TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ROZHOVORY PRO TRANCE.CZ – 3. ARNEJ

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 25)
  • Autor
    Dolvich
    Správce

nějakej posun?

Optám se.

Jinak vy ostatní klidně se ptejte, bohužel z časových důvodů bude rozhovor posunut o cca měsíc,
    je to tak na 10 hodin práce a nestíhám.

krishke
    Člen

tak mě napadla ještě jedna otázka… bude Arnej dělat ještě ty jeho minimal drum duby? byly super, ale nějak jsem si poslední dobou nevšiml, že by něco takového vycházelo (až na time gate, ale to je starý dva tři roky)

Seven: Na hlavní stránce, rolluj.

Seven: Na hlavní stránce, rolluj.

seven
    Účastník

Kde si přečtu předešlé rozhovory s durandem a podobně? 🙂

Jimmy-Gellar
    Účastník

jo ták tak to pak jo….no teď na energy i na nature one celkem komunikoval a když jsem byl v první řadě a točil videa tak dělal i gesta a pak šel dolu a prohodil pár slov, tak nevim no 😀

Radek:

To jo, ale když mě Jarda vysazoval na ramena a já tam mával s nápisem „CZECH REPUBLIC LOVES SANDER“,
    koukal na mě, jak kdybych mu rozšláp křečka.. sm0

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote styk pohlavson]Já Ti rozumím, to stejný jsem měl u SVD na TE 2010. Jinak je to ale prej neskutečně pohodovej člověk, co jsem slyšel.[/quote]

Fakt jo, vždyť pak šel dolu a fotil se tam s náma 🙂

[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc3/23531_1313339838890_1392488276_30924831_547486_n.jpg[/img]

Já Ti rozumím, to stejný jsem měl u SVD na TE 2010. Jinak je to ale prej neskutečně pohodovej člověk, co jsem slyšel.

Sunrise
    Člen

Styk: Jj, chápu, jenom mě to tak zamrzelo..

Sunrise: Teri, nezlob se, ale otázku v tomhle znění mu nemůžu položit, já mu nemůžu kázat, co je správný a co ne a uznej, že zeptat se ho v rozhovoru
    „Hele, mávali jsme Ti vlajkou, proč nás jako ignoruješ?“ by nebylo moc vhodný.. sm4

Obelix: Ok.

Radek: Ok, akorát Ti řeknu rovnou, že odpoví něco jako: „Jo, bylo to super, parádně si jsem si zahrál, Markus je skvělej týpek..“
    Tahle otázka patří do takový ty kategorie otázek „Jak se těšíš na vystoupení“, „Jak sis užil hraní“, „Co bys vzkázal našim fanouškům“ apod.,
    tam se odpovídá výhradně tohle, resp. něco v tom duchu. Ten dj nikdy neřekne „Stálo to za prd, jel jsem jenom proto, abych dostal cash“. sm3

Obelix
    Člen

Jimmy: Já vím, ale nějak ses k tomu nedostal, tak jsem to dneska udělal za tebe 😀

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote Obelix]Taky bych měl prosím ještě jednu otázku: Jak se vlastně dostal ke spolupráci s Markusem a jak se mu s ním pracovalo ve studiu?sm3[/quote]

To jsem se akorát chtěl zeptat taky 😀

Tak teda moje jiná otázka jak se mu hrálo na dnešní LA 12 release party – Markus Schulz vs. Arnej

Obelix
    Člen

Taky bych měl prosím ještě jednu otázku: Jak se vlastně dostal ke spolupráci s Markusem a jak se mu s ním pracovalo ve studiu?sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 25)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.