TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ROZHOVORY PRO TRANCE.CZ – 2. CLIFF COENRAAD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 16. až 28. (celkem z 28)
  • Autor

Flash + D4ve: Díky! za dotazy.

D4ve
    Člen

Flash: to ti muzu rict hned, 3g koksu …. Dal uz urcite nemusim pokracovat sm0

Flash2001
    Účastník

Co třeba jaká nejšílenější příhoda se mu stala během hraní sm3

D4ve
    Člen

Me zajima, proc se oblika a nosi ty hip-hopove hadry sm15 Chapu, ze se mu to asi libi a chce byt vkusny, ale kde k tomu prisel? sm2

Terka: Tušil jsem, že dotazů bude míň jak u Duranda, přece jenom marketing hraje taky určitou roli, ale nevadí, když se lidi nebudou ptát, mám v záloze nějaký dotazy, na který jsem se Ríši neptal, abysme se neopakovali. sm4

Pearl. Díky. sm3

Anonymní uživatel
    Host

Rád bych se Cliffa zeptal, kde bere hudební inspiraci a popř. co ho baví ve volném čase, pokud zrovna neskládá.

Sunrise
    Člen

Lidiii, tak se ptejte, ne??? Cliff bude pro nás exklusivně míchat set a my se ho zeptáme na dvě otázky?!

To je z naší strany fakt zájem a podpora…

Obelix
    Člen

Styk: Pokuď ano, tak když bude možnost v SaSaZu se mu hluboce omluvím, a za mě už švědčí nick, že jsem žádné tintínko takže jsem s Cliffem na jedné lodi.sm0

Ok, Teri, díky. =)

Sunrise
    Člen

Zajímalo by mě, co dostal od Ježíška..A jak celkově prožívá Vánoce..sm3

Díky, optám se.. Snad tu otázku neveme blbě, je trošku podsaditější, tak aby se neurazil.. sm3 Díky za přání, ozvi se na únorový TF na panáka.

Obelix
    Člen

Mě by zajímalo, čím se třeba nejradši posiluje při práci ve studiu? (Energy drinky, jídlo, apod.) ?
    Děkuju Lukáši, i já Tobě a všem členům Trance.cz přeji krásné prožití Vánočních svátků a příchodu nového roku 2012.sm3

Zdravím vespolek,

takže rozhovor s Ríšou budu přepisovat během víkendu (je to fuška přepsat 45 min čistého hovoru, ale hezky se rozkecal no..),
    Karel ho sem nějak během týdne dá, a my můžeme pomalu chystat dotazy na druhého hosta, kterého vyzpovídáme.

Bude jím producent, který sice není tak výraznou tváří labelu High Contrast Recordings jako jeho stájoví kolegové Jochen Miller nebo Artento Divini,
    ale přesto si myslím, že má celkem osobitý zvuk a zajímavou produkci a je podle mě trochu neprávem opomíjen – je to Cliff Coenraad.

Tenhle holandský rodák s indonéskými kořeny, známý svými skladbami „Gone South“, „Massive“ nebo „Booty Slam“ či spoluprací s Leonem Bolierem,
    se u nás představí v příštím roce poprvé a to 10.2. na Trancefusion Club Edition v Sasazu, proto si myslím, že není v současné chvíli lepší jméno na rozhovor. sm3

Od této chvíle až do NE 15.1. 2012 můžete psát sem do vlákna či mně do soukromé zprávy dotazy, na které byste se Cliffa chtěli zeptat a
    stejně jako s Ríšou, zachovejme pls určité dekorum a pokládejme i kritické dotazy s respektem, ti z vás, kteří byste měli na Cliffa „Piffku“.. sm4

[b]Plus special bonus: Cliff pro náš server trance.cz namíchá exkluzivní hodinový set složený převážně ze své produkce, který bude zveřejněn (resp. link na něj)
    koncem ledna / začátkem února spolu s tímto rozhovorem.[/b]

Nemám moc rád masturbační slovo exkluzivní, ale myslím, si, že tady je i na místě, protože to bude opravdu set namixovaný jen pro náš server
    a tudíž i pro případné clubbery, kteří ještě tudíž Cliffovu tvorbu nezaznamenali a tudíž si rádi rozšíří obzory.
    Rád bych ocenil, že s tím umělec souhlasil, protože to je i určité ocenění našeho serveru, přece jenom dělat guestmixy pro servery není zase tak úplně obvyklé..

Hezký svátky všem,

L.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 16. až 28. (celkem z 28)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.