TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse San(nl),Rewalkers,Bon Finix / 29.12.07 Impress – Pekelnej Bar, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 90 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 93)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

Na ty zachody jsem zapomněl .. to byl vylozene humus zachody který neodtejkaj a vsechno teče na zem. Jsem tam zrovna byl s Tripmainem (zdravím :´-))), kterej byl solidne napitej a hazel nehorazny hlášky :-D.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

partygirl: :oD

urorkinator: záleží čemu říkáš povly.. nebyli tam diskanti, spíš takový ty ranní kaliči.. ale pravda, že některý mi přišli vysloveně napnutý a hledali záminku k šarvátce, nicméně jinak tam byla pohodová atmosféra

Partygirl
    Člen

Takze nazor 1 slecny mezi panama 😀 Podle me naprosto uzasna akce!! Uz jen diky SANOVI :oP Zboznuju ho takze neresim jestli hral tvrde dobre spatne nebo jak,pro me to byla hotova euforie a vydrzela sem na nej skakat celej set asi tak 50 cm od nej 😉 Pred nim me Finix docela slusne vyburcoval.Neco jako chybejici satna me nemuze rozhodit :oD Jinak prostredi zajimavy na takovou akci,ale vytknout Peklu nemuzu nic.A kdyby me nebolely nohy parila bych az do konce 😉 No a jinak mam u Sana tricko a pokecala sem s nim,pozval me na piti,vyfotil se se mnou,dostala sem nekolik pusinek takze sem max happy!!

THANX SAN!! I LOVE U! :oP

hellman: takže to tam povly nebyli co? :_)

—troubky tam teda byly…hlavně pingl nějak nestíhal….a vracel na 200 za 2 Coly 40 Kč :oD…takže to že byl Pé Bar narvanej mělo i další devízu :_)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já tam byl minulej pátek;-)

Flash2001
    Účastník

Pekelnej bar jako takovej se mi líbí, nebyl jsem tam poprvé (určitě ani naposled) a rozhodně mi to přijde jako zajímavý klubík:-) Ale ty pánský záchody byly fakt hustý, spíš připomínaly Troubky v 97.

hellman : pekelnej bar je hustej, ale musí tam být pekelník, kterej ty povly co neznaj míru vystrnadí :_)

Palda61
    Člen

hellman: jo to je, ale asi né, když tam bude 100 lidí 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

co děláte, pekelnej bar je hustej B-]:´-))

Jiříík
    Člen

Pro mě byla akce povedena. V Pekelnym baru sem byl poprve a libilo se mi tam. Satny se taky vyresily a k setum az na par drobnosti nemam technicky co vytknout. S lidma sem problemy nemel. Mozna jen s panskym zachodem. Tento rok to pro me byla jedna z mala akci kde sem vydrzel az do rana.
    Podtrzeno secteno, dobra party na urovni.

tak ač jsem to neplánoval tak jsmese tam nakonec objevil sice až na par posledních skladeb rewalkers ale byl jsem:) i po celovečerním poslechu dízy me opravdu bavilo vše co tam hrálo.. 😀

Flash2001
    Účastník

urorkinator: to souhlasím:-)

Flash2001 : srovnávat LoT a Kandiho s Impress je asi tak jako srovnávat trabanta a mercedes benz slk .. je jasné, kdo vítězí .. (Kandi=mercedes)

Flash2001
    Účastník

Tak hudebně to až tak špatné nebylo, byť Bon Finix mi tentokrát moc nesedl (ale Oceanicem potěšil stejně) a San se mi víc líbil na Transmission. Ale i tak jsem na něj zapařil. Nejvíc se mi líbili Rewalkers, hráli přesně to, co já rád (navíc Fly Away v CG remixu mě opět rozpumpovalo ostatně jako vždy). Akorát po šesté ráno už jsem nějak nepobíral, silně se dostavila únava.
    Souhlasím s citelnou absencí šaten, opravdu by mě zajímalo, který „dobrák“ mi polil zimní bundu a čepici. K lidem – někteří mi přišli, jako kdyby si spletli lokál, někteří měli evidentně dost, ale naštěstí tam byli i ti normální.
    Pokud mám srovnat 2 „vánoční“ akce, kde jsem byl, tj. LoT s Danielem Kandim a Impress, tak jednoznačně vítězí Kandi.

co to bylo? Impress party se Sanem a Bon Finixem věštila hodně zajímavou party, ale co z toho vzešlo? hodně „zajímavá“ party plná vidláků co neví, kde je míra alkoholu, dále diskantních individuí, co považujou Bona Finixe za techno, apod. byl to opravdu zážitek na úrovni návštěvy psychiatrické léčebny …díky, ale už to nemusíte opakovat,…Sanovi ani Bonovi se set nepovedl, asi se klucí špatně vyspali,..ale co mě štvalo a nejen mě, víc než ty pohašené sety, spíš ti pošahaní lidé kolem :_) kromě pár výjimek a lidí z trance.cz

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 93)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.