Toto téma obsahuje celkem 196 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel thonyk a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 217)
rozhdodně bych jel…a jinak nehraje jen svoji produkci, je to tak půl na půl, vždyt se podívejte na nějaké jeho sety..tady je pro příklad jeden z posledních Tyas setků pro představu co hraje…
Sean Tyas
01. Pierre Pienaar – This Is Where We Are (Original Mix)
02. Andy Blueman – Nyclatopia (Onova Remix)
03. Nish – Blue Sunshine (Sean Tyas Remix)
04. Graeme Harrison – Xanthe (Sean Tyas Remix)
05. Sean Tyas vs. Talla 2XLC – Heart 2 Heart (Sean Tyas Mix)
06. Frase – Dynamism
07. Thomas Bronzwaer – Resound (Sean Tyas Remix)
08. Signalrunners – Recoil (Mat Zo Mix)
09. Maor Levi – Shapes (Oliver Smith Remix)
10. Dave202 – Louvre
Zatím sem byl v dopleru jen jednou, bohužel když jsem zjistil, že je tam eddie tak už jsem měl koupený lístek na transmission, jinak bych tam byl samozřejmě taky….ale ten klub za to rozhodně stojí a na JoC a alíky tam 100% vyrazím….:-P Student Agency se ani nenaděješ a si v blavě….
ty bláho Tyaaaassss, beru všema dvaceti, to bude kotel, jízda, prostě nemůžu chybět :oP klidně ať přijede dvakrát, to bych uvažoval snad o obou akcích 😛
ondrab: no já v Dopleru nikdy nebyl a na tuhle akci se asi ani nevypravim, si počkam až mi někdo callaghana doveze do Prahy, ono to taky nebude trvat dlouho 🙂
deivis – tak to je opravdu příjemné překvápko:-P po tom, co Tyas předvedl na I Love New Year, bych ani chvilku neváhal s návštěvou jeho dalšího vystoupení;-)