Úvod › Fóra › Trance Diskuse › SCOOTER 28.5.2008 Praha
- Toto téma obsahuje celkem 87 odpovědí. Do diskuze (39 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
K1aptcha a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13. 2. 2008 v 11:34 #67665
deivis
ČlenAutor: SHP (IP zapsáno) – ty woe to myslis vazne? Takove legendy..
Garnier, Westbam, Mijk va Dijk, Pascal F.E.O.S, Roland Casper, Marusha, Vaeth, Zafarano. MIss Djax..
Ty woe mas teda co se tyce tanecni sceny dost dohanet 🙂A btw me v tom vyberu chybi na tu dobu snad NEJ jmeno a to COLIN FAVER!
13. 2. 2008 v 11:31 #67664SHP
Člendeivis. No zatim nikoho, ale Paul Elstak mě brzo čeká sm3
13. 2. 2008 v 11:12 #67659deivis
ČlenWe want to sing a big shout to US, and to all ravers in the world!
…And to Westbam, Marusha, Steve Mason, The Mystic Man, DJ Dick, Carl Cox, The Hooligan, Cosmic, Kid Paul, Dag, Mike Van Dijk, Jens Lissat, Lenny D., Sven Vath, Mark Spoon, Marco Zaffarano, Hell, Paul Elstac, Mate Galic, Roland Casper, Sylvie, Miss Djax, Jens Mahlstedt, Tanith, Laurent Garnier, Special, Pascal F.E.O.S., Gary D., Scotty, Gizmo,Schvalne kolik jste jich slyseli 😀
13. 2. 2008 v 11:02 #67656deivis
ČlenAutor: andre (IP zapsáno) – s tim co jsi napsal souhlas..
13. 2. 2008 v 10:28 #67649vyrys
ČlenAndrews: OKsm4
13. 2. 2008 v 10:23 #67646Anonymní uživatel
Neaktivnívyrys: Nemyslel jsem samozřejmě ty jejich začátky. To určitě z většiny byla poctivá součást tehdejšího happy hardcoru.
Přišlo mi jenom zajímavější přemejšlet o Scooteru jako o nějaké kritice společnosti nebo spíš parodii toho prostředí taneční hudby.
13. 2. 2008 v 10:12 #67645SHP
ČlenSouhlasim z části s Andrewsem. Dělat songy o kouření apod. to nejde ani brát vážně. Jinak samozřejmě první dvě alba rulujou.
13. 2. 2008 v 10:10 #67644vyrys
ČlenAndrews: ukaz me jedine track z jejich alba …and the beat goes on!, ktere nebyl udelane vazne. Ikdyz je pravda, ze toto jejich prvni album bylo asi to nejlepsi, co kdy udelali.
13. 2. 2008 v 10:10 #67643SHP
Člen2 andre: No jasně, clubbeři choděj podle mě primárně do klubů a megakce typu Sensation jim nic neříkaj.
13. 2. 2008 v 10:07 #67642Anonymní uživatel
NeaktivníPřemýšleli jste někdy někdo o tom, že Scootři to, co dělají nemyslí vážně a naopak nesmyslnými texty typu ‚How Much Is The Fish?‘ (případně to nové s krávou) vyhnanými ad absurdum, parodují častou prázdnost textů, které se běžně objevují v tranceu nebo celkově v el. hudbě – ala ‚spread my wings and fly, we will reach the sky, forever in love, together in harmony… bla bla bla‘?
Tím nechci obhajovat hodnotu toho, co Scooter dělá, protože nehledě na to, jaký je tvůrčí záměr, je to pořád stejný shit, ale mám pocit, že hodně lidí se domnívá, že to, co dělají, myslí vážně.
13. 2. 2008 v 10:07 #67641SHP
ČlenK1aptcha: No tak tam opravdu nic nebude.
Jinak nej live-act na Sensation pro mě byl na holandský Black. Byli tam ti týpci v maskách, no, jak se jmenuje…víte koho myslim…sakra jak si říkaj….
13. 2. 2008 v 10:07 #67640andre
Členshp: tak proč jí clubbeři po celé evropě mají mezi svými top? no jasně, pokud to bereš ze stránky, že žádná halová akce nemůže být pro clubbery, tak to pak jo… ale beru to z pohledu „typu“ lidí… beru i to, že na trance halovkách je skutečně těch, kterým jde o muziku (+věci okolo toho) na prvním místě, je málo, resp. určitě ne víc jak 2/3, kvůli reklamní masírce tam příjde i spousta lidí, co tenhle typ muziky neposlouchá… ale tento typ akce není dělána prvotně pro ty, kteří hltají po koncertech akona, maxim turbulenc nebo helenky vondráčkové….
inferno: ano, sw je hlavně i o show… ale taková akce byla i v brně, kterou pořádal vodafone, pamatuješ? (byla pak i v praze o pár dnů později), a byla zadarmo… byla zadarmo proto, že to celé zacvakal vodafone…snažila se o podobný rozměr jako sw (tzn.přinést prvek show do halových akcích), ale protože taková show něco stojí,tak si nemohli dovolit toho tolik jako si můžou dovolit na sw… ano,pořadatelé sw (primárně id&t) to dělá pro peníze, ale to jim nemám za zlé – kdybys něco tak megalomanského vymyslel ty, tak na tom chceš taky vydělat (pokud ti banka denně nevolá, že máš utrácet prachy, protože už je nemají kam skladovat)…
sw a scooter se podobají v tom, že v kulturních rubrikách budou zařazeny do kolonky „hudba“no nic, končím, tohle nikam nevede
13. 2. 2008 v 10:03 #67639K1aptcha
ČlenSHP: myslim tim aktuální pražskou SW
13. 2. 2008 v 10:01 #67638SHP
Člen2 K1aptcha: Na Sensation White i Black už live-acty byly
13. 2. 2008 v 9:58 #67637K1aptcha
Člennavíc na Scootrech máš energickej live-act, a na SW nic sm2
a že by měli všechno přes kopírák… já vidim v produkci teda docela markantní změny v průběhu času -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.