Toto téma obsahuje celkem 24 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Laucco a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 16. až 25. (celkem z 25)
Tak jako tradičně poslední dobou špatný sanderovský track to beru, ale jako hymna je to výslech sm6 Já bych tuhle práci příští rok svěřil zase Joopovi, protože the Future byla geniální věc a vedle těhlech fekálů.. sm6
prakticky ceero +2, jen si to sám od sebe pravděpodobně nepustim, navíc mi přijde, že se to asi rychle oposlouchá (což bude ještě znásobený tím, že se to asi bude hodně hrát)
Beru zpět všechno co sem řikal o L.E.D. minulej rok, protože proti tomuhle je to orgáč… a co se týče Bastillonu, tak tim, že tam vrazil pilu co zní jak z roku 96 a udělá melodii o třech tónech, tak mě si tim teda nekoupil. Trošku OT, ale když už tu na něj kydám kýbl hnoje… sm3
Tak myslim ze to neznie az tak zle. Je to nahodou celkom zaujimave. Ale ako hymna mi to proste neznie, nech sa na to pozriem z akehokolvek uhla, ta anthemickost je proste nulova.
no není to vyloženě sh*tka, ale jako hymna se to rozhodně moc nehodí…nevim proč jsou ty hymny všechny v poslední době tak špatný a hlavně jak může dělat hymnu k [b]TRANCE[/b] energy Sander, jehož styl se týká tranceu spíš jen okrajově…
Jak jsem psal v TE sekci.
Fekál jako svině. Nic tak hrozného jsem dlouho neslyšel. Sander je fakt otřesný producent a tímhle mi to jenom dokazuje.
Navíc. Jak taková sračka může být hymnou na TE?sm6 Nejhorší hymna co kdy byla