TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse San(nl),Rewalkers,Bon Finix / 29.12.07 Impress – Pekelnej Bar, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 90 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 93)
  • Autor
    Partygirl
    Člen

Palda: ja uz taky ne.. nebudu se hadat kvuli naky ..no radsi nic.. 🙁

jasne kde sou fotky? 😉 teda ne,ze bych svejch mela malo 🙂

kajmanka
    Člen

Palda61: my se nehádáme, my si jen vyměňujeme názory :oD ale enboj, já už jsem svoje napsala, nemam co dodat 😛

vlada
    Člen

me se akce libila. co vubec fotky ,budou nekde dany?:-|

Palda61
    Člen

No tak holky, snad se tu nebudete dál hádat :oP

kajmanka
    Člen

Partygirl: žádný neslušný výraz jsem nepoužila, holek tam bylo dost.. tak nevim proč to vztahuješ na sebe. To, že se mi tam nelíbilo je můj názor, a to, že není pozitivní neznamená, že je špatný.. A to, jestli někam půjdu nebo zůstanu doma, je jen moje věc. Ale fakt no comment.

Partygirl
    Člen

urorkin: nevim tedy koho myslela temi nafrnenymi nanynkami..tolik slecen tam zase nebylo.. ale nema cenu to resit.. nemuzu za to,ze se ji tam nelibilo..a opravdu neznam vyraz „set vhodny pro nafrneny nanynky“ to je zrejme nejaky novy vyraz..priste at je doma nebo at voli slusnejsi vyrazy.dekuji

Sq4Raa
    Člen

Kdo sedí se mnou? :oD

Partygirl: možná asi špatně vidim, ale nevidim, že by tě nějak urážela 😉 a klidná taky je 😉 that’s all 😉

Partygirl
    Člen

Urorkin: az se zklidni Tvoje slecna a prestane urazet tak s zklidnim tez :-!

Partygirl: …klíd jo… :-! …nebo se taky ozvu 😉

Partygirl
    Člen

Kajmanka: si uboha .. si tam nemela lezt kdyz se ti to tak nelibilo proc si nevypadla..takovy kravicky mam nejradsi.. 🙁

kajmanka
    Člen

Partygirl: nikoho jsem nejmenovala, ale platí stará známá pravda – potrefená husa se vždycky ozve 😀

Partygirl
    Člen

Kajmanka: me neurazis.. :-D:oD

kajmanka
    Člen

Tak 2. názor slečny mezi pánama: včera mě to naprosto znechutilo.. Bon Finix difný, a San?Nuda, nuda, nuda… K tomu ti zvláštní lidi tam – prostě na nic.
    Minulý víkend mě Kandi naprosto dostal – euforizující úžasný set. Oproti tomu San předvedl dekadentně diskantní set vhodný akorát tak pro nafrněné nanynky a zchlastané/zhulené vidláky.
    No co, někomu stačí k euforii málo, někdo je náročnější :_)

PS: Záchody raději no comment :-O

hellman: no asi něco jako ti tví ranní kaliči, akorát to tam bylo od začátku akce a většinou dost prudili….případně tam seděli koukali do prázdna oxidovali cigaretovým kouřem a pak když se člověk netvářil příjemně, ptali se, proč se nebavíme :_)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 93)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.