TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse San(nl),Rewalkers,Bon Finix / 29.12.07 Impress – Pekelnej Bar, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 90 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 93)
  • Autor

A ňáký playlisty,nebyly by plosím?třeba subgate by mě docela zajímal..výborný klubový pecky..nějaký interprety,nevěděl by někdo?-(( 😉

vlada
    Člen

radku kdy budou ty fota na rave.cz ?

Jiříík
    Člen

FOTOREPORT BY LUKÁŠ
    ZDE

vlada
    Člen

to partygirl: noo to bys mohla teda:oD:oD:oD

fotky budou take na TRANCETOUCH.COM snad již brzy:oP

Partygirl
    Člen

Vlada: to bych mohla.. 😉

Ala: i volove se zde najdou :oD

vlada
    Člen

ty partygirl.tak dej sve fotky taky na web ne? treba na fotoreport a podel se s ostatnimi… ptz se asi jinych fotek nedockame jak nato tak koukam:oD

ala
    Člen

Patrygirl, ty musíš být taková kravička, že až sem mi to bučí……. :oD

Partygirl
    Člen

urorkin: :oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD

vlada
    Člen

ok tak se tesime.)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Vlada:fotky budou na rave.cz

Palda61 : jasně, že vyříkaly, ale já ještě připsal názor na to, co je ten „set pro nafněný naninky“ 😀 aby to pro někoho třeba nebylo neznámé a pouze a jen konstatuju pravdu

SHP
    Člen

Moje ruka je fajn

Palda61
    Člen

castle: :-!..kašli na to už, je to jedno ne? %-) Vyříkali si to, tak to nech bejt :oP

set vhodny pro nafrneny naninky“ = set vhodný pro nenáročného posluchače/případně nenáročnou posluchačku, který neřeší to, jestli track 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. atd. je v pospolitosti s trackem předcházejícím, neboli, nedělá s člověkem při nepřerušovaném poslechu věci podobné typu SET ALÁ DISKOTÉKA (track 1 = hip hop, track 2 = tiesto, track 3 = r’n’b, track 4 = skútr, atp.) – ovšem v trochu méně razantním provedení – někdo třeba paří na jednotlivé tracky a rád se každých 10/5 minut aklimatizuje na absolutně jiné ražení tracku a paří se mu při tom skvěle, ale někoho třeba spíš znechutí, dále je typické pro tento set, že za „pultem“ se může nacházet pro posluchače/posluchačku vysoce atraktivní typ člověka, který ho natolik přitahuje, že je jedno jestli hraje stylem alá diskotéka, či stylem čistý vyvíjející se set, ale to už má spíše blíž k psychopatickému fanouškovství….podobný / víceméně stejný set předvedl Johan Gielen na Amazing City … někoho třeba bavil, mně to přišlo jak z diskotéky…takže asi tak

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 93)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.