TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ROZHOVORY PRO TRANCE.CZ – 3. ARNEJ

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 16. až 25. (celkem z 25)
  • Autor
    Sunrise
    Člen

Ještě jedna otázka! Proč, když mu přímo před nosem máváme vlajkou, dělá, jako by nás neviděl ??? Chápu, že k nám hned nepoběží a nezačne nám děkovat, ale nějaké gesto, kterým by dal najevo, že si naší podpory váží by přece neuškodilo!

Obelix
    Člen

krishke: Arnej, je fakt pohodář, a zdá se mi, že je i otevřenej, tak snad nebude omýlat tuto frázy. 😉

krishke
    Člen

Když už se bavíte o těch městech, tak je jasné, že řekne klasické fráze typu „Praha je úžasné město s úžasnýma fanouškama, škoda, že jsem měl tak málo času ho více prozkoumat.“ Mě by spíše zajímalo, jaký to byl pocit mít vystoupení v Sýrii, kde hrál jako vůbec první velký trancový DJ, takže lidi tam neměli moc velký zkušenosti s takovýma akcema.

Anonymní uživatel
    Host

Pokud budeš potřebovat Arnejovi poslat i isobnější otázky, tak rád pomůžu. Je to jeden z těch pár naprosto pohodových týpků, kterej určitě i s osobním dotazem nebude mít nejmenší problém 🙂

Flash + Rado + Obelix + Sunrise: Díky za dotazy!

Rado: Asi si to neuvědomuješ, ale položil jsi naprosto krásnej dotaz, díky moc za něj! sm3

Terka: Dalo to velkou práci ten rozhovor domluvit a pomohlo mi v tom dost Artento, takže není to jenom moje zásluha.. sm4
    Ale tušil jsem tak nějak, že se tutím výběrem trefím do černýho.. sm3

Sunrise
    Člen

Lukáši, díky! Máš to u mě…:)

To, co by i mě zajímalo, už zde padlo…K té Praze bych chtěla ještě doplnit, jaké má pocity, když hraje v nějaké zemi poprvé? Jestli podle toho nějak extra přizpůsobuje hraní, nebo ne.

Dál samozřejmě klasika: Kde bere inspiraci pro ty temné a dechberoucí melodie?

Z jakého důvodu nehraje svoje starší klasiky; ty, díky kterým se dostal do podvědomí fanoušků a neodmyslitelně k němu patří?

Ještě něco doplním později…

Obelix
    Člen

Rád bych se Mr. Arneje zeptal, jak se mu líbilo naše město Pražské při hraní na TF. A také jestli ochutnal nějakou českou specialitu (pivo, atd.) sm0. A pokuď ano, jak mu chutnalo? 🙂
    Jinak skvělej výběr Lukáši, na rozhovor se moc těším! 🙂

rado
    Člen

Rád by som vedel podľa čoho pomenuváva svoje tracky? Jeho názvy mi vždy pripadali ako by znamenali niečo viac a niečo v sebe ukrývali. Inak na rozhovor sa hodne tešímsm3

Flash2001
    Účastník

Napadá mě jestli třeba nechystá něco dalšího pod svým aliasem 8 Wonders, třeba v duchu The Morning After.

Dalším z umělců, kterého se optáme na pár věcí, bude kanadský dj a producent ARNEJ.

Hudba tohoto pána má díky svým temnějším rysům a leckdy orchestrálnímu pojetí skladeb miliony fandů
    po celém světě a tohle jméno bylo hodně žádáno i v našich trancových kruzích, tak snad se nám povede dobrý rozhovor. sm3

Pravidla stejná jako vždy – otázky sem do vlákna či mně do SZ do NE 26.2. 2012, jinak jelikož Arneje narozdíl od Duranda
    nebo Cliffa neznám osobně, omlouvám se, nezařadím-li do finálního výběru některé osobní dotazy, které by se příliš nehodily.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 16. až 25. (celkem z 25)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.