Hmm, právo hodnotit jako první sm0
V jedné z posledních show Judge Julese Jules rozebíral s Alex M.O.R.P.H.em, že mashupy už naštěstí nejsou brány jako něco podřadného, ale naopak v době, kdy všichni hrají prakticky to samé, jsou možností odlišit se, nějak ozvláštnit svůj set.
Samozřejmě je mashup a mashup. Na internetu je spousta takových, které po prvních pár minutách letí do koše a na druhou stranu i takové, které jsou více než dobře provedené a jsou de facto úplně novým trackem (jeden příklad za všechny – The Perspective Space od Markuse Schulze). A co se mě osobně týče, tyto dva pro mě spadají do té kategorie kvalitních počinů.
[i]Ronski Speed & Travis Baxter – Space in heaven & Earth (Sandeagle Mashup)[/i]
Tady se nabízí s výše zmiňovaným the Perspective Space, jelikož je to založené z velké části právě na vokálech z Space We Are. Ač Schulzův mashup tento duel vyhrává, tento track je více než dobrý. Oba ty tracky do sebe dobře sedí (drobnosti nemoc neposoudím, ptz Baxterův track nemám moc naposlouchaný) a rozhodně to zařazuji do své kolekce sm3
[i]Lange vs Gareth Emery & John O’Callaghan & Bryan Kearney – Exactly You Exactly Me (Sandeagle Mashup)[/i]
na tohle jsem byl obvzlášť zvědavý, jelikož jsou oba tracky moje oblíbené. A musím říct, že tenhle mashup je opravdu pecka, skvěle vyvážená kombinace elementů z obou skladeb – pro mě osobně jeden z nejlepších mashupů, co jsem za dlouhou dobu slyšel (samozřejmě je to umocněno tím, že, jak jsem už zmiňoval, mám oba tracky moc rád).
Takže co se mě týče, palec nahoru pro oba mashupysm2