TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sean Tyas 14.3. v Praze, co vy na to?

• Toto téma obsahuje celkem 196 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel thonyk a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 217)
  • Autor
    dukelak
    Člen

to samy, co Binary, akorat ten van Gelderen nebo Claessen nebo Sebastian Brandt k tomu :-P:-P:-P

deivis a jak to že jánic nevím krafešo akcích s kdekým a se mnou ne jo.. :_) 😀
    jinak se objev na ICQ potřebuji neco probrat..s ohledem že emotion je za rohem 😉

Fox Mulder
    Člen

Kde to bude? Ví někdo víc?

K1aptcha
    Člen

tak si kucí pražští vemte třeba Davea 202, ať nejsou stejný jména, ale hudebně a popularitou jména to vyjde prakticky nastejno :´-))

Pavlas
    Člen

Sickboy: no nevim no…ono je to fakt těžký posuzovat… a hned připisovat někomu kdo dělá nějakou akci takovýhle úmysly bez toho aby o tom opravdu věděl jak to je mi přijde přehnaný…ted se tu s tranceovkama roztrhl doslova pytel a pak se tohle stát klidně může… imho když thonyk je zrovna člověk, kterej o dejvisovi dost možná ani neví že existuje..

Palda61
    Člen

Sickboy: j to máš pravdu ;-).. Uvidíme co se z tohodle vyklube:-)

Sickboy
    Člen

Pavlas: Nebo sis spíš nasadil růžové brýle a nehodláš je sundavat… Nicméně ještě nedávno jsem si tohle myslel taky. 🙁 Blbost.

Binary
    Člen

Ideální by byl Nitrous Oxide, Orjan Nilsen a Leon Bolier. Tyas a „Alíci“ mě moc netáhnou. Ale kdyby byli někde poblíž Kolína, stavil bych se. 😀

Pavlas
    Člen

a nebo spíš tady každej ve všem vidí naschvál..%-)

Sickboy
    Člen

Palda: S tou první částí souhlasim. Ale myslim si, že zrovna třeba Musica (potažmo celá agentura In Music) je hudebně ještě trochu jinde.

Palda61
    Člen

Lukin: :oD:oD:oD

Lukin_
    Člen

Já to říkam od začátku za tímhle stojí In Musica :oD

Palda61
    Člen

Sickboy: dneska je všechno naschvál;-)… Marmaři, InMusica, teď tohle

Lukin_
    Člen

Pavlas : Já nejsem kamarád deivise…Já se s ním jako by znám jen po foru a to že chce Tyase sem díky fora poznal :´-))

Sickboy
    Člen

vodka_redbull: No právě. To nevím. Každopádně se spíš přikláním k tomu, že tohle je zkrátka naschvál.

EDIT: Přesně jak píše Palda. 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 217)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.