TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Roxy Dance Conference ,Stoneface and Terminal @ Roxy 5.3.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 34)
  • Autor
    Newman
    Člen

[quote kreeki]3) Bar neměl cigára sm7[/quote]

Velké plus akce sm2

kreeki
    Člen

Akce určitě povedená, lidí akorát, měl bych jen tři výtky:

1) Co to dneska za mládež chodí na ty trance akce? On breakdown a já s GiGim jediný ruce nahoře, co to jako je, kde jsou ty časy když trance akce měly hutnou atmosféru, že by se dala krájet sm6
    2) Zvuk – no Roxy no. Jean Luc a Crossryders v pohodě, to to jelo. Přišli S&T a někdo killnul basy, na to se nedalo prostě pařit když to nemělo žádnej beat sm6 Pak to vytáhli sice trošku ale málo no. To mi zkazilo primárně dojem z akce.
    3) Bar neměl cigára sm7

Ale jinak spokojenost, Tomáš hrál překvapivě docela dobře (sice pátý přes devátý ale budiž sm2), s GiGim nás zaujala jedna čtrnáctka tak jsme ji celou noc tak okukovali (sm15). Velké díky GiGimu a Oldovi sm4

Hightlights: nový A&B, Twisted, Soulseeker, nějakej mashup s Oceanlabíma vokálkama na konci S&T setu, Unforgivable, 1 Year Later (omlouvám se GiGimu za mystifikaci – nikoli Miller & Suckley, ale Divini & Stenberg, OMG já sm15) , Re:Locate – Alcatraz (to bylo tamto, na co jsme si nemohli za boha vzpomenout sm4) a zbytek si nepamatuju sm11

ital.2
    Člen

Tak jsem akorát dorazil domu po návštěvě Roxy a nekonečné cestě vlakem. Po přečtení předchozích příspěvků musim říct, že lidi v kravatách tam byli a holky určitě NE nějaký barbýny ze Sensation. Pohoda akce, akorát tak lidí, jen ten zvuk nic moc. Jean Luc hrál chudák sám pro sebe. Crossryders jsou borci a jsem neskutečně rád, že jsou opět ke slyšení na Danceradiu. Při Stoneface&Terminal jsem se musel hýbat, i když jsem nechtěl. Jsou to kluci německý, šikovný. Fakt perfektní set. Mrzí mě, že set T.C.ho jsem slyšl jen kousínek neb jsme museli odejít na vlak. Určitě to měl moc těžký, po tom, co předvedli S&T. Už se těšim na další RoxyDanceConference a jsem moc zvědavej, jaký hosty si pro nás Danceradio přichystá v budoucnu.

Jimmy-Gellar
    Účastník

22:00 – 23:30 Jean Luc
    23:30 – 1:00 Crossryders
    1:00 – 3:00 Stoneface & Terminal
    3:00 – end Thomas Coastline

dardic
    Člen

Stoneface & Terminal budou v Dubnu v Brně 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Co dodat. Underground klub a kravata to nejde dohromady sm15

+1

Binary
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Četli jste dodatek oficiální tisková zprávy k týhle párty? Do roxy s kravatou a večerními šaty? I jako vtip to je špatný, to je určitě nápad náký managerský buzny z Danceradia, kterak přilákat nanynky - posluchačky rádia, tím že bude vstup za nula? Ty vole, kde to jsme, takovýhle promo akce bych čekal spíš někde na pseudovesnický diskotéce[/quote]

+1 sm15

Anonymní uživatel
    Host

Četli jste dodatek oficiální tisková zprávy k týhle párty? Do roxy s kravatou a večerními šaty? I jako vtip to je špatný, to je určitě nápad náký managerský buzny z Danceradia, kterak přilákat nanynky – posluchačky rádia, tím že bude vstup za nula? Ty vole, kde to jsme, takovýhle promo akce bych čekal spíš někde na pseudovesnický diskotéce

Jimmy-Gellar
    Účastník

tak to je super datum to zrovna žádná akce neni…a kdž bude každej měsíc tak to je výborný 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Myslim, že za 150 každej měsíc klubovka a s nějakým jménem se hodí.
    Když už neni delší dobu Mind, enTrance a Musica v Mecce neni taky tak často a má skoro o 40% vyšší vstupný.

Revolt
    Člen

2.4. … a jinak vas ceka kazdej mesic RDC 🙂

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote Revolt]M.I.K.E.[/quote]

A už se ví přesný datum ?

Na toho taky rád zajdu 🙂

hmm…tak M.I.K.E.ho….si nenecham ujit….urcite me zajima vic nez S&T….:)…paradicka…

Revolt
    Člen

M.I.K.E.

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote majklhauske]mě teda více láká dubnové pokračovaní.... ale dost mi děsí posty na všech možných hudebních forech ohledně hlasitosti ....[/quote]

kdo bude v dubnovém pokračování ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 34)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.