TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sean Tyas 14.3. v Praze, co vy na to?

• Toto téma obsahuje celkem 196 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel thonyk a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 217)
  • Autor
    marek
    Člen

acho jo, no snad jenom dodat,, že kdyby Tyas neuměl tak ho nehraje valná většina světovejch trance DJ’s.. jestli se to někomu líbí nebo ne, to už je věc druhá ale osobitej styl mu nikdo upřít nemůže… PEACE!!

vyrys
    Člen

radsi nic

DanYjel
    Člen

andrews: jj, kroos hraje určitě, jako dj i začínal… žádnej set od něj nemám, ale hrozně by mě zajímalo, jak hraje… na netu od něj nic neni, vubec neni po světě známej 😐 takže jeden z nejlepších producentů současnýho trancu dost možná navždycky zůstane lokálním djem někde v holandsku :-/

kreeki
    Člen

hej hoši, snad nechcete, aby se tenhle topik, jako všechny co maj něco společnýho s tyasem, zas proměnil v diskusi o tom jestli tyas umí nebo ne. Někdo ho má rád a někdo ne… nemusíme pořád dokola řikat jak je tyas pořád stejněj :_)

SHP
    Člen

2 sickboy: Sem říkal, že sem to nikdy neposlouchal, ale přijde mi, že ani tady na fóru to nikdy neposlouchá. Každopádně skákat na to….tak skákat se dá asi i na Tokio Rwanda Hotel…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Kroos hraje? Jestli jo, máte od něj někdo nějakej set?

vyrys
    Člen

a uz se zas pomale zacina roztacet ten nekonecnej kolotoc love or hate diskuzi…

kurna chlapy, to uz tadyk bylo nekolikrat, tak se na to vykaslete

Lukin_
    Člen

M8m stejný názor jako SHP…Tyas má otřesnou produkci, stejný zvuk pořád dookola…Je sice fakt že v setech už nemá 90% své produkce ale i tak to je ňouma k pohledáni…
    a tedka do mě:oP

Sickboy
    Člen

NLT: Jojo, tak nějak to je. Tenhle „ducduc“ styl zkrátka vymizet nesmí! 😉
    SHP: Prober se. :´-)) Na Tyase se právě hopsá výborně…

SHP
    Člen

NL_TUNE: Názor se kterym absolutně nesouhlasim, ale taky názor

Kreeki: Hele ale na Tyase se ti bude hopsat blbě…

DanYjel
    Člen

a co třeba stephen j kroos a marcel woods? :oD

jinak tyase fakt neeee :-/

kreeki
    Člen

SHP: jojo 😀

NL Tune
    Člen

SHP: Jo. Podle mě je to nástupce části trance scény takový, jaká se mi líbí, jak by se podle mě měla rozvíjet (bohužel to jde jinam) a jak by měla znít.
    A teď mě třeba zabijte 😉 :oD

SHP
    Člen

Hele jako beze srandy, takovejhle trance sem nikdy neposlouchal, ale vám se Tyas fakt líbí jo? :-O

marco40
    Člen

a co třeba na emotion Adam Nickey aka Kai Del Noi:-P:-P:-P

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 217)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.