TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse SCOOTER 28.5.2008 Praha

• Toto téma obsahuje celkem 87 odpovědí. Do diskuze (39 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel K1aptcha a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 107)
  • Autor
    deivis
    Člen

Autor: SHP (IP zapsáno) – ty woe a neni to jedno? Posledni dobou se me zda ze nejak extra moc casto startujes.. A to fakt na kazdeho… Hardstyle.cz nema sve forum? Cece trosku klidek. Tady staci aby se nekdo jen zlehka otrel o to co nejvic frcelo a hlavne kvalitne frcelo pred 10ti rokama a uz ses ostrej jak britva..
    grr a peace!

edit: btw kdy jsi byl naposledy na akci? Takove mensi vyboureni se je fakt dobra vec na potlaceni techto reakci.. Ver mi me to take pomaha..

SHP
    Člen

iamek má názor a co? Andre myslíš, že rave, happy hardcore a pozdějš i trochu euro trance má něco společnýho s tím dnešním handz-upem. Kromě typického HPho yeaaaaah?

deivis
    Člen

Myslim že lepsi varianta jak SW 🙂 Takze asi mozna prijedu .. sm5

iamek
    Člen

Ja nesrovnavam… Ja rikam ze si dam radsi scooter nez SW…

kreeki
    Člen

já byl na scooterech, myslim že to bylo, 05.05.05 ne? V tý době sem to ještě žral sm15 moje první akce vůbec, neodvážim se říct party sm13

milan
    Člen

Asi zajdu. Kdysi v Brně mi unikli a jestli uslyším naživo hitovku Friends, tak….Btw právě díky Scootrům a hitovce Friends (odhaduju na rok 94) možná vděčím za to, že poslouchám taneční hudbu.
    edit – Pořádá to 10:15?

andre
    Člen

iamek: diskotékoví scooter vydávají dvacet let pořád to samé dokola… jasně,v pubertě před možná ještě 12 lety jsem je též poslouchal, ale srovnávat to se SW? to je jako srovnávat asijského rikšu (scooter) s ferrari (SW)… neporovnatelné věci… no,ale komentovat to dál radši nebudu, ti co ví,chápou už teď…

iamek
    Člen

andre: Myslim to vazne… Na scooteru jsem zacinal a vzdycky jsem je chtel slyset… Sice ted co vydavaji to je hruuuuza, ale dal bych si rict… A SW? Na to mam svuj nazor ktery tady psat radsi nebudu :)…

andre
    Člen

iamek: ?????? sm17

iamek
    Člen

MIK: Radsi scooter nez SW

Uvažoval bych o tom… asi tak před 12 lety sm2

M.I.K
    Člen

a tři dny před SW

iamek
    Člen

Takova velka STREDA sm10sm10sm10

K1aptcha
    Člen

heh navíc 28. 5. je… STŘEDA sm13

mountainer
    Člen

kéž by hráli starý pecky jako Transcendental, Stuttgart, Endless Summer, Don’t Gimme The Funk…to je asi utopie, ta nová tvorba se mi pranic nelíbí a počítám, že koncert bude asi tak z 80% zaměřen na ni

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 107)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.