TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Scooter, 18.3.2011, BVV Brno

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 51)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Na této hudbě jsem vyrůstal a nikdy na Scooter nezapomenu, vděčím mu za hodně.
    Byl jsem na nich 2x a super zážitek, poslední album vcelku fajn tak se půjdu podívat.
    Jinak na trancefusion se asi taky podívám, lákavá jména.

mountainer
    Člen

jo nejlepší byli za Ferrise a Axela 🙂 trochu se už předem děsím, co nám naservírujou v příštím roce za novinky na novém albu

Scooter se u mě zastavil u The Stadium Techno Experience. od té doby to je už děs… (v rámci Scooter)

Anonymní uživatel
    Host

Byl jsem na Scooter-ech v Brně, když hráli ještě v Boby centru a pak před 2,5 rokama v Praze a ani tentokrát si je nenchám ujít!! Je to bomba zážitek a moc se na ně těším. A jejich nová tvorba..?? Myslím, že to není vůbec špatný, je to přirozený vývoj.. Takže v březnu se těším v Brně WICKED!!!!! Al

D4ve
    Člen

[quote mountainer] kinderskákačkama [/quote]

sm15

mountainer
    Člen

na Scootrech jsem byl minulý týden v Drážďanech a musím bohužel říct, že to bylo zatím nejslabší, co jsem od nich zažil (celkově to byla moje třetí účast) sm6 pro mě to stálo za to jenom díky vyblbnutí se na Fu*k The Millenium/Call Me Maňana a přídavky v podobě Maria, How Much Is The Fish a Endless Summer/Hyper Hyper/Move Your Ass…první polovina koncertu byla přecpaná těma aktuálníma kinderskákačkama a navíc bylo šíleně přebasováno, že se dokonce občas ztrácel i HPho řev…
    jinak ohlášení tohohle koncertu mě docela překvapilo, měl jsem za to, že příští rok chystaj jenom jeden megakoncert v Hamburgu…navíc v tom promu je uvedeno „Zahrají své největší hity i nové singly z posledního superúspěšného alba Jumping All Over The World“, což už dávno není poslední album, tak nevím

Dolikus1
    Člen

hohooooo, žádnej Kearňák, žádnej Tyale…příští rok na Moravu jedině na Skůtry!!!sm2

mitchel
    Člen

Seven Bridges :)))). Jedu

No Fate….tahle pecka od nich me fakt dostala….taky bych jel…ale Brno je docela dalka a radsi pujdu na Trancefusion….sm3

hphondra
    Člen

Už jsem na nich byl 3x a pokaždé naprosto parádní!!!
    Moje začátky.. no jo.. to byly časy.. :-))
    Je pravda, že v poslední době jejich produkce pfffffff..
    Kde jsou ty časy jako Weekend, The Night, Ramp, One, Soul Train a vždy 2-3 tracky trancovky.. to bylo něco.. ahhhh yeah! :-))))

Hanny
    Člen

Byla jsem na nich naposledy 2003.
    Každopádně jedu! wohoo

Nulda
    Účastník

kreeki +1 kdyby hráli to co v začátcích tak neváhám takhle ne…

DjDkD@ve
    Člen

Je to sice hodne lakave, ale do Brna se kvuli nim nejspis nepotahnu…..
    Uz jsem je Live zazil a bylo to super, kdyby to bylo v Praze, tak bych urcite nechybel…..

kreeki
    Člen

Když jsem na nich tady byl 05 bylo to ještě dobrý, ale jejich produkce od tý doby.. sm13

ceero
    Účastník

Mozno si pridem hodit par vajec sm13

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 51)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.