TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse San(nl),Rewalkers,Bon Finix / 29.12.07 Impress – Pekelnej Bar, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 90 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 93)
  • Autor
    Janička
    Člen

Ahojky zlatíčka…:-P

rozhodně si tuhle akcičku nenechám ujít, bude to nej oslava narozenin tohodle roku… Prostě pecka!!!
    Moooc se těším Rewísku..

paaa;-)

giip
    Člen

jj after po poslednim Impressu byl luxusni, mam takovy tuseni ze tentokrat to pojede az do odpoledne 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ježiš co se mi to tam dalo za smajla, já se nechtěl odstřelit:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no tak na to jsem zvědavej:_):oD

Makinka
    Člen

Poslední Impress se neukončil v devět,ale v deset a bylo to super! Ale to,co nastane 29.12. s tím nepůjde srovnat! Bude to supeeer!! Výborný trénink před Silvestrem s výbornýma lidičkama v čele s oslavencem Rewisem.. 😀

MikeOcean
    Člen

teda oprava dvě noci před silvestrem:-|

MikeOcean
    Člen

Co to že jsi tak vzádu Radečku :oD :oD… No ale jinak lidi proti gustu žádný dišputát, lepší je být na horách než zabít noc před silvestrem v klubu B-] … Hasta ahora punto :oP

for Radek:

Ajojky to víš, že tam přijdeme.a tohle bude ještě horší (v lepšim slova smyslu) než minulý impress!!!! To si teda piš. A my konečně zapaříme.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

for Jiříík:
    Paul asi bude ve studiu pracovat na novým albumu:-D

Jiříík
    Člen

Jako třeba? Pvd?:´-))

Určitě se přijedeme podívat. Asi v hojném počtu.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jsou připraveny special dekorace a 3 lasery a další vychytávky, takže to bude super mejdan a asi nej narozky:-)a hlavně se tam chystá hodně známých osobností z branže:-D

Anonymní uživatel
    Neaktivní

for Drobex:
    jj pořádně zakalíme, jsem zvědav kdy to zase skončí:oDna posledním Impress se končilo v 9 ráno a lidi pořád pařili a bylo plno ale to já už dávno doma chrápal:oD

drobex
    Člen

Docela dobrá příležitost, jak vás všechny naposled letos potkat, určitě se stavim. Co vim tak tam jsou i narozky, takže to bude zase pořádnej mejdan,

Partygirl
    Člen

tak pokud nebudu u more tak asi pudu 😀

Voky
    Člen

juhůů to bude nářez

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 93)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.