TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Roger Sanchez – 20.9.2009 – 9th Anniversary of Mecca

• Toto téma obsahuje celkem 47 odpovědí. Do diskuze (23 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Josh a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 57)
  • Autor
    Nulda
    Účastník

drobex: You cant change me bylo abs nejslabsi co kdy Sanchez utvoril %-)

prochi
    Člen

dejvis,tak dovez morila na e-motion 😉 nee jasny mi je že to neni možny,ale byla by to parada…skoda že jsem ztratil kontakt na jednoho mýho kámoše z portugalska,ten se znal osobně s morillem…..

Sanchez
    Člen

*teda my… oooou takowy hrubka:-D, pardon pane profesore na CJ:oD

Sanchez
    Člen

tesne wedle:D

ale taky se me libi, mi sanchezowe proste w ty muzice chodimeB-]

drobex
    Člen

Sanchez: Hádám že podle Juniora Sancheze? :o))))))))))))))

Sanchez
    Člen

podle koho myslite ze mam nick???…. jak sem slysel poprwe Another Chance tak sem se okamzite zamilowal, pak sem mel moznost slyset diky mymu bratrancowi we swych 14 letech Rogera na jednom Beach Festiwalu we Spanelsku a totalne me uchwatil, ackoliw posloucham trance tak na Rogera nedam dopustit, a w Mecce nebudu chybet ani kdybych mel prijit o berlich, bez woci nebo hluchej, aspon slyset ty wibrace:oD

PULPI
    Člen

DEIVIS-tak kdyz si lita svym vlasnim letadlem morillo tak to se to pak cestuje:-))

faktem je ze Sanchez v praze to je masakr,a ja budu zrovna mimo republiku:-/ No alespon ibiza to jisti:-))

drobex
    Člen

Tak pro Dance-girl a ostatní něco od Rogera

Another Chance

Lost

Pojďme si udělat všichni na tu akci takovýhle afra
    Turn on the Music

a tohle je moje srdeční záležitost, tohle prostě zbožňuju
    You cant change me (with Armand van Helden)

M.i.k.e
    Člen

jo,Sancheze jo…loni na Mysterylandu sem ho nestih,tak snad ted…:oP

dance-girl
    Člen

Ehm… tak mezi námi, já od Sancheze znám taky jedině Another Chance, žádnej jeho set jsem v životě neslyšela… tímto se kaju a stydím a měla bych něco stáhnout…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

versusio: Reagoval jsem na příspěvek trancera, kterej napsal, že Sancheze nezná, pochopil jsem, že vůbec. Another Chance je od něj zdaleka největší hit, takže proto jsem to zmiňoval. Jinak samozřejmě tímhle stylem v roce 2007 sety nehraje; jeho sety jsou poměrně dost energický, ale bohužel pro mě většinou spadávaj do takovýho toho průměrnýho electro houseu, kterýho letos bude plná třeba holandská Sensation atd.

milan
    Člen

No, rád bych ho slyšel, ale jestli ten víkend někam pojedu, tak 21.9 na Gielena do Dopleru:-P

versusio
    Člen

Andrews : podle jednoho klipu (tracku) si člověk na dje nemuže udělat názor . Navíc pokud to bude podle tvého mínění (s kterým se víceméně ztotožnuju) nezahraje jedinou svojí produkci takže bych Another Chance tu užasnou srdcovou záležitost bral jako hodně rozporuplnou ….. pokud bych nevěděl co hraje Sanchez sháněl bych se spíše po nějakým jeho nedávným setu než Another Chance . Navíc už je celkem dost starej , Roger za tu dobu moh přetransformovat na uplně jinou vlnu …

Anonymní uživatel
    Neaktivní

trancer: House. Chceš říct, žes nikdy neslyšel nebo neviděl klip na Another Chance?

hmmm…. tohohle pána asi jooo :´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 57)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.