Toto téma obsahuje celkem 87 odpovědí. Do diskuze (39 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel K1aptcha a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 107)
Autor: SHP (IP zapsáno) – ty woe a neni to jedno? Posledni dobou se me zda ze nejak extra moc casto startujes.. A to fakt na kazdeho… Hardstyle.cz nema sve forum? Cece trosku klidek. Tady staci aby se nekdo jen zlehka otrel o to co nejvic frcelo a hlavne kvalitne frcelo pred 10ti rokama a uz ses ostrej jak britva..
grr a peace!
edit: btw kdy jsi byl naposledy na akci? Takove mensi vyboureni se je fakt dobra vec na potlaceni techto reakci.. Ver mi me to take pomaha..
iamek má názor a co? Andre myslíš, že rave, happy hardcore a pozdějš i trochu euro trance má něco společnýho s tím dnešním handz-upem. Kromě typického HPho yeaaaaah?
Asi zajdu. Kdysi v Brně mi unikli a jestli uslyším naživo hitovku Friends, tak….Btw právě díky Scootrům a hitovce Friends (odhaduju na rok 94) možná vděčím za to, že poslouchám taneční hudbu.
edit – Pořádá to 10:15?
iamek: diskotékoví scooter vydávají dvacet let pořád to samé dokola… jasně,v pubertě před možná ještě 12 lety jsem je též poslouchal, ale srovnávat to se SW? to je jako srovnávat asijského rikšu (scooter) s ferrari (SW)… neporovnatelné věci… no,ale komentovat to dál radši nebudu, ti co ví,chápou už teď…
andre: Myslim to vazne… Na scooteru jsem zacinal a vzdycky jsem je chtel slyset… Sice ted co vydavaji to je hruuuuza, ale dal bych si rict… A SW? Na to mam svuj nazor ktery tady psat radsi nebudu :)…
kéž by hráli starý pecky jako Transcendental, Stuttgart, Endless Summer, Don’t Gimme The Funk…to je asi utopie, ta nová tvorba se mi pranic nelíbí a počítám, že koncert bude asi tak z 80% zaměřen na ni
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 107)