jsem zapomnel
Si pujdu zaglamurovat na Riveru aspon.nekdy…mozna…21. 9. 2007 v 7:42 #40528káčko
ČlenTAK HELE, tranceři, o hodně jste přišli!!!!
PAN velevážený R O G E R S A N C H E Z zahrál dnes ABSOLUTELY TOP set za tedlerok co sem zatim slyšel, ta party byla neskutečná jízda s uplně grandiózním vrcholem…… Hudba, co má co nabídnourt a má grády, hutnotu a valící se zničující zvuk.. no prostě hrál best of te best.. Zazněla náiá x-tá edice EE – SAMBY křížená s půlkem hlavní melodie SAMBY DE JANIERO, masakr!, pak třeba Missing od Everything But The Girl, Clamaranovo TAKE – OFF (!!!!!!!!), pak takový to téma „Jack House“ („… this is my house….“??) – tim začínal,myslim že snad něco co mi připomínalo I Feel For You od Sinclara, I Found you od Axwella nebo šílenost megamazec Your Mind Is Twisted od Greg vs. Jeronski tušim ( http://uk.youtube.com/watch?v=WmP8EOg06Tk ) a hlavně absolutně killer track MASTERS AT WORK – WORK, doporučuju kouknout sem: http://uk.youtube.com/watch?v=5z9DLnP5ZFw&mode=related&search= malej praseeeeec!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta ženská má dokonalej burcující hlas.. Jinak prostě styl dost podobnej takovejm jako Robbie Rivera, sosněte jeho Juicy Music z FG radia a je to vono.. a vůbec, set Sancheze z MysteryLandu, taky rozsekávka a DOST podobná tý dnešní!! Rychle míchal, jen pár tracků trvalo fakt dlouho, mělo to švih, šmrnc, grády… no prostě…
… prostě.. :-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O ám nového (dalšího) BOHA :oP;-)B-]:-D:-P:-P:-P:-O:-O:-O
navíc klub luxus paráda zvuk prostor všechno…. Akce roku? Pro mě určitě… takl, dobrounoc a at žije housee
o a Tripmain po něm taky válel, especially skladba Yves Larock – Rise Up – děkuju Bonu Finixovi za název, snad to hodí za tejden B-]B-]B-] ( http://uk.youtube.com/watch?v=jJrJSSOTPgc )
5. 7. 2007 v 18:12 #29251prochi
Člendejvis-jasný,dělal jsem si srandu 🙂 ale byl by to vtip..takova emotion party house episode 1 😀
2. 7. 2007 v 22:41 #28983deivis
ČlenV english sem toho nasel dost, staci zaguuglit, ale kdyz ja treba neumim ani slovo anglicky.. Jinak bych to klidne prelozil ze ano 🙂
2. 7. 2007 v 22:33 #28980majklhauske
Členčesky silně pochybuji v angličtine určite něco bude..;) pokud budu mít čas zkusím najít..;)
2. 7. 2007 v 22:29 #28979Josh
ČlenNeměl by někdo nějaký bio , nejlépe český , nebo nějaký větší info o Rogerovi Sanchezovi?
29. 6. 2007 v 17:01 #28701deivis
ČlenAutor: prochi (IP zapsáno) – Pokud sledujes E-MOTION tak je to vyhradne o trance a posledni dobou dost o upliftu.
A pokud bych si chtel party uzit tak jinde nez na sve akci 🙂 To rozhodne. A jednoznacne Morillo je na ceske pomery bez mega sponzora nerealny.. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.