TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sean Tyas 14.3. v Praze, co vy na to?

• Toto téma obsahuje celkem 196 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel thonyk a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 217)
  • Autor

DanYjel & Newman: +1

prochi
    Člen

pokud bude tyas v praze,hodlam tuto akci bojkotovat:-!

Sickboy
    Člen

Newman: Přesně tak. 😉

Newman
    Člen

Nic ve zlém, ale jestli má někde Tyas v ČR hrát, tak rozhodně na E-Motion, jakožto na nejlepší klubovce v ČRX[]

DanYjel
    Člen

potvrzení výběru??? asi je to mnou, ale já nemám pocit, že by tu většina lidí souhlasila 😐 ale ok…

thonyk
    Člen

ahoj vsichni. toho tyase v praze chystam ja. vyjednaval jsem s nim delsi dobu a pred par dny se s nim domluvil. z toho duvodu jsem zalozil toto forum! to ze ho resil i nekdo jiny se proste muze stat, ja jsem to netusil. kazdopadne tedy dekuji za tip a potvrzeni meho vyberu.

jeste info k nasi produkci. od ledna rozjizdim ja Thonyk (poradatel party Steam od roku 2002) a Jaja (depo9, naif, duplex) pravidelne party v retro music hall. jednou ze stezejnich bude i trance noc. zaroven chystame spolecne i spis komercnejsi sobotni akce na obcanskou plovarnu. jeste nastinim ze na leto pak chystame na plovarnu open air na 3 stagich vcetne hlavni tranceove. vse dam brzy vedet.

tady jsou prvni akce v retru:

RETRO MUSIC HALL – OPENING PARTY – TOP TEN CZ – ochutnávka nej cz djs, styl house, techno, trance
    Pátek 11.1.2008. Start 21:00. Vstup do 23h zdarma, poté za 200 kč.
    Djs: Lucca, Orbith, Chris Sadler, Loutka, Michael C, The Kaos Boys, Pete Walk, Madman, Adam Cloud.

STEAM NEW ERA – styl house, vocal house, mejdan fungující již od roku 2002 po různých klubech
    Pátek 18.1.2007. Start 22:00. Vstup v předprodeji 100 kč, na místě do 23h 150 kč, poté 200 kč.
    Djs: ARNO COST (FR, autor megahitu Magenta), NORMAN DORAY (FR), Pete Walk, Raju.

EUPHONIC – styl trance
    Pátek 25.1.2008. Start 22:00. Vstup v předprodeji 150 kč, na místě do 23h 200 kč, poté 250 kč.
    KYAU & ALBERT (DE), STONEFACE & TERMINAL (DE), REWALKERS, Michael C.

prochi
    Člen

Souca dotahni televizi,jestli to vyjde tak to bude mazeec¨a u toho musi byt televize 😉

souca
    Člen

Přesně tak – Mike Wind zahrál na I Love New Year naprosto luxusně. Jestli bude na E-motion spolu s Tyasem, tak to bude fakt hukot a konečně zapařim také v BrněB-]

http://www.mikewind.com

deivis
    Člen

majklhauske: – http://myspace.com/mikewind

to druhý ani neznám..

komar
    Člen

DjDkD@ve: no co jsem četl ohlasy z Polska, tak Mike Wind zahrál úžasně (souca si ho tam tuším tak pochvaloval?)…takže myslím, že jeho umění nezůstává pouze u prodkuce…:´-))

DjDkD@ve
    Člen

to deivis:

No hlavne aby tam byl Mike Wind, jeho Oxygen Essential je pro me song roku 2007, kdo umi vyprodukovat takovy skvost, nemuze hrat spatne :´-))

deivis
    Člen

Tak abych to upresnil. Dneska jsem napsal do bookingove agentury ktera pro svet exkluzivne bookuje Seana Tyase a mimojine pres tuto agenturu bookuji Simona Pattersona aby me dali informace k tomu terminu co zde vysi. Pokud Sean v tomto terminu je zabookovany, radne potvrzeny a podepsany drive jak ja (coz by teda muselo byti jiz vice jak 14dnu) tak nema smysl toto vubec resit.
    Jelikoz se ale jedna o seriozni agenturu predpokladam ze by me tuto informaci (jelikoz s nimi komunikuji denne rekli) Samo ze se muze stat, ze i ne.. Pote smlouvu samozrejme zrusim protoze je kontraproduktivni vozit nekoho kdo zde bude o mesic a neco drive.
    V pripade ze tomu tak ale neni, tak bude asi dodatek ke smlouve (pokud bude agentura ochotna)
    Jinak jmen je prehrsel..

Ohledne terminu nema cenu spekulovat. Je to pouze ma chyba ze sem tuto informaci dal ven cca pred tydnem par lidem (stejne jak s Mennem). Jak k tomu prisel opet nahodou nekdo jiny uz je ciste hypoteticke a ja do toho nevidim a videt nechci.

Kazdopadne nás to neodradi vozit to nej ze soucasneho aktualniho tranceu..
    Pokud to jen trosku bude mozne tak Seana Tyase uvidite prave na E-MOTION 7.5.2008 tak jak byl zabookovan spolecne s Mike Windem aka Staircase (PL).
    Diky za prizen!

DanYjel
    Člen

Sickboy: jj, na 1000 % nejlepší album tohohle roku, co track, to pecka, a má to skvělej vývoj, fakt dokonalý 😮

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Ha, díky majkle! Ale ten druhej link mi nefachá. Hraje Wighnomy Bros, takže je to borec :´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 217)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.