TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SCOOTER 28.5.2008 Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 107)
  • Autor
    inferno
    Člen

andre

Já si myslím, že Scooter a SW se dost podobají. Obě akce jsou primárně o show a o penězích, SW určitě nejvíce ze všech akcí, které nazýváme „parties“.

SHP
    Člen

Andre: Jasně, že můžeš mít názor, jenom jsem vyjádřil nesouhlas. Jakej klídek, já jsem většinou v klídku, ze mě děláte Hitlera.

Jinak:

zatímco sw je směřována na clubbery

to je imho p**ovina na entou. SW pro clubbery opravdu není….

vyrys
    Člen

stepan: no, 770 je fakt docela dost, ja mel to stesti, ze je nazivo uz slysel v jejich nejvetsi slave a kdy sem je na plno zral…ikdyz by to ted bylo zajimavy spestrenism4

deivis
    Člen

Autor: StepanBruck (IP zapsáno) – ja psal ze bych jel. Rozhodne si ty penize uziju vice jak SW..hm?
    POkud budou listky v ticketpru tak to mam zadarmo 🙂 V praci sme dostali nejake poukazky na Vanoce 🙂

Kluci kluci, nehadejte se sm4 Stejne na nich zacinalo 90% z vas sm0

deivis a vyrys: Pojedem? Ja bych je chtel aspon jednou slyset nazivo, i kdyz mam obavy, ze jak uz nekdo psal vyse, budou nejspis hrat novejsi produkci. Ale me staci, kdyz uslysim aspon Hyper hyper sm0 Anebo Friends, Move your ass,…

andre
    Člen

sm10
    shp: iamek má podle tebe svůj názor a já ne? hmmm,zajímavé,hlavně klídek! myslím, že scooter vs. aktéři na sw je úplně něco jiného…. to už můžem srovnávat emotion a koncert moravanky…. prostě úplně něco jiného… žádné nové album od scooteru jsem za posledních deset let asi neslyšel, ale to co jsem slyšel jako „novinku“ od scooteru v rádiu a co můžu porovnat před deseti lety, tak je to furt to samé přes kopírák… když jedu do práce a pustí na evropě scootera tak jsem na to fakt alergický (stejně jako na rnb co tam hrajou, ale jiné rádio tu není)… z toho můžu porovnávat… ale jestli chodíš ty (nebo jiní) na party, aby sis poslechl scooter, tak prosím, proti gustu žádný dišputát, je to tvoje věc a já ti to neberu… takže ty mi neber, když řeknu, že pokud by na sw mělo být něco jako scooter, tak okamžitě prodávám lístky (ale naštěstí tohle nikdy nikoho nenapadne)… lidi co chodí na klasické parties (ať už trance, techno, electro…) vs. lidi, co chodí na scootera, jsou podle mě úplně odlišné skupiny… jasně, určitě někteří navštíví obojí, ale to bude podle mě vyjímka, na scootera příjdou spíš discopeople než clubbeři… zatímco sw je směřována na clubbery, když vemu tu hudební stránku, ale protože je to tak obrovsky masová akce se show, tak se tam objeví i plno pipinek a namachrovanců, ale podstata je jinde…
    peace

Last
    Účastník

Byl jsem na nich v Sazce toho 5.5.2005 a byl to neskutecnej kotel sm15 Sice ted lituju, ze jsem misto toho nesel o dva dny pozdejc na Armina, takze jako moje prvni akce byli Scooteri, ale kotel to byl a skakal jsem dva metry vysoko sm15

V ty dobe me jeste brali. To bylo obdobi Suavemente a Hello, myslim. To bylo jeste OK, ale co od ty doby vytvari za sracky, to fakt nechapu… snazi se z toho vytriskat jeste co nejvic prachu, dokud to jde sm17

vyrys
    Člen

ja na nich byl tenkrat v Brne, v 97 nebo 98 a ten jejich koncert v Boby radim mezi nejlepsi zazitky z akci. HP byl ode me tak 2 metrysm3 Tenkrat zahrali vsecky klasiky vcetne (pro me mozna nejlepsi) Friends, jako pridavek Hyper Hyper, byl to neskutecnej kotel, Rick za klavesama vyvadel neskutecny veci.

SHP
    Člen

Jsme OT, ale deivisi, kterej žánr myslíš? Já jich poslouchám kvanta, i když myslim, že myslíš hds nebo hdc, tak nevim. Trance asi jen tak nepřestanu poslouchat, ale podle mě si pod tim pojmem představujeme každej něco jiného sm4

deivis
    Člen

Autor: SHP (IP zapsáno) – Poslouchej trance a nevzdavej se ho. Pac to co poslouchas ted te fakt brzo omrzi.. To je moda tak na 2roky sm15 Teda alespon ja pochopil že to nikam nesmeruje sm0

SHP
    Člen

deivis: No já myslim, že to bude stejné. Dokud budu poslouchat „trance“ a budou sem chodit kámoši, tak se m budu chodit taky….

deivis
    Člen

Autor: SHP (IP zapsáno) – Já jsem nevystartoval. Jen sem napsal svůj postřeh. Když vystartuji vypadá to rozhodně jinak 🙂 Jak jsem psal nechme to být.. Za pár dní to třeba bude jinak..

SHP
    Člen

deivis: Už sem to někde psal tady. Ať napíšu cokoliv, tak to tady bude špatně.Možná kdybych za tim dělal milion smajlíků, tak by mě lidi chápali. A co jsem udělal? Neposlouchám jeno „trance“ A co? To tady hodně lidí. Wadafak?

Co má bejt: Posledni dobou se me zda ze nejak extra moc casto startujes.. A to fakt na kazdeho???

Tak tady si vystartoval akorát na mě. Jsem obětí velké konspirace!!!! sm15

deivis
    Člen

Autor: SHP (IP zapsáno) – tak předně to nebylo čistě vše k této diskuzi.. Ale ke všemu za posledních pár dní.. Přijde mě fakt že kdyby tu byla jakákoliv diskuze tak se jí prostě musíš za každou cenu chytnout a když už k tomu co nemáš říct tak začneš do lidí rejt.
    Fakt věř že nejsem jedinej kdo to tak cítí.. Je mě to vcelku šumák.. Jen sem napsal svůj postřeh a je jedno koho se zastáváš a koho ne..Nechme to být možná se mýlím a nebo čtu mezi řádky …

edit: Mimo nejsem věř mi. Mám čistou mysl a už sme to chtěl napsat odpoledne, ale zakázal jsem si to, teď už sem, ale nemohl..

SHP
    Člen

Deivis: Ty seš asi dobře mimo, co? Na koho zase vyjíždím. Zastávám se iameka, aniž bych ho znal, že má názor a ptám se co má podle Andreho společnýho Scooter tehdy a dnes. A co ej na tom špatnýho? Prober se…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 107)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.