TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Ronny K. pres. Advanced – T.A.S.H (incl. Sensi, Spark 7, John Waver Remixes)

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Laucco a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 16. až 25. (celkem z 25)
  • Autor
    Damph
    Člen

Nemusíte ho všichni zas tak shazovat, vždyt držení se svého stylu je typické pro většinu producentů.
    Ronny: nesleduju reakce na tvé tracky, každopádně si dovedu představit že je to samé awesome, amazing, apod., ale takhle se hodnotí hodně upliftů. Problém je že ty tracky jsou si skutečně velmi podobné, prakticky k nerozeznání a každý má melodii vytáhlou do „nebeských výšin“ – tohle když se dneska udělá, tak ten track nemůže být hodnocen špatně. Podobně mi vyznívá i styl Bluemana. Ale tohle ti nebudu mít za zlé, je to problém celého uplifting tranceu delší dobu, kde se kromě melodií nic nemění na celkovém vyznění tracku.

Anonymní uživatel
    Host

styk pohlavson: Musím souhlasit. Jeden z mála autorů, který dokáže svůj názor napsat bez urážek, slušně a diplomaticky. Ani já nemám nic proti Ronnymu, raději se držím neutrálního pole. V ČR je spousty lidí, kteří mají support po světě, ba i u TOP DJs a nemají zapotřebí to nikde vypisovat. Melodie tracku je líbivá, ovšem zpracování aranže a zvuku je nehorázná koule nástrojů, které znějí dosti nepříjemně. V Ronnyho produkci se ztrácím, nevidím žádný posun a ani změnu v jeho dílech – nepočítám-li melodii. Vše zní na stejné brdo. Ať mi autor tracku odepíše cokoliv a bude se ohrazovat, že píší jak rozumbrada, která má spousty zkušeností a že si dovoluji vůbec tohle napsat – je mi to fakt volné. Moje úpřímná slova zní: Ronny u mě nepochodil díky svému vystupování a ani díky produkci.

Kucas
    Účastník

styk pohlavson: + 2, taky naprostej souhlas

Binary
    Člen

styk pohlavson: +1, líp bych to nenapsal.

Melodie je docela dobrá, track šlape a není to utahaný, ale zvuk mi přijde takovej špinavej,
    jednotlivý věci se tam docela přebíjej a zároveň splývají.. 6/10

To Ronny:

Moc tady nepostuju, ale sleduju Tvoji tvorbu a komentáře zde celkem pečlivě a všiml jsem si jedné věci:
    Jakejkoliv nechvalnej komentář či kritika na Tvou stranu u Tebe velmi často vzbudí razantní odmítavou reakci,
    ke které připojíš důvody dokazující opak toho daného názoru (support slavných jmen, snaha o originalitu apod.)
    a vznikne pak většinou delší elaborát.. Cítím z toho jakousi potřebu se obhajovat, kterou moc nechápu..

Nepřijde mi to moc profesionální a byť jsem fór již docela dost prolezl, ani neznám moc producentů,
    kteří by takhle intenzivně přispívali na určité fórum za účelem sebeprezentace vlastní osoby,
    nota bene když v téměř každém druhém příspěvku skuhrají, jak jsou časově vytížení.. sm4

Není v tom opravdu nic osobního, jen jsem to zpozoroval již u vícero příspěvků
    a myslím si, že tohle nemáš zapotřebí, byť samozřejmě chápu Tvou snahu komunikovat s Tvými fanoušky.

Doufám, že Tě můj názor nijak nepohoršil, snažil jsem se to napsat slušně a taktně.
    Kdybys mi chtěl odpovědět, písni mi SZ, ať nezasíráme tuten topic.

V každém případě ať se daří a hodně štěstí do budoucna.

Kucas
    Účastník

Pořád čekám co mě od Ronnyho chytne a pořád nic, je to solidně odvedená práce ale mě to bohužel nebaví.

Nevim
    Účastník

[quote Anonymní uživatel]Prijemnej kus, jen se v tech Ronnyho tracich zacinam dost ztracet. Energie jim nechybi, ale pri poslechu netusim, kterou z jeho skladeb vlastne posloucham.[/quote]
    s tím slouhlasím ale i tak je to jízda jak prase dokud mě to neomrzí tak to do hlavy poženu pořád
    tady ty věci mě dost připomínají tracky co jsem poslouchal před 5 (nemyslím zvukově) ale ta euforie je dost podobná a taky trocha nostalgie

Anonymní uživatel
    Host

Prijemnej kus, jen se v tech Ronnyho tracich zacinam dost ztracet. Energie jim nechybi, ale pri poslechu netusim, kterou z jeho skladeb vlastne posloucham.

Ronny K.
    Člen

[img]http://www.label-worx.com/labelmanager/images/covers/484-13705_600.jpg[/img]

Hot off the back of a stellar line-up of 2010 releases, we trance on into the European summer with T.A.S.H., a fantastic uplifter from the mr.uplifting Ronny K, under his ‚Advanced‘ alias. Three remixes suit the track to different tastes, while retaining the solid uplifting vibe from the original piece.

[b]Ronny K. pres. Advanced – T.A.S.H. (Original Mix)[/b]

[b]Ronny K.[/b], under his ‚Advanced‘ alias, gets the party pumping with the original T.A.S.H., a solid trance track shimmering with quality. Pick up listening to the track from anywhere and you will instantly hear the solid uplifting sound, from the dominant pads to the crunchy high bass-line, and the beautiful chord progression that keeps everything flowing smoothly.

[b]Ronny K. pres. Advanced – T.A.S.H (Sensi Remix)[/b]

First remixer is [b]Sensi[/b], with an angle on the original that entices you to crank the volume instantly. With a thunderous kick and a unique lead sound, it is a track that easily impresses the masses on the dance-floors. Do not be so careless to only dance though; this track also offers a lot for the casual listener as well!

[b]Ronny K. pres. Advanced – T.A.S.H. (Spark 7 Remix)[/b]

[b]Spark 7[/b] kicks off the second round of remixes with a more relaxed starting pace, but wastes no time getting into the emotive side of things. It won’t be long before the main riff is well and truly stuck in your head, with a great choice of lead sound. The choir elements starting from the break, combined with the piano sequence up to the climax, really top it off, before the climax takes you away.

[b]Ronny K pres. Advanced – T.A.S.H. (John Waver Remix)[/b]

Wrappings things up is [b]John Waver[/b], with a great style of typical trance formation fused with choice sounds and ambience. The track hooks you in with its serene build, before a massively energetic sequence gets you moving. Retaining the energy throughout the climax and outwards, this one will pull you to the dance-floor one last time before the release comes to an unfortunate end.

Enjoy !

Blue Soho 2010

[img]http://www.label-worx.com/labelmanager/images/labels/484-841_promo.jpg[/img]

Laucco
    Účastník

[color=#0033CC]Nejen pro mě dlouho očekávaný release.Vyjde někdy v létě na Blue Soho Rec.Origoš je pekelná nálož energie a Honzův rmx je vynikající (i když to byli muka, co ? sm15).Origoš ohodnotím prostě 10kou…..tyhle tracky žeru, Honzův na 9,421.
    Ostatní rmx ještě nejsou myslím ještě k poslechu…..[/color]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 16. až 25. (celkem z 25)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.