TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Roxy Dance Conference ,Stoneface and Terminal @ Roxy 5.3.

• Toto téma obsahuje celkem 32 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel DR trancer a poslední změna proběhla před 14 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 34)
  • Autor
    GiGiDAGia
    Člen

Jen dodatečně a krátce – díky všem, hlavně Daně, Kreekimu, Tigimu, Petrosovi, Radkovi a Martinovi a zbytku 😀

Osobně jsem s ebál, proč jít na trance, lae když to je jednou za čas a tyhle pány jsem slyšel 2x a tehdy v Retru mě strašně bavili, nečekal jsem, že by po parníku 09 změnili styl na nějaký pošahaný elektrohouse nebo čepice… Nakonec jak zde padlo, skvělý set, překvapili mě Adagiem (jak to skloňovat?) od Williama Orbita (Ferry Corsten Remix), Kreeki se dočkal Soulseekera, prostě pecka 😀 barbra Streisand byla hodně zlá od Crossryders a na konci nezklamal ani Tomáš, přijde mi, že rok od roku hraje lépe. A „Niton“ od Prydze v setu S&T by byl fajn, kdyby to druhý den nehráli v rádiu jako novinku, protože to vyšlo letos s vokálkem 😀

Kreeki: Mám fotku, kde se slečna směje 😀

Škoda toho „publika“, nedokázal jsem ze sebe dostat ani slzu, když jsem měl ruce nahoře…

ital.2
    Člen
    Anonymní uživatel
    Host

hoď tu link prosim

ital.2
    Člen

na stránkách Danceradia v sekci Archiv. 🙂 krásný dvě hodiny to byly

Anonymní uživatel
    Host

[quote 2Sexy]74:20 ... netusite, co to je za track?
    Jinak, skvely, ze to nahrali a uvolnili i pro ty, co v sobotu nemohli dorazit : )[/quote]

lidi, kde to stahujete????

2Sexy
    Člen

74:20 … netusite, co to je za track?
    Jinak, skvely, ze to nahrali a uvolnili i pro ty, co v sobotu nemohli dorazit : )

ital.2
    Člen

[quote Anonymní uživatel][quote ital.2]záznam z Roxy v je archivu na danceradiu :-)[/quote]

Za boha se mi to nedaří stáhnout...:([/quote]

Z Danceradia mi právě napsali,že do hoďky by to mělo být ready 🙂

Jimmy-Gellar
    Účastník
    Anonymní uživatel
    Host

[quote Anonymní uživatel]Pokud ti to jde stáhnout a nejde otevřít, tak si z uloženého souboru odmázni tu pomlčku před a za názvem . Před: -playlist (1).m3u- , po: playlist (1).m3u[/quote]

Dík za tip, ale ten soubor z živého vystoupení prostě nejde stáhnout. Stáhne se max 1KB soubor.

Jako by to bud už sundali..chjo

Anonymní uživatel
    Host

Pokud ti to jde stáhnout a nejde otevřít, tak si z uloženého souboru odmázni tu pomlčku před a za názvem . Před: -playlist (1).m3u- , po: playlist (1).m3u

Anonymní uživatel
    Host

[quote ital.2]záznam z Roxy v je archivu na danceradiu :-)[/quote]

Za boha se mi to nedaří stáhnout…:(

mareno
    Člen

[quote ital.2]záznam z Roxy v je archivu na danceradiu :-)[/quote]

Tak to si rád poslechnu, protože si skoro nic nepamatuju 🙂

ital.2
    Člen

záznam z Roxy v je archivu na danceradiu 🙂

DjDkD@ve
    Člen

Sakra, na toto jsem zapomnel….. sm6

A to jsem v sobotu v Praglu byl, kua…..

kreeki
    Člen

[quote Newman][quote kreeki]3) Bar neměl cigára sm7[/quote]

Velké plus akce sm2[/quote]

fu! sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 34)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.