TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SCOOTER 28.5.2008 Praha

• Toto téma obsahuje celkem 87 odpovědí. Do diskuze (39 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel K1aptcha a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 107)
  • Autor
    PULPI
    Člen

no matches ale je tak trochu jumpstyle

dukelak
    Člen

tigi: asi,měl sem ještě zavřený oči,spiš jsem jen poslouchal sm2 mě zavolal můj pitomej brácha, že v bedně hrajou „moje duc-duc“ 😀

TIGI
    Člen

dukelak napsal(a):
    ——————————————————-
    > uff,ráno zapnout zprávy a slyšet, že Scooter
    > hrajou techno s příměsí tranceu a pak ještě
    > jumpstyle…ještě, že sem po ránu klasik a nic mě
    > nerozhází

NOVA ? sm0

dukelak
    Člen

uff,ráno zapnout zprávy a slyšet, že Scooter hrajou techno s příměsí tranceu a pak ještě jumpstyle…ještě, že sem po ránu klasik a nic mě nerozhází

kuchtajz
    Člen

Tak co lidičky,byl si včera někdo zapařit? sm0

SHP
    Člen

Nesnášim vás, všichni smrdíte sm8

fuchs
    Člen

tak z toho už sem vyrostsm15 ale jako joo no je to klasika taky jsem na tom kdysi ujíždělsm2sm3

M.i.k.e
    Člen

tak na Scootrech tu snad vyrůstal každej ne…ja byl na koncertě někdy před cca 10 lety,když byli na vrcholu a byl to nářez…dneska už bych je nedal…tim spíš za ty nekřesťanský peníze…

Gizmo
    Člen

SHP: Z minulého postu pro mě byl novinkou pouze souhrný název … o zbytku jsme se bavili … tudíž jsem pochyboval jestli si to pamatujes ..so sorrysm2sm2sm11

SHP
    Člen

Gizmo. Vy všichni děláte jako bych si nikdy nic nepamatoval…. sm13

Gizmo
    Člen

SHP : o tom že Gizmo ještě hraje vím (onehdá jsme to i řešili v hospě jestli si vzpomínáš). Samozřejmě pokud bude příležitost tak bych ho rád viděl … (Jak jsem se bavili HS mi občas přijde jen jako ploužáková verze tvrdého jád(t)ra sm15sm15sm15sm15) speciálně na něj ale asi nikam nepojedu ….

Andrews : ze si z toho dělaj prdel je snad jasný – nebo někdo věří tomu, že např How Much is the Fish byla jejich kritika zdražení nafty a benzínu na německých pumpách a podobný kecy co vymejšlej 🙂 To je těžce za hranou kdy se to dá brát vážně.

versusio
    Člen

sm15

SHP
    Člen

Přišel čas oprášit scooterovské heslo „Techno je všechno!“

Připravte se na světelnou a zvukovou smršť, kterou umí rozpoutat pouze tihle němečtí technomágové – SCOOTER. Jumping All Over The World Tour 2008 se zastaví v Praze 28. května!

Scooter: „V Česku máme nejvěrnější fanoušky“.

LMAO sm15 Já tam prostě musim jít sm0

SHP
    Člen

Tak milý Gizmo, DJ Gizmo ještě hraje a je to opravdová legenda. Společně s Danem, Gizmem a The Prophetem tvoří Dreamteam….

Gizmo
    Člen

tak jako cena nehorázná …

Jeeee nějakej Gizmo (jo mam doma CD mixed by mimo jiné on … z roku 1993 s názvem House Party part 8 což je samodřejmě HC té doby …

btw volba mojí přezdívky s ním neměla nic společného – v roce cca 1995 se mi dostala do ruky knížka American Slang a tam sem vybíral jak se podepisovat v hrách a o existenci toho pána jsem ještě dobře rok potom nevěděl … :-)))

BTW Hyper Hyper jakožto jejich prvotina (no dobře podle Discogs druhotina) mě už chytla na diskotékách .. a stali se mojimi tehdejšími oblíbenci (teda jako Dune a ty dva no … tehdy náms z prdele přezdívaný jako lehkonosej Kárl a mentální Theofil))

To neni možný na první akci (bvd – běžná vesnická diskotéka) jsem byl před víc jak 13 lety TFUJ !!! Já mít ty prachy co sem dal za chlast a vstupy – to by bylo akcí a piva ROFL

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 107)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.