TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sean Tyas 14.3. v Praze, co vy na to?

• Toto téma obsahuje celkem 196 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel thonyk a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 217)
  • Autor

no jestli to tady ctu dobre, tak deivis chtel privezt tyase v kvetnu a nikde to oficialne neoznamil, snad par kamaradum a ted nejaky prazsky promoter dneska oznami, ze bude tyas v breznu, tak me napada jedna otazka: jak asi mohl vedet, ze ma nekdo (deivis) v umyslu udelat tyase v kvetnu? to by musel byt asi jasnovidec, ne? Podle me to je jednoznacne deivisova hloupost, ze to neoznamil, kdyz to mel jisty…ale to jen tak mimochodem, kazdopadne, hlavne, ze tu bude:-)

deivis
    Člen

vyrys – sam víš že JOC je mimo můj zájem, už jen díky tomu že bude na BT a toto bych Picovi nikdy neudelal..

vyrys
    Člen

este kdyz tu porad pisete teho JOC. ja vam nevim, ja ho slysel na intuition winter eventu (2006) a tam me dost zklamal. cekal sem ten jeho uplift a on to celou dobu rezal, jen na konec dal jeden svuj remix, zbytek byl monotoni techy set…a navic toho aj dost pokopal.

iamek
    Člen

Tohle je mimo me… Poslechnu na TE 🙂

Palda61
    Člen

Jj.. Nitrouse bych bral všema 20…:-)

vyrys
    Člen

Shah, Nitrous Oxide…po techto osobne momentalne touzim nejvic

deivis
    Člen

Autor: komar (IP zapsáno) – Já to necham osudu. Nikdy sem nevozil DJe jako druhy. Chci nabidnout lidem kvalitu a HLAVNE v CR neokoukane tvare. Takze pokud tu bude s klidem ho zrusim a dovezu jine eso, ted uz si ale dam pozor na pusu nez neco nekde nekomu reknu.. 🙂
    S tim ze bude na E-MOTION nekteri uz pekne dlouho vi.. Akorat sem proste cekal. Nic vic nic min. Kazdej at si vozi co chce.. Btw uz dost lidi si vsimlo ze neberu ani Dje co byli na BT i dkyz byli super.. A jak pise karel.. Kyau a Albert tu uz dokaze dotahnout prumerny uzivatel for 🙂

Takze koho misto Tyase na E-MOTION? 🙂 I kdyz se ho nevzdavam a diky fine kontajktum udelam vse proto aby byl prave pro Vas na jedne z nej akci v CR a to E-MOTION jak bylo domluvene.. A to prave diky VAM!

Sq4Raa
    Člen

Ani kdyby mi za to zaplatili….

komar
    Člen

No kde jsou ty časy kde člověk brečel a čekal na trancovou akci třeba tři měsíce…..teď zase brečí nad seznamem akcí a s těžkým srdcem vybírá jestli si dá raději joopa, tallu2XLC a nebo RMI….A i kdyby se člověk nemusel rozhodovat ze tří akcí na den, tak by byl každý týden na 1-2klubovkách a to prostě nejde (především finančně) zvládat….

Když k tomu přidáme, že si tu ještě artisty promotéři přetahují….no nic moc situace:-! Každopádně jestli bude Tyas ve Flédě tak přislibuji svoji účast rozhodně deivisovi….:´-))

Palda61
    Člen

Proč je kua drát tolik akcí najednou? 🙁 Kde na to má chudej student jako já brát? X[]

Lukin_
    Člen

Za tímhle stojí IN MUSICA se vsadím:oD

milan
    Člen

Nevím proč Tyase, nevím proč v Praze. Když už tu Deivis píše, že má být v brně. Týden po emotion je akce s Kyau and albert v Brně, Tyase chce někdo dovíst dřív, jak deivis na emotion…na tomhle mi něco smrdí a já na to přijdu co:oP
    To copak není těch jmen tolik, že si musíte pořád dělat naschvály a přivážet stejný djs?Jinak i ta data by se mohla vybrat rozuměj, než kolidovat s další akcí. trance akce po trance akci….proč si nevyberete datum, kdy akce podobnýho typu není?

hoky
    Člen

ale co třeba přivézt Shaha? néébo Leona
    > Boliera? Rona van den Beukena? Matta Dareyho?
    > :´-))

jj za tyhle se přimlouvám, taky bych je tu rád viděl

komar
    Člen

JoC bude na trance explosion, trance energy a ještě v dopleru, to za pololetí myslím stačí….ale co třeba přivézt Shaha? néébo Leona Boliera? Rona van den Beukena? Matta Dareyho? :´-))

DanYjel
    Člen

tak prej na JoCe by nikdo nechyběl 😉 nechceš to zvážit, thonyku? myslim, že bychom ti byli všichni moc vděčný!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 217)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.